صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۵ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲

بازدید مدیرعامل زامیاد از کارخانه نوآوری آمپر

مدیر عامل شرکت زامیاد به همراه مدیران ارشد از کارخانه نوآورى آمپر و استارت آپ‌های مستقر در آن بازدید کرد.
کد خبر : 878847

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سعید علیزاده مدیر عامل زامیاد از کارخانه نوآوری آمپر بازدید کرد.

 فناوری‌های خودران و خدمات مهندسی مشترک ونوآوری‌های حوزه خودرو‌های هوشمند از جمله محور‌های گفتگوی مدیران عامل کارخانه نوآوری آمپر و زامیاد بود. یکی از فناوری‌های نو در صنعت خودرو استفاده از خودرو‌های هوشمند و خود‌ران در صنعت خودرو که در سال‌های اخیر بازیگران بسیاری در کشور‌ها به خود دیده است.

با استفاده از این فناوری می‌توان هدایت و کنترل خودرو‌ها را کاملاً خودکار کرد یا حداقل وابستگی خودرو‌ها به راننده انسانی را کاهش داد.

در این دیدار پرویزکرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر، در خصوص طرح کلان ملی سامانه جامع " طراحی و ساخت تجهیزات و سامانه رصد، پایش و کنترل سوانح و خطا‌های رانندگی جاده و خودرو " که در دستور کار آمپر قرار دارد و نیز ایجاد آزمایشگاه و فب‌لب تخصصی حوزه هوشمندسازی خودرو (ADAS & connected)  توضیحاتی ارائه کرد.
 همچنین در این نشست مهدی اکبرشاهی مدیرشتابدهنده آمپر درایو ضمن معرفی استارت‌آپ‌های مستقر در شتابدهنده آمپر درایو که در حوزه هوشمند‌سازی، سبک‌سازی، فعال هستند، توضیحاتی ارائه داد.

مدیرعامل شرکت زامیاد ضمن اشاره برخورداری کارخانه نوآوری آمپر از نیرو‌های دانشی و تیم‌های خلاق و متخصصی که در آن مستقر هستند گفت: فعالیت‌های صورت گرفته و درحال انجام مجموعه آمپر بسیار قابل تحسین است که عملکردش همواره مایه افتخار صنعت کشور است. تعریف سرفصل‎های پروژه‌های دانشی ونوآورانه می‌تو‌اند اولین گام از شروع همکاری مشترک درحوزه فناوری‌های نو در دو مجموعه باشد.

علیزاده بر موضوع رعایت استاندارد‌ها و حفظ و اولویت کیفیت در همکاری‌های مشترک اشاره داشته و بر لزوم بهره گیری مبنای علمی و دانش محور در همکاری‌های مشترک تاکید کرد.

 کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر در فضایی به وسعت ۱۰هزار متر و در دو سوله مجزا هر سوله دو هزار مترمربع و در سه حوزه حمل‌ونقل، سلامت و سالمندی، آی‌تی و اینترنت اشیا و هوش مصنوعی و بیمه با داشتن دفاتر و فضای کار اشتراکی و فب‌لب تخصصی به‌عنوان بازوی نوآوری هلدینگ رایزکو در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

ارسال نظر