صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تهیه اسموتی با هوش مصنوعی شکست خورد

یک استارت‌آپ تهیه نوشیدنی‌های اسموتی که بر اساس هوش مصنوعی طراحی شده بود، دو ماه پس از شروع فعالیت در سن‌فرانسیسکو، کارش به تعطیلی کشید.
کد خبر : 878357

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک استارت‌آپ تهیه نوشیدنی‌های اسموتی که بر اساس هوش مصنوعی طراحی شده بود دو ماه پس از شروع فعالیت در سن‌فرانسیسکو کارش به تعطیلی کشید.

این فروشگاه به نام «بِتِربلندز» (BetterBlends) مدعی بود که دستور تهیه‌های منحصربه‌فردی ارائه می‌کند و آن‌ها را با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس ترجیحات مشتری تهیه می‌کند، اما در وب‌سایت خود فقط یک گزینه با عنوان «اسموتی شما با هوش مصنوعی» داشت.

بِتِربلندز در ماه سپتامبر و در میان شک و تردید رسانه‌ها آغاز به کار کرد و خیلی زود در تاریخ ۲۰ اکتبر درهایش بسته شد و اعلامیه «تعطیلی موقت» را نصب کرد. عکس‌های منتشرشده از این فروشگاه پس از تعطیلی نشان می‌دهد که اثری از مخلوط‌کن، میوه، سبزیجات و تزئیات در آن نیست و تنها اقلام باقی‌مانده در آن، سطل‌های زباله و بازیافت بودند.

یکی از منتقدان این استارتاپ در گوگل نوشت: «من به این کسب‌وکار امیدوار بودم، اما صاحبانش درکی از قاعده اداره یک رستوران نداشتند.» 
شهر سن‌فرانسیسکو پس از پایان همه‌گیری کرونا با مشکل بازگشایی فروشگاه‌های خالی پایین شهر دست‌وپنجه نرم می‌کند و به گفته رئیس انجمن مناطق جنوبی سن‌فرانسیسکو شمار این فروشگاه‌های داخلی رو به افزایش است.

انتهای پیام/

ارسال نظر