صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۰۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام خبر داد؛

هدف‌گذاری ارتقاء جایگاه علمی کشور در دنیا در برنامه هفتم توسعه

رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام از هدف‌گذاری این موسسه در برنامه هفتم توسعه، جهت ارتقا جایگاه علمی کشور در رتبه‌بند‌ی‌های مختلف به رتبه چهاردهم جهان خبر داد.
کد خبر : 878219

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست شورای مدیریت آموزش عالی استان گلستان با هدف آشنایی با فعالیت‌ها و ماموریت‌های موسسه ISC، رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، ارزیابی نشریات و همایش‌ها و شکوفایی علم و فناوری نظام ایده‌ها و نیازها، با حضور سید احمد فاضل‌زاده، رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری (ISC)، شتایی، رئیس شورای مدیریت آموزش عالی استان گلستان و جمعی از روسای دانشگاه‌ها و مراکز و موسسات آموزش عالی استان، به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام در این نشست گفت: بر اساس نقشه تنظیم شده توسط مقام معظم رهبری برای دانشگاه‌ها، خوشبختانه دانشگاه‌ها توانسته‌اند در حوزه‌های آموزش و پژوهش توانایی خود را ثابت کرده و در حوزه مهارت افزایی نیز پیشرفت‌های مناسبی داشته باشند.

فاضل‌زاده بر تبدیل شدن کشور به عنوان مرجعیت علمی و ارائه برون‌داد‌های جهانی و بین‌المللی تاکید کرد و گفت: نیاز است تا انرژی و پتانسیل مجتمع شده در دانشگاه‌ها در راستای حل مشکلات و چالش‌های کشور استفاده شود.

وی افزود: فرآورده‌های علمی مختلفی بر اساس گزارشات موضوعی دسته‌بندی شده و بسیاری از برون‌داد‌ها به مراجع تصمیم‌گیر جهت استفاده در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها ارسال می‌شود.

وی در پایان از هدف‌گذاری موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام در برنامه هفتم توسعه کشور جهت ارتقا جایگاه علمی کشور در رتبه‌بند‌ی‌های مختلف به رتبه چهاردهم جهان خبر داد.

سپس رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ضمن ارائه گزارشی از روند تأسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از ابتدا تاکنون و مجموعه اقدامات و فعالیت‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف گفت:

شتایی افزود: در دانشگاه تخصصی علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان صددرصد رشته‌های مرتبط با علوم کشاورزی و منابع طبیعی وجود دارد و تعداد ۴ هزار نفر دانشجو در ۹ دانشکده مشغول به تحصیل هستند. 

وی از اخذ مجوز راه‌اندازی دانشکده فناوری‌های نوین و راهبردی در دانشگاه از شورای گسترش آموزش عالی خبر داد و بیان داشت: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در اولین حضور خود در نظام رتبه‌بندی تایمز در رتبه ۱۰۰۰- ۸۰۱ جهان و رتبه۲۵ کشور قرار گرفت و در رتبه‌بندی موضوعی رتبه‌بندی تایمز در حوزه علوم زیستی نیز در کشور موفق به کسب رتبه نخست و در جهان در جایگاه ۵۰۰- ۴۰۱ و در حوزه علوم فیزیکی رتبه دهم کشور و ۸۰۰-۶۰۱ دنیا را کسب کرد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پایان با بیان اینکه حضور در رتبه بندی‌های مهم دنیا از جمله شانگهای، در دستور کار دانشگاه قرار‌دارد خاطرنشان کرد: در راستای بین‌المللی‌سازی دانشگاه اقدامات مناسبی انجام گرفته است و کسب رتبه اول کشور در بین دانشگاه‌های تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی در رتبه‌بندی ISC، پراستناد یک و دو درصد جهان مؤید این موضوع است.

انتهای پیام/

برچسب ها: رتبه بندی
ارسال نظر