صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۱ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲

شیوع ویروس آنفلوآنزا در مدارس

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شیوع آنفلوانزا در مدارس، گفت: عامل بیماری یک‌سوم افرادی که با علائم سرماخوردگی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، ویروس آنفلوانزا است که ربطی به کرونا ندارد.
کد خبر : 877001

بابک عشرتی در گفتگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: همه‌ساله از نیمه دوم مهرماه ویروس آنفلوانزا شایع می‌شود و تا نیمه دوم اسفند ادامه پیدا می‌کند.

او بابیان اینکه شیوع آنفلوانزا ربطی به کرونا ندارد، افزود: علائم آنفلوانزا کمی شدیدتر از امیکرون و سایر ویروس‌های سرماخوردگی بوده و ممکن است عفونت‌های حاد تنفسی ایجاد کند و آمار‌ها نشان می‌دهد که ویروس آنفلوانزا عامل بیماری یک‌سوم افرادی است که با علائم سرماخوردگی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

این متخصص اپیدمیولوژی با بیان اینکه آنچه در مدارس شایع شده، معمولاً آنفلوانزاست، افزود: توصیه می‌کنیم کسانی که علائم آبریزش بینی، سوزش گلو و بدن‌درد دارند تا رفع علائم در خانه بمانند؛ استراحت در خانه ضمن اینکه کمک می‌کند، فرد زودتر بهبودی خود را به دست بیاورد، از انتقال ویروس در جامعه جلوگیری می‌کند. 

عشرتی ضمن توصیه به مصرف مایعات فراوان مانند چای کم‌رنگ و یا جوشانده آویشن برای بهبودی سریع‌تر آنفلوانزا، یادآور شد: آنتی‌بیوتیک الزاماً نیاز نیست و تجویز آن به تشخیص پزشک بستگی دارد، اما معمولاً تأثیری ندارد.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: واکسن آنفلوانزا از تشدید علائم جلوگیری می‌کند و برای کسانی که مستعد، ابتلا شدید به بیماری هستند، توصیه می‌شود.

او ادامه داد: در واقع واکسن برای همه گروه‌ها لازم نیست و بهتر است افرادی که در حوزه بهداشت و درمان فعالیت دارند، خانم‌های باردار، سالمندان، کسانی که بیماری زمینه‌ای مانند سرطان، دیابت و فشارخون دارند و یا شهروندانی که با توجه به نوع شغلشان در اماکن پرازدحام حضور دارند، واکسن آنفلوانزا تزریق کنند. 

عشرتی گفت: بهترین زمان برای تزریق واکسن نیمه دوم شهریور تا اوایل مهرماه است البته تا بهمن‌ماه هم امکان تزریق وجود دارد، حتی اگر مبتلا شده باشند؛ اما فردی که مبتلا شده دو هفته بعد از رفع کامل علائم می‌تواند برای تزریق واکسن مراجعه کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر