صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اعضای شورای شهر تهران بر انتقال انبار نفت از شهران تاکید کردند

اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز به موضوعات مختلفی از جمله انتقال انبار نفت از منطقه شهران، کمبود سرانه‌های خدماتی در منطقه ۲۲ پرداختند.
کد خبر : 878502

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکصدونودویکمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران آغاز شد.

در ادامه جلسه برخی از اعضا تذکرات و نکاتی را مطرح کردند. میثم مظفر؛ رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران در جریان جلسه امروز با اشاره به اینکه بودجه مصوب شورا باید راهنمای عمل برای شهرداری تهران باشد، گفت: من از جلسه گذشته در ارتباط با پروژه‌هایی که در سامانه کنترل پروژه ثبت شده‌اند و وضعیت قرمزی دارند، تذکر داده‌ام.

وی تصریح کرد: خیابان 24 متری هرندی در منطقه 12 یکی از پروژه‌های مهم در این منطقه محسوب می‌شود که با 15 میلیارد تومان اعتبار بوده است و با توجه به مشکلات کالبدی حاد این منطقه پس از 8 ماه پیشرفت فیزیکی این طرح صفر است، البته این پروژه در سال قبل نیز با همین میزان مصوب شده بود اما اقدامی در این ارتباط صورت نگرفته بود و ما انتظار داریم علت عدم اجرای این پروژه سریع‌تر به شورا ارائه و عملیات عمرانی آن آغاز شود.

مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران در خصوص تذکر مطرح شده از سوی مظفر گفت: امیدواریم این پروژه با توجه به تاکید شورا سریعاً به اجرا در بیاید.

ناصر امانی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در جلسه امروز با اشاره به حادثه واژگون شدن یک تانکر سوخت در شهران تصریح کرد: روز جمعه حوالی ساعت 4 تا 4:30 صبح یک تانکر با ظرفیت 30 هزار لیتر سوخت در شهران واژگون شد، البته خوشبختانه این تانکر به منازل مسکونی برخوردی نکرد و با تلاش همکاران ما در سازمان آتش‌نشانی این حادثه تا 10 صبح خاتمه پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه از ادوار گذشته شورا (دوره سوم و چهارم) مرتبا تذکراتی در خصوص جابجایی انبار نفت به این منطقه داده شد، افزود: تابلوی نصب شده که تانکرها از مسیر جدید و بزرگراه شهید باکری عبور کنند از بین رفته است. به طوری که این تابلو با اسپری پاک شده بود و اگر این تانکر بنزین حمل می‌کرد با فاجعه‌ای روبرو می‌شدیم که می‌توانست اتفاقات بدتری را در پی داشته باشد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: از سال95، در ارتباط با فعالیت انبار نفت در این منطقه تذکر داده شده است و باید این انبار جابجا شود اما تا امروز اقدامی در این خصوص به نتیجه نرسیده است، به طوری که هر یک از این تانکرها انبارهای انفجاری متحرک هستند و می‌توانند مشکلات عدیده‌ای را ایجاد کنند.

امانی همچنین به موضوع عمر مفید این تانکرها اشاره کرد و افزود: اکثر این تانکرها عمر مفید خود را از دست داده‌اند و از شهرداری تهران انتظار داریم اقدام مؤثری در همکاری با شرکت نفت انجام دهند و جلوی حوادث احتمالی را بگیرند.

مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران نیز در واکنش به تذکر مطرح شده گفت: البته باید وزارت نفت در این زمینه اقدام لازم را انجام بدهد. همچنین شهرداری باید تابلوها را مجدداً احیا و نصب کند و مرتباً این تابلوها را مورد بازدید قرار بدهند و اگر تابلوها به هر دلیلی از بین رفت، مجدداً آنها را نصب کنند.

وی تصریح کرد: چنانچه جداره‌ها بشکند و بنزین به داخل شهر نفوذ کند، بسیار خطرناک خواهد بود و این مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

مهدی بابایی؛ دیگر عضو شورای شهر تهران نیز ضمن تأکید بر تذکر امانی در خصوص جابجایی انبار نفت از شهران گفت: این موضوع بسیار مهمی است که در کمیته ایمنی شورای شهر تهران نیز مطرح شده و انتظار داریم آقای نصیری در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران این موضوع را دنبال کند.

وی همچنین به گره ترافیکی مسیر خیابان انقلاب (شرق به غرب) زیر پل چوبی اشاره کرد و افزود: سال‌ها شهروندان از این گره ترافیکی گلایه داشتند و دقایق طولانی را در این مسیر سپری می‌کردند، اما با اقدام مناسب منطقه هفت و اصلاح هندسی گره ترافیکی در زیر پل چوبی مرتفع شده است.

بابایی به پیاده‌روی خانوادگی پرسنل شهرداری و خانواده‌هایشان اشاره کرد و گفت: روز پنج‌شنبه این مراسم در بوستان طالقانی به همت معاونت برنامه‌ریزی و اداره کل رفاه شهرداری تهران برگزار شد و بیش از 5 هزار نفر از پرسنل شهرداری و خانواده‌هایشان در این مراسم شرکت کردند که جای تقدیر و تشکر از برگزاری این مراسم دارد.

حبیب کاشانی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز با اشاره به حملات وحشیانه رژیم غاصب اسرائیل و کشتار مردم غزه تصریح کرد: در ارتباط با این موضوع هر کدام از مسئولان، پیشکسوتان در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی و ... انتظار می‌رود که نسبت به این موضوع بی‌تفاوت نباشند و درخصوص مردم غزه و کشتار آنها سکوت نکنند.

وی همچنین به برد ارزشمند تیم ملی نوجوانان مقابل تیم ملی فوتبال برزیل اشاره کرد و افزود: این برد ارزشمندی بود و جا داشته حداقل مسئولان یک پیام تبریک برای پیروزی تیم ملی نوجوانان می‌فرستادند.

کاشانی همچنین به اقدام عجیب و غریب احداث یک بنا در منطقه 2 اشاره کرد و افزود: اخیراً گزارش شده است که بنایی 4 طبقه بر روی یک ساختمان قدیمی (25 سال قبل) در حال احداث است؛ به طوری که بنده پیگیری‌هایی را انجام دادم و حاصل آن این بوده که در سال77 مجوزی برای ساخت یک بنا دو طبقه زیرزمین و دو طبقه بالا از شهرداری وقت تهران اخذ شده است و با گذشت 25 سال مالک بنا دارد مجددا 4 طبقه بر روی بنای قدیمی ساخته شود که در این خصوص باید به این موضوع اشاره کرد که هرگونه ساخت‌وسازی باید بر اساس صدور پروانه باشد و ضوابط و قوانین رعایت شود.

وی با اشاره به این ساخت و ساز عجیب در منطقه دو گفت: من با کسی مشکلی ندارم اما سؤال من این است که آیا با گذشت 25 سال از ساخت یک ساختمان می‌شود مجدداً یک بنای 4 طبقه را بر روی ساختمان قدیمی ساخت؟

کاشانی گفت: بنده به آقای عباسی؛ رئیس کمیسیون معماری شورای شهر تهران درخواست دارم که استعلامات لازم را در خصوص این بنا از سازمان نظام مهندسی پیگیری کند که آیا امکان ساخت این 4 طبقه وجود دارد یا خیر؟

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز در ارتباط با این تذکر گفت: بنده نیز موافق احداث 4 طبقه اضافی بر روی ساختمان قدیمی 25 ساله نیستم چرا که اولاً پروانه این ساختمان 25 سال پیش مطابق ضوابط آن زمان صادر شده و قاعدتاً طی سال‌های گذشته ضوابط شهرسازی تغییراتی را داشته است.

وی افزود: محاسبات فنی نیز بر اساس مصوبات شورا در خصوص احداث بنا در این سال‌ها تغییر پیدا کرده است. حتی وقتی یک ساختمان را مالک می‌سازد برای دو سال بعدی آن نمی‌تواند بنای جدیدی را در ساختمان اشاره شده احداث کند چه برسد به بنایی که 25 سال از عمر آن می‌گذرد.

چمران با تأکید بر اینکه اگر شهروندان بخواهند چنین کاری را بکنند قطعاً شهرداری اجازه نمی‌دهد، گفت: این اقدام اتفاق عجیبی است و نباید یک نهاد نیز به خود اجازه بدهد که این کار را انجام بدهد و باید این موضوع مورد تجدیدنظر از سوی شهرداری تهران قرار بگیرد.

احمد صادقی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز در جریان جلسه امروز به  بازدید اعضای کمیسیون برنامه و بودجه از منطقه 22 اشاره کرد و گفت: در این منطقه ما شاهد ساخت انبوه مسکن هستیم. با توجه به نوساز بودن مسکن و تولید انبوه مسکن در این منطقه، می‌توان منطقه 22 را کم برخوردارترین منطقه از لحاظ سرانه‌ها دانست.

صادقی با تأکید بر اینکه عمده سطوح منطقه از ساده ترین سرانه‌ها محروم است، تصریح کرد: وضعیت بغرنج امروز آیینه تمام نمای آینده منطقه 22 خواهد بود؛ لذا از شهرداری تهران انتظار داریم نسبت به صدور مجوز ساخت و ساز بدون در نظر گرفتن سرانه‌ها خودداری کند.

وی با بیان اینکه در عوض آزادسازی پادگان‌ها و اختصاص فضا به پادگان‌ها باید حفظ درختان و جرائم رعایت شود، گفت: باید در احکام کمیسیون ماده 5 در این زمینه تجدید نظر صورت بگیرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه پادگان دوشان‌تپه در منطقه 13 طبق مصوبات شورای پدافند غیرعامل به عنوان فضای پشتیبان در نظر گرفته بود، تصریح کرد: تغییر کاربری این پادگان و کاهش باند پرواز از هزار و 800 به هزار و 400 متر انجام شده است. در جهت توافق با نیروهای هوایی، بلوک‌های مسکونی خارج از این اراضی ایجاد شود و پادگان به عنوان فضای لجستیک در مواقع بحرانی مورد استفاده قرار بگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه مخازن سوخت با هزینه‌های بسیار کم تاب‌آور شده‌اند، گفت: خیال مردم تهران راحت باشد که مخازن مقاوم‌سازی شده و نگران حوادث ناشی از زلزله در این مخازن نباشند.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه تانکرها در نهایت باید از معابر شهری عبور کنند، تصریح کرد: دسترسی از درون شهر به مخازن قطعاً خطرناک است.

انتهای پیام/

ارسال نظر