صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

انویدیا محدودیت صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی به چین را دور می‌زند

انویدیا به منظور دور زدن محدودیت‌های صادرات تراشه آمریکا، به زودی تراشه‌های هوش مصنوعی جدیدی را برای عرضه در بازار چین معرفی کند.
کد خبر : 878398

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از انگجت، انویدیا نمی‌خواهد دسترسی به بازار عظیم تراشه‌های هوش مصنوعی چین را از دست بدهد. به گزارش وال استریت ژورنال و رویترز، این شرکت در حال توسعه سه تراشه هوش مصنوعی جدید به ویژه برای چین است که با آخرین محدودیت‌های صادراتی در آمریکا مغایرت ندارد. 

سال گذشته، دولت آمریکا به سازنده تراشه‌ها اطلاع داد که صادرات تراشه‌های رایانه‌ای برای ابررایانه‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را به روسیه و چین محدود می‌کند، زیرا نگرانی‌هایی در مورد استفاده از این قطعات برای مقاصد نظامی وجود دارد. این قانون باعث شد انویدیا نتواند تراشه‌های A۱۰۰ و H۱۰۰ را در کشور چین بفروشد، بنابراین تراشه‌های A۸۰۰ و H۸۰۰ را به طور خاص برای بازار این کشور طراحی کرد.

 با این حال، دولت آمریکا اخیراً محدودیت‌های صادرات تراشه به چین را به‌روزرسانی کرده است و بر اساس قوانین جدید دیگر تراشه‌های A۸۰۰ و H۸۰۰ به همراه سایر محصولات انویدیا، که شامل پردازنده گرافیکی مصرفی RTX ۴۰۹۰ واجد شرایط صادرات به چین نیستند. 

حتی برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که این شرکت ممکن است در نهایت به لغو بیش از ۵ میلیارد دلار سفارشات تراشه‌های پیشرفته در چین تن بدهد.

 تراشه‌های جدیدی که برای بازار چین در نظر گرفته شده اند، HGX H۲۰، L۲۰ و L۲ نامیده می‌شوند.در حالی که H۲۰ قرار است قدرتمندترین مدل از این سه مدل باشد، اما همه آن‌ها از آستانه قدرت محاسباتی تعیین شده توسط قوانین جدید صادرات دولت آمریکا فراتر نمی‌روند. این بدان معناست که مشتریانی که از آن‌ها برای برنامه‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ممکن است به تراشه‌های بیشتری نسبت به زمانی که به مدل‌های با مشخصات بالاتر دسترسی داشتند نیاز داشته باشند.

شرکت‌های چینی، از جمله بایدو، هواوی، شیائومی و اوپو، قبلاً طراحی نیمه‌رسانای خود را برای آماده‌سازی برای آینده‌ای احتمالی که در آن قادر به واردات تراشه از آمریکا و سایر کشور‌ها نیستند، آغاز کرده‌اند.

به گفته منابع، انویدیا ممکن است تراشه‌های جدید خود را در ۱۶ نوامبر معرفی کند و فروش آن‌ها را قبل از پایان سال آغاز کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر