صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۴ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲
دهنوی مطرح کرد؛

ضرورت کمک ساختار اقتصادی به تولید علم

عضو هیات رئیسه مجلس خبر داد: ما در تولید علم رتبه خیلی خوبی داریم، اما بقیه ساختارهایمان مانند ساختار اقتصادی، شبکه بانکی و نظام تامین بانکی مان مانند ساختار صنعت نیز باید نقش خودشان را ایفا کنند تا علم تجاری و کاربردی شود و در زندگی و اقتصاد مردم نقش خودش را ایفا کند.
کد خبر : 876792

به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، محسن دهنوی، عضو هیات رئیسه مجلس امروز صبح در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه فناوری نانو در جمع خبرنگاران گفت: ما در حوزه علم تولید نانو در دنیا تا پایان سال ۲۰۲۲ رتبه چهارم را داشتیم. اکنون نیز بین رتبه چهارم و پنجم هستیم خودش جای تبریک دارد. هرچند برای کاربردی کردن این دانش ما باید مسیر زیادی را طی کنیم، اما همین که در تولید علم جزو پنج کشور اول دنیا هستیم تبریک و افتخار دارد به همه مردم عزیزمان و به جوانانی که پای کار آمده اند تا ما به این نقطه برسیم.

وی افزود: گام اول تولید علم بود که به نظرم به گام‌های خوبی برداشته شد. گام دوم  این است که همه ابزار‌های کشور در خدمت تجاری شدن و کاربردی  این علم قرار بگیرند. ما نمی‌توانیم از دانشگاه و پژوهشگرمان انتظار داشته باشیم به تنهایی کل این مسیر را طی کند. اتفاقی که در کشور افتاده این است که جوانان، نخبه‌ها و دانشجویان ما نقش شان را به خوبی ایفا کرده اند.

وی تصریح کرد: ما در تولید علم رتبه خیلی خوبی داریم، اما بقیه ساختارهایمان مانند ساختار اقتصادی، شبکه بانکی و نظام تامین بانکی مان مانند ساختار صنعت نیز باید نقش خودشان را ایفا کنند تا علم تجاری و کاربردی شود و در زندگی و اقتصاد مردم نقش خودش را ایفا کند.

دهنوی گفت: در دوره جدید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و در دولت جدید یک برنامه مدون با این نگاه تدوین شده است. طبق این رویکرد عنوان معاونت علم و فناوری به معاونت علم و فناوری و دانش بنیان تغییر پیدا کرد.   قرار است بر اساس این رویکرد  دانش تولیدی به اقتصاد تبدیل شود تا آورده اقتصادی برای مردم داشته باشد.

وی ادامه داد: این همان چیزی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری و دولت و مجلس است. ما هم در مجلس با قانون جهش تولید دانش بنیان سعی کرده ایم ریل و مسیر باز کنیم. باید همه تلاش کنیم. رسانه‌ها و صدا و سیما  نیز در این سال کمک‌کردند تا ما در تولید علم به این نقطه برسیم.

وی یادآورشد: ضمن ارزش نهادن به این علم تولید شده اولا ما سعی می‌کنیم جایگاه مون را تثبیت کنیم.   این جایگاه به هیچ وجه نباید مورد خدشه قرار بگیرد. در عین حال باید این علم تولید شده را کاربردی و تجاری کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر