صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۱ - ۱۲ آبان ۱۴۰۲

پروژه بزرگ ال‌ان‌جی روسیه از سوی آمریکا تحریم شد

آمریکا با هدف محدود کردن تولید انرژی آتی و ظرفیت صادرات ال‌ان‌جی روسیه، تحریم‌هایی را علیه پروژه گاز طبیعی مایع «ال‌ان‌جی۲ آرکتیک» که توسط شرکت نواتک اداره می‌شود، اعمال کرد.
کد خبر : 876664

به گزارش گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، این پروژه مایع سازی گاز طبیعی سه واحدی با ظرفیت سالانه ۱۹.۸ میلیون تن در شرق دور روسیه، راه اندازی تا پایان سال میلادی جاری و افزایش تولید از سال ۲۰۲۴ را هدف گذاری کرده بود. قرار بود ابتدا واحد یک، فعالیت تجاری خود را آغاز کند و پس از آن واحد‌های دوم و سوم به ترتیب در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۶ راه اندازی شوند.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: در هماهنگی با وزارت خزانه‌داری، تحریم‌هایی را برای هدف قرار دادن بیشتر افراد و نهاد‌های مرتبط با تلاش‌های جنگی روسیه و سایر فعالیت‌های مخرب مسکو اعمال می‌کند.

این وزارتخانه افزود: یک نهاد اصلی که در توسعه، بهره برداری و مالکیت پروژه «ال‌ان‌جی۲ آرکتیک» مشارکت داشته است را تحریم می‌کند.

«ال‌ان‌جی۲ آرکتیک» توسط یک شرکت با مسئولیت محدود اداره می‌شود که یکی از شرکت‌های تابعه شرکت تولیدکننده گاز مستقل نوواتک روسیه است که خود در ۱۲ سپتامبر، به فهرست شناسایی تحریم‌های صنایع، اداره کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا اضافه شد.

پروژه «ال‌ان‌جی۲ آرکتیک»، دومین مرکز بزرگ صادرات ال‌ان‌جی نواتک پس از پروژه ۱۷.۴ میلیون تن در سال «یامال ال‌ان‌جی» است که شش سال از بهره برداری آن می‌گذرد.

طبق گزارش اس اند پی گلوبال، آمریکا در سپتامبر، دو کشتی طراحی شده برای خدمت به عنوان پایانه‌های حمل و نقل محموله‌های ال‌ان‌جی از پروژه «ال‌ان‌جی۲ آرکتیک» را تحریم کرد و در نتیجه، کارشناسان این بخش انتظار دارند تحریم‌های مذکور، موانع حمل و نقل را برای فعالان بازار ایجاد کند که بسیاری از آنها، شرکت‌های آسیایی هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر