صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۲ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲

معرفی کلید موفقیت شرکت‌های دانش‌بنیان/ استارت‌آپ‌ها باید مشکلات را پیش از وقوع حل کنند

این روز‌ها شرکت‌های دانش بنیان نقش مهمی در پیشرفت فرایند علم و فناوری ایفا کرده‌اند و به ابزاری تبدیل شده‌اند که بار اصلی توسعه کشور‌ها را به دوش می‌کشند. در این میان شناسایی و ارائه راه حل‌های لازم برای حل مشکلات متعدد پیش روی این شرکت‌های دانش بنیان اهمیت بسیار زیادی دارد.
کد خبر : 876313

به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، امروزه بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان به صورت جدی در حال فعالیت بوده و بر اساس آمار‌های رسمی، برخی از آن‌ها فعلیت‌های شبانه روزی دارند که باید بدون وقفه و تعطیلی در تمام طول سال به فعالیت خود ادامه دهند.

در این شرایط، داشتن برنامه‌ای منسجم و راهکاری برای حل مشکلات، بسیار مهم است. به همین دلیل متخصصین معتقدند که شرکت‌های دانش بنیان باید مشکلات را قبل از وقوع حل کنند. این موضوع در حالی است که طی سال‌های اخیر استارت آپ‌های مبتنی بر هوش مصنوعی با چالش‌هایی جدی مواجه بوده و هنوز جهان فناوری روی پل فعالیت عادی و مبتنی بر هوش مصنوعی است و به همین دلیل پیش بینی آن چه در بازه زمانی کوتاه مدت رخ می‌دهد، کار ساده‌ای نیست. در این شرایط دانستن این موضوع بسیار مهم است که چگونه یک نقشه‌ای خاص را راه اندازی کنیم که بتوان با کمک آن امنیت مالی استارت‌آپ را تامین کرد.

متاسفانه در حال حاضر اکثر شرکت ها، به ویژه استارت آپ ها، پیشگیری از مشکلات را در دستور کار خود نداشته و نقشه‌ای برای شناسایی این مشکلات ندارند. از سوی دیگر ابزار دقیقی نیز برای اندازه گیری مقیاس و نوع احتمالی چالش‌های پیش روی یک شرکت دانش بنیان وجود ندارد و فشار کاری و سرعت عمل این شرکت‌ها برای دستیابی به اهدافشان نیز به آن‌ها وقت کافی برای بررسی تجربیات احتمالی پیش رو نمی‌دهد.

متخصصین توصیه می‌کنند به عنوان یک بنیانگذار شرکت دانش بنیان، باید بر این اصل استوار بود که در اسرع وقت یک برنامه پیشگیری از مشکلات قابل اعتماد را طراحی کنند.

موضوع مهم دیگر در این حوزه، پرهیز از عجله و شتاب بی مورد است و مطالعات متعددی نشان داده است که تعجیل و شتابزدگی رایج در استارت‌آپ ها، سلامت روحی و جسمی کارکنان را با چالش مواجه می‌کند. به عنوان مدیر یک استارت آپ، هدف باید بر این نقطه متمرکز باشد که تیم را با مسیر و سرعتی که برای مقصد خود انتخاب کرده، هماهنگ کند.

در این تحقیقات به مدیران توصیه شده اگر برخی از اعضای تیم کندتر بوده و عمداً مشکل ایجاد می‌کنند، از رها کردن آن‌ها نترسید. با تیمی که نمی‌توان به آن تکیه کرده و اعتماد کنید امکان پیشرفت وجود ندارد. هرچه سریعتر بپذیرید که به افراد اشتباهی اعتماد کرده اید، سریعتر کسانی را خواهید یافت که ارزش‌های شما را درک کرده و در این راستا حرکت می‌کنند.

در گام بعدی توصیه می‌شود ابتدا مسائل سخت را حل کنید. به یاد داشته باشید همه رویداد‌ها موقتی هستند و تنها یک چرخه مهم وجود دارد که در آزمون زمان مقاومت می‌کند.

همچنین به مدیران توصیه می شود مشکلات مهم را با فناوری مربوط به آن حل کنید، زیرا همه موارد دیگر موقتی است. برای تبدیل شدن به یک بنیانگذار عالی، باید یاد بگیرید که چگونه مشکلات سخت را از دشواری‌های عادی تشخیص دهید.

برای مثال، زمانی که منابع مالی و زمانی کافی در اختیار دارید، کنار گذاشتن تیم قدیمی و استخدام یک تیم جدید مشکل دشواری نیست. در عین حال، افزایش سرمایه برای تسریع رشد استارت‌آپ بسیار مهم است. معمولاً قبل از اینکه مدیر یک شرکت دانش بنیان، درگیر چرخه فعالیت‌های عادی و روزمره خود شده که این موضوع یک دام بزرگ محسوب می‌شود.

در این مطالعه نشان داده شد هر استارت‌آپی به یک گنج مخفی نیاز دارد که اکثر مردم هنوز آن را درک نکرده اند. بهترین گنجینه استارت‌آپها می‌تواند تیمی باشد که با قابلیت‌های خود مشکلات را قبل از وقوع حل کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر