صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۱ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲
آنا گزارش می‌دهد؛

ارائه خدمات درمانی در ساختمانی ناایمن

معاون بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) گفت: با وجود نداشتن تأییدیه ایمنی سازه‌ای، نمی‌توانیم ارائه خدمات درمانی به بیماران را در ساختمان شماره ۳ این بیمارستان متوقف کنیم.
کد خبر : 877535

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا - حسین دزفولی؛ تیر سال گذشته خبری منتشر شد حاکی از آنکه یکی از ساختمان‌های بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) به دلیل ناایمن بودن و اخطار شرایط بحرانی باید تخلیه شود. ساختمانی که کمتر از 15 روز بعد دچار حریق شد.

معاون وقت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در آن زمان در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفت: تقریباً نزدیک به ۱۸۰ تختِ بیمارستان در این ساختمان قرار دارد که مخصوص ارائه سرویس‌های فوق تخصصی و الکتیو (غیراورژانسی) هستند و عملیات تخلیه ظرف یک ماه برنامه‌ریزی شده و در مدت سه ماه انجام می‌شود.

این در حالی است که بازدید‌های میدانی خبرنگار آنا نشان می‌دهد، خدمات درمانی در این ساختمان پس از گذشت حدود یک سال و نیم از اعلام این خبر، همچنان در حال انجام است و خبری از تخلیه نیست.

مهرداد دیانتی معاون توسعه مدیریت و منابع مجتمع بیمارستانی حضرت رسول اکرم (ص) درگفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره این موضوع اظهار کرد: پروژه بازسازی ساختمان‌های شماره ۳ و ۴ بیمارستان حضرت رسول (ص) به دلیل نداشتن تأییدیه ایمنی سازه‌ای، همچنان مطرح است.

وی افزود: سال گذشته مسئولان وقت بیمارستان کار‌های اجرایی لازم را انجام دادند و حتی بحث بودجه آن نیز پیش رفت و موافقت ماده ۲۳ گرفته شد؛ اما بودجه‌ای به دانشگاه علوم پزشکی ایران داده نشد.

معاون بیمارستان حضرت رسول(ص) با بیان اینکه نمی‌توان یک باره اقدام به تعطیلی بیمارستان کرد، ادامه داد: خودمان هم می‌دانیم ارائه خدمات درمانی در محیطی که از نظر ایمنی به پایداری لازم نرسیده، ناایمن است، اما عدم تخلیه این ساختمان فقط به دلیل ضرورت وجود و حضور بیماران بوده است؛ زیرا فعلاً جایگزینی در این محدوده نداریم.

وی گفت: این برنامه را در نظر داشتیم تا از فضای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی اطراف‌مان استفاده کنیم؛ اما به نتیجه نرسید، به این دلیل که هر کدام مشکلات خاص خودشان را داشت، بعضی بیمارستان‌ها دولتی نبودند و برای هزینه و تعرفه مسئله ایجاد می‌شد، بیمارستان‌های دولتی هم که جا نداشتند.  

دیانتی خاطرنشان کرد: البته این طور نیست که موضوع رها شده باشد، جزء تکالیف مان می‌دانیم که ساخت بیمارستان جدید با سرعت انجام شود.

راه‌اندازی 1000 تخت بیمارستانی جدید با حمایت دولت و کمک خیران

معاون توسعه بیمارستان حضرت رسول(ص) ادامه داد: سال ۱۳۹۵ زمینی به مساحت 13 هزار متر مربع در کنار مجتمع حضرت رسول خریداری شد و قرار است یک بیمارستان 400 تختخوابی در این فضا ساخته شود.

وی با بیان اینکه یک بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی هم جایگزین ساختمان‌های شماره ۳ و ۴ خواهد شد، افزود: به عنوان یک عضو اجرایی زمان خاصی را نمی‌توانم برای بهره برداری از این پروژه‌ها اعلام کنم و باید از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران پرسیده شود.  

دیانتی گفت: فضای آموزشی نیز در بیمارستان بسیار محدود است، حدود ۳۲۰ عضو هیئت علمی و نزدیک به ۸۰۰ دانشجو در رده‌های مختلف از مقاطع کارشناسی تا فوق تخصص در مجتمع بیمارستان حضرت رسول در حال فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی هستند.

وی با بیان اینکه بسیاری از استاندارد‌ها را به دلیل کمبود فضا نمی‌توانیم رعایت کنیم، چون هر طور شده مجبوریم تخت‌های بستری را حفظ کنیم تا حجم خدمات پایین نیاید، یادآور شد: بیمارستان حضرت رسول (ص) یکی از بیمارستان‌های بزرگ تهران است و بیماران بسیاری علاوه بر شهروندان تهرانی از سایر استان‌های کشور نیز به این مرکز می‌آیند.  

دیانتی با اشاره به برآورد بیش از هزار میلیارد تومانی برای ساخت بیمارستان جدید ۶۰۰ تختخوابی گفت: طبق صحبت‌هایی که شده احتمال دارد، هزینه ساخت ۳۰۰ تخت یکی از ساختمان‌ها را یک خیّر متقبل شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر