صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۸ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲

برنامه‌ریزی برای عبور بدون تنش آبی از تابستان آینده آغاز شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از آغاز تدوین برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این صنعت خبر داد و بر عبور بدون تنش از تابستان سال آینده در سراسر کشور تاکید کرد.
کد خبر : 877162

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از وزارت نیرو، هاشم امینی اظهار كرد: تاکنون مدیریت تنش‌های آبی در شهر‌ها و روستا‌ها با اجرای یک‌هزار و ۹۸۴ پروژه، طرح‌های ویژه آب‌رسانی با ۲۴ پروژه، طرح ویژه فاضلاب با ۶۵ پروژه و جهاد آبرسانی در بیش از ۱۰ هزار روستای کشور اجرایی شده است.

وی ادامه‌ داد: سامانه سحاب(سامانه اطلاع رسانی حوادث آب و فاضلاب) به‌صورت آزمایشی بهره‌برداری‌شده است که از فردا به‌صورت رسمی عملیاتی خواهد شد و همه استان‌ها باید همه حوادث را در آن ثبت کنند.

امینی، تغییرات اقلیمی و محدودیت‌های منابع آبی، اقتصاد غیراصولی آب و فاضلاب (تعرفه‌های تکمیلی) و کمبود منابع مالی، قدمت و فرسودگی تاسیسات و توسعه‌نیافتگی بخش خدمات فاضلاب را عمده‌ترین چالش‌های پیش‌روی صنعت آب و فاضلاب برشمرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خاطرنشان‌ کرد: ناکامی در جلب سرمایه‌گذاری، بهره‌برداری سنتی، تمرکز داشتن بر مدیریت تقاضا به‌جای مدیریت تامین، مناسب بودن طرح‌های توسعه شهری و روستایی با ظرفیت‌های آبی در دسترس و کمبود نیروی انسانی ماهر با گستردگی خدمات دیگر چالش‌هایی است که در این صنعت با آن‌ها مواجهیم.

به گفته وی، عملیاتی‌ کردن مصوبه‌های کارگروه‌های استانی سازگاری با کم‌آبی، استفاده از ظرفیت‌های قانونی بودجه ۱۴۰۲ به‌منظور تخصیص آب فرایندی صنایع، الزام مجتمع‌های بزرگ به بازچرخانی آب خاکستری و آب باران، اصلاح نظام تعرفه‌گذاری در چارچوب مدیریت بهینه مصرف آب و حذف یارانه آب برای مالکانِ با بیش از یک واحد مسکونی از مهم‌ترین راهکار‌های رفع چالش‌های صنعت آب و فاضلاب است.

وی ادامه‌ داد: نظارت بر تاسیسات آب و فاضلاب اماکن، جداسازی آبیاری فضای سبز از آب شرب و لزوم صاحب‌رای شدن شرکت‌های آبفا در کمیسیون ماده ۵، از دیگر راهکار‌های مواجهه با چالش‌های آبفاست.

انتهای پیام/

برچسب ها: نفت انرژی
ارسال نظر