تفاهمنامه بنیاد شهید با دانشگاه شریف در خصوص پرورش نخبگان
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتبی مدرسزاده، معاون آموزش پژوهش و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران، از امضای تفاهمنامه همکاری در زمینه طرح استعدادیابی و مهارت آموزی و توانافزایی دانشآموزان، دانشجویان و فارغالتحصیلان خانوادههای معظم شاهد و ایثارگران با عنوان «راهبران کارآفرین آینده» با رئیس دانشگاه صنعتی شریف خبر داد.
مدرس زاده امضای این تفاهمنامه را در جهت ارتقا سطح علمی و توانمندسازی مهارتی دانشآموزان، دانشجویان و فارغالتحصیلان شاهد و ایثارگر تأثیرگذار دانست و گفت: این طرح در جهت توانمندسازی دانشآموزان، دانشجویان و فارغالتحصیلان شاهد و ایثارگر است.
معاون آموزش، پژوهش و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: تفاهم کلی برای حدود ۲۰ هزار نفر از دانشآموزان، دانشجویان و فارغالتحصیلان شاهد و ایثارگر در نظر گرفته شده که در مرحله اول این طرح ۹۰۰۰ نفر از این عزیزان در آزمون استعدادسنجی شرکت میکنند و سپس بعد از آزمون استعدادیابی ۲۰۰۰ نفر از منتخبین این افراد در کلاس توانمندسازی آنلاین و حضوری شرکت میکنند تا به عنوان رهبران اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی خانوادههای شاهد و ایثارگر بتوانند تأثیرگذار در جامعه باشند و آرزوی امامین انقلاب اسلامی به تحقق برسد.
رسول جلیلی نیز در این نشست از امضای این تفاهمنامه ابراز خرسندی کرد و گفت: دانشگاه نسل چهارم اثرگذار در اجتماع است و منجر به بروز و ظهور استعدادهای جدید میشود.
رییس دانشگاه صنعتی شریف ضمن تقدیر و تشکر از بنیاد شهید و امور ایثارگران، خاطرنشانکرد: این تفاهمنامه اثرگذار برای کشف استعدادهای دانشآموزان شاهد و ایثارگر است.
فیض بخش در این نشست با ارائه توضیحاتی از این تفاهمنامه و طرح ستاره شریف، عنوان کرد: در ابتدای این طرح آزمونی برای شناسایی نقاط ضعف و قوت دانشآموزان و دانشجویان برگزار و سپس نقاط منفی برطرف میشود و نقاط قوت ارتقا مییابد. جمعی از این دانشآموزان و دانشجویان برای کسب و کار آموزش داده میشود تا از آنها به عنوان مدیران موفق آینده در عرصههای مختلف استفاده شود.
این تفاهم نامه با حضور معاونین دانشگاه شریف و طاوسی مدیرکل استعدادیابی و تربیت مدیران ایثارگر بنیاد شهید برگزار شد.
انتهای پیام/