صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۵ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲

کریمی: سه عامل باعث افت تکواندو شده است/ کیانی برای خودش مبارزه می‌کند

مربی سابق تیم ملی تکواندو گفت: به سه دلیل تیم‌های ملی تکواندو ایران دچار افت شده‌اند.
کد خبر : 876703

مرتضی کریمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه نتایج تیم ملی تکواندو را در سال جاری چگونه ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: یکی از مشکلات بزرگی که گریبان تیم ملی تکواندو را گرفته، بسته بودن فدراسیون بوده که اجازه انتقاد را از پیشکسوتان و منتقدان گرفته است. دلیل این موضوع آن است که فدراسیون نشینان تصور می‌کنند خودشان همه چیز را می‌دانند. راهنمایی و  مشورت نمی‌گیرند و نمی‌خواهند جوابگوی مسائل و  پرسش‌ها باشند. 

وی ادامه داد: مورد دوم نیاز به کادرفنی قوی است. بیژن مقانلو که جای خود را به مجید افلاکی داده، هر دو هنر به کارگیری تکواندوکاران جوان را ندارند و نتوانستند به خوبی از استعدادهای جوان استفاده کنند. مسئله سوم فرصت ندادن به دیگر تکواندوکاران و ایجاد حاشیه امنیتی محکم برای ملی‌پوشان حاضر در اردوهای تیم ملی است. ملی‌پوشان احساس مصونیت دارند و می‌دانند اگر شکست بخورند کنار گذاشته نمی‌شوند. این موضوع باعث دلسردی دیگر تکواندوکاران خارج از تیم ملی می‌شود.

مدیریت کردن هزینه مهم است

مربی سابق تیم ملی تکواندو در مورد مشکلات مالی فدراسیون به ادعای هادی ساعی رئیس فدراسیون عنوان کرد: تکواندو جزء پردرآمدترین ورزش‌های کشور است و از هر تکواندوکار برای ثبت‌نام و آموزش پول می‌گیرند و از مربیان هم درآمد دارند. مدیریت کردن هزینه مهم است. وقتی می‌دانیم در مسابقات گرندپری نمی‌توانیم برای رنکینگ جهانی و سهمیه المپیک بگیریم چه اصراری است به گرندپری‌های متعدد می‌رویم. در یک سال اخیر ۲۰ سفر داشتیم‌ در آخرین گرندپری در چین بلافاصله بعد از بازی‌های آسیایی هانگژو؛ تیم را در چین نگه داشتیم و بچه‌ها خسته و کوفته بودند. تکواندوکاران جوان هم از نظر روانی و به دلیل دوری از خانواده بی‌تفاوت مبارزه کردند.

کیانی برای خودش مبارزه می‌کند

کریمی با اشاره به اینکه ناهید کیانی داستان متفاوتی با سایر تکواندوکاران دارد، عنوان کرد: کیانی در بازی‌های آسیایی هانگژو با جدیت بر روی شیاپ چانگ نرفت ولی در مسابقات گرندپری چون امتیاز آن برایش محاسبه می‌شود با تمام توان مبارزه می‌کند. در گرندپری چین هم چون برای خودش مبارزه می‌کرد توانست به مدال نقره برسد‌. در مجموع در تیم ملی بانوان هم شرایط مانند آقایان است و همان مصونیت برای ملی‌پوشان وجود دارد. از آن زمان که مهرو کمرانی هدایت تیم ملی را تحویل مینو مداح داد و قهرمان آسیا شدند،  سیر نزولی دارند. امنیت و مصونیت مانع پیشرفت تکواندوکاران می‌شود و باید آن را از ملی‌پوشان گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر