صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲
در سی و چهارمین کنگره انجمن فیزیوتراپی ایران مطرح شد؛

ضرورت تغییر رویکرد در نظام سلامت کشور/ نگرانی از مهاجرت نخبگان

دبیر اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تغییر رویکرد نظام سلامت، گفت: نیاز‌های امروز ما در سلامت کشور متفاوت است و رویکرد ۴۰ سال گذشته در این حوزه، کافی نیست.
کد خبر : 876299

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد علی محسنی بندپی در افتتاحیه سی و چهارمین کنگره انجمن فیزیوتراپی ایران، اظهار کرد: خروج نخبگان، یکی از معضلات جدی ما است و اگر دیر بجنبیم، شاید برگردیم به آن سال‌هایی که از پزشکان خارجی استفاده می‌کردیم.

وی با بیان اینکه باید مراقبت کنیم تا سرمایه‌های ملی به آسانی از کشور خارج نشوند، افزود: ارزان‌ترین کالایی که امروز در کشور قابل دسترسی است، کالای سلامت است، اما دریافت کنندگان و ارائه کنندگان خدمات، هیچ کدام راضی نیستند. پس معلوم می‌شود که پول سلامت به درستی هزینه نشده است.

دبیر اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: متأسفانه بیمه‌های ما به پوشش خدمات سلامت تن نمی‌دهند و ما به عنوان سیاست‌گذار و دولت به عنوان مجری سیاست‌ها و قوانین، باید بیشتر مراقبت کنیم.


عدم اجرای سیاست‌های ابلاغی حوزه سلامت متوجه جامعه پزشکی نیست

محمد رئیس زاده؛ رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران نیز در افتتاحیه این رویداد گفت: شتاب تولید علم در رشته فیزیوتراپی آنچنان بالا است که ایجاد دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی را لازم داشت که به سرانجام رسید و امیدواریم هرچه زودتر اجرایی شود.

وی با بیان اینکه پنجمین رکن سیاست‌های ابلاغی سلامت، بحث توانبخشی است که هنوز به طور جدی مورد توجه قرار نگرفته، افزود: متأسفانه عدم اجرای سیاست‌های ابلاغی حوزه سلامت را متوجه جامعه پزشکی می‌دانند که اشتباه است و آن کسانی که مسئولیت نظارت و اجرا داشته اند، باید پاسخگو باشند.

رئیس زاده یادآور شد: به چندین جهت تقویت رشته فیزیوتراپی بسیار مهم است که مهم‌ترین مقوله، بحث سالمندی جامعه است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران ادامه داد: نقش هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال باید در رشته فیزیوتراپی مورد توجه قرار بگیرد. ما نباید از دنیا عقب بمانیم و باید به سمت پزشکی شخصی و فیزیوتراپی هوشمند گام برداریم.

وی گفت: فیزیوتراپیست‌ها باید بتوانند به علم تله مدیسین بپردازند و همچنین به نقش فیزیوتراپیست‌ها در کاهش حوادث ترافیکی نیز باید توجه شود. چون خسارات و تلفات حوادث ترافیکی، هزینه زیادی بر اقتصاد کشور تحمیل می‌کند.

رئیس زاده افزود: متأسفانه مشکل تعرفه‌های پزشکی در حال تبدیل شدن به سونامی است و از سوی دیگر، حجم زیادی از آسیب‌ها از مداخلات غیرمجاز در حرفه پزشکی و طبابت را شاهد هستیم.

وی همچنین در پایان خاطرنشان کرد: نگرانی ما از مهاجرت‌های شغلی، بیشتر از مهاجرت‌های جغرافیایی است.

سی و چهارمین کنگره سالیانه انجمن علمی فیزیوتراپی ایران دهم تا دوازدهم آبان ۱۴۰۲ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر