صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲
قائم مقام دانشگاه آزاد تأکید کرد؛

اهمیت مأموریت‌گرایی و تعامل استان‌ها با توجه به ظرفیت‌های معنوی و مادی

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شناخت ظرفیت‌های استان‌ها و بسترسازی برای ارتباط بیشتر بین آنها، مأموریت جدید این دانشگاه است.
کد خبر : 878806

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول برگزار شد، گفت: یکی از اهداف سفر‌های استانی شنیدن دغدغه‌ها و مسائل استان‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی و شناخت ظرفیت‌های موجود و بسترسازی برای ارتباط بیشتر بین استان‌ها بوده که بر اساس سند تحول و تعالی به‌عنوان مأموریت جدید این دانشگاه تعریف شده است.

وی با بیان رشد بسیار مطلوب دانشگاه آزاد اسلامی گلستان نسبت به سال گذشته افزود: در برخی از استان‌ها به‌واسطه مشکلات مدیریتی، تغییراتی را شاهد بوده‌ایم؛ اما به‌واسطه مدیریت جهادی رئیس این دانشگاه علاوه بر ثبات مدیریتی در استان گلستان شاهد کسب رتبه دوم کشوری این استان در تفاهم‌نامه عملکردی هستیم.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تصمیم‌گیری راحت‌تر و چابک‌تر دانشگاه آزاد اسلامی بر پیشتازی این مولود انقلاب در ریل‌گذاری علم و دانش در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها عنوان کرد: ظرفیت‌های موجود در استان‌ها و ارتباط بیشتر بین آنها می‌تواند سازمان‌های دولتی و خصوصی را در بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ترغیب کند.

سروری‌مجد تشکیل شورای مناطق آزاد برای واحد‌های دانشگاهی در مجاورت دریا، برگزاری نمایشگاه صدرا ویژه صنایع‌دستی استان‌ها و راه‌اندازی سرای نوآوری بانوان در کشور را نمونه‌های بارزی از بسترسازی برای مشارکت استان‌ها با یکدیگر عنوان کرد و ادامه داد: علاوه بر ظرفیت بالای استان گلستان در رشته‌های علوم انسانی می‌توان از ظرفیت شیلات و صنایع‌دستی برای مشارکت گلستان با استان‌های بوشهر، اصفهان و تهران و درآمدزایی بیشتر دانشگاه بهره برد.

ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان نیز با تشریح وضعیت آموزش عالی این استان گفت: با وجود ۵۴ مرکز آموزش عالی در استان گلستان، ۱۳ واحد، مرکز و پردیس آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی بوده که ۲۹ هزار و ۱۹۳ دانشجو از ۶۵هزار و ۹۶۱ دانشجوی استان را به خود اختصاص داده است.

سیدعلی طاهری ۱۷۰ هکتار زمین، وجود ۲۲۶ آزمایشگاه تخصصی، ۱۷۲ هزار مترمربع فضای آموزشی و پژوهشی، ۲۰ هزار مترمربع فضای ورزشی روباز و شهرک گلخانه‌ای به‌عنوان بزرگ‌ترین گلخانه کاکتوس و ساکولنت کشور با ۲۵ هزار مترمربع فضای احداثی و ۷۰ هزار متر را برخی از ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان برشمرد و اضافه کرد: این دانشگاه با وجود ۴ مرکز رشد واحد‌های فناور و ۵۳ محصول فناور در مسیر توسعه پژوهش و فناوری گام‌های مؤثری برداشته که برگزاری نمایشگاه عصر امید استانی گواهی بر این مدعاست.

وی جلوگیری از روند کاهشی دانشجو و افزایش سالانه ۲ هزار نفر به جمعیت دانشجویی استان، چابک‌سازی با کاهش حدود ۲۵ درصدی کارکنان و اعضای هیئت علمی، خروج همه واحد‌های زیان ده و سود ۴۰ میلیارد تومانی استان در سال مالی گذشته و تسویه همه بدهی بانکی واحد‌ها و مراکز را به‌عنوان شاخص‌ترین دستاورد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در ۶ سال گذشته عنوان کرد و توضیح داد: این دانشگاه همواره سعی داشته با حرکتی جهادی در راستای رفع نیاز‌های جامعه گام برداشته و با بهره‌گیری از توان علمی خود در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرینی کند.

به گزارش آنا، علی سروری‌مجد و هیئت همراه در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول با حضور بر مزار شهدای گمنام با نثار فاتحه و ادای احترام به مقام شهدا با آرمان‌های امام راحل و شهدا تجدید میثاق کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر