صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۴ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲

مهارت‌ اجتماعی دانشجویان با حضور در کانون‌ها شکل می‌گیرد

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اصفهان گفت: دانشجو مهارت‌های اجتماعی را در فضای دانشگاه کسب می‌کند و کسب این مهارت‌ها، فقط از طریق حضور در برنامه‌های مختلف و کانون‌های دانشجویی شکل می‌گیرد.
کد خبر : 877463

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام حسن عارضی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به اتفاقات اخیر در منطقه اظهار کرد: اتفاقات تلخ و جنایاتی که توسط اسرائیل و دیگر دشمنان انسانیت در جهان و منطقه در حال رخ دادن است به این دلیل بوده که علم و ایمان در کنار هم قرار نگرفته‌اند؛ اگر علم در کنار ایمان قرار نگیرد و ایمان به آن جهت ندهد، می‌تواند عامل ناراحتی و رنج انسان‌ها و مادرانی باشد که بر جنازه فرزندان خردسال و همسران خود نشسته و زار می‌گریند؛ پس همگان بدانند که علم بدون ایمان، آموزه‌ای بی‌ارزش، بیش نیست.

وی عنوان کرد: وجود دانشگاه آزاد اسلامی در اکثر شهر‌های کشور، حاکی از توجه این مجموعه به عدالت آموزشی است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در راستای تحقق همین عدالت آموزشی با برخورداری از همه مقاطع به دانشجویان خود این امکان را می‌دهد که از آغاز تا پایان تحصیلات از کاردانی تا دکتری تخصصی در همین دانشگاه مشغول به تحصیل باشند.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه آزاد استان اصفهان با اشاره به ضرورت وجود ارتباطات و مناسبات اجتماعی در دانشگاه‌ها بیان کرد: اگر دانشجو، دانشگاهی را انتخاب کند که فقط به دانش او بیفزاید و ارتباطات اجتماعی را در دانشگاه یاد نگرفت، نمی‌تواند پس از پایان دانشگاه، به خوبی با جامعه ارتباط برقرار کرده و به نتایج مطلوب اجتماعی و ارتباطی دست پیدا کند.

عارضی گفت: دانشجو در فضای دانشگاه، مهارت‌های اجتماعی را کسب می‌کند و کسب این مهارت‌ها، فقط از طریق شرکت در برنامه‌های مختلف دانشگاه و فعالیت‌های دانشجویی شکل می‌گیرد. شرکت و فعالیت در کانون‌های دانشجویی، نیاز دانشجو برای آینده است که از طریق آن می‌تواند به مهارت‌های اجتماعی دست پیدا کند. قرارگرفتن در محیط‌های اجتماعی و فعالیت‌های جمعی باعث می‌شود شخص از خودخواهی خارج شده و به دیگرخواهی برسد و پس از این است که نیاز‌ها و مشکلات دیگران هم دیده می‌شوند و شخص سعی می‌کند که در حل مشکلات دیگران نقش مثبت داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر دانشجو در دانشگاه بتواند به مهارت و تخصص دست پیدا کند با استفاده از علم و تخصص و با دستی پر، به سوی آینده حرکت خواهد کرد و این مسیر، مسیری است که باعث پیشرفت شخص می‌شود. در فضای دبیرستان، دانش‌آموز اطلاعات را در حجم کمتر و به صورت آماده، دریافت می‌کند؛ اما در دانشگاه، دانشجو باید تلاش بسیار بیشتری داشته باشد و در کنار مباحث آموزشی، علمی و پژوهشی به یادگیری یک تخصص و مباحث اجتماعی نیز بپردازد.

انتهای پیام/

ارسال نظر