اباحهگری شاکله جامعه را به زوال و انحطاط میکشاند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلام سیدعباس تقوی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای استان هرمزگان در نشست با دانشجویان منتخب دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با تأکید بر تربیت اسلامی فرزندان و حرکت در راستای موازین عقلی و دینی؛ اباحهگری و بیتفاوتی نسبت به انجام تعالیم دینی را خطر بزرگ برشمرد و اظهار کرد: افراد جامعه اگر دچار اباحهگری یا بیتفاوتی نسبت به انجام تعالیم، وظایف دینی و اخلاقیات شوند باعث زیانهای جبرانناپذیری در جامعه میشود که درنهایت شاهد زوال و متلاشی شدن شاکله و پایههای بنیادین خانواده و جامعه خواهیم بود.
وی افزود: شناخت و مطالعات جریان شناسی از ضروریات رشد مثبت جامعه بهویژه جامعه علمی و فرهنگی دانشگاهی است که از بروز معضلات اجتماعی و سقوط شأن و جایگاه انسان جلوگیری میکند و باید مورد تأکید قرار گیرد. جوانان باید ایمان خود را قوی کرده و به این مهم توجه کنند که بدترین حالت زندگی انسان زمانی است که لغزش را اشتباه و گناه نبینند و به دنبال حل آن نباشد و رواج خطا واشتباه میان جامعه عادیسازی شود.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای استان هرمزگان راه رستگاری و سعادت را عمل به آموزههای دینی خواند و تأکید کرد: برای رستگاری و موفقیت، جوانان باید خود را عاقلانه دوست بدارند، پیرو آموزههای دینی باشند و تحت تأثیر سیاستهای سو دشمنان و موجهای اباحهگری فرهنگی قرار نگیرند.
دانشگاهیان روشنگری فرهنگی و دینی را در دستور کار قرار دهند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز با تأکید بر لزوم رشد معنویات در جامعه و مقابله با اباحهگری گفت: این دانشگاه بهعنوان بزرگترین مجموعه آموزشی علمی و فرهنگی از سال ۱۳۶۳ تاکنون پیشرو در تربیت دانشآموختگان در این استان بوده و از آنجایی که رسالت خطیر دانشگاه در قبال خون شهدا و آرمانهای امام امت، ایجاد فضای سالم فرهنگی و مبارزه با اباحهگری، تخریب فرهنگ و مقابله با رواج فساد اخلاقی فردی و اجتماعی است این تکلیف دانشگاهیان بوده که روشنگری فرهنگی و دینی را در دستور کار خود قرار دهند تا شاهد ریشهکنی فساد اخلاقی اباحهگری در جامعه باشیم.
محمدحسین رنجبر اضافه کرد: با دفع اباحهگری در جامعه شاهد حل بسیاری از معضلاتی که امروزه دشمن سعی دارد ما را با آن مواجه سازد و به تبع آن بحرانهای اجتماعی به وجود آورد، خواهیم بود و پس از معدوم شدن کامل روحیه اباحهگری و بیاعتنایی به مرزهای حلال، حرام و ضوابط شرعی تا حد زیادی میتوانیم، فرهنگ و اندیشه جوانان را با آموزههای دینی گره بزنیم و راه رشد و معنویت را در جامعه دنبال کنیم.
وی بیان کرد: تلاش و تمرکز آموزش و پرورش در امر تربیت و تزکیه نسل جوان باید مورد تأکید بوده برآموزههای دینی و نهادینهسازی کلام وحی در باور جوانان دقت شود و با انتخاب روشهای درست و صحیح تربیتی برگرفته از احکام شرع به تربیت نسل جوان بپردازیم تا افکار شوم و نقشههای رنگین دشمن نتواند در ذهن و تفکر جوان نفوذ کند.
به گزارش آنا، این نشست که با جلسه پرسش و پاسخ در حوزه اباحهگری ادامه یافت، پاسخ به شبهات و سؤالات ذهنی جوانان مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت و بر راههای منطبق بر موازین دینی، فرهنگی و سنتی تأکید شد.
انتهای پیام/