صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۳ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲

مقالات دانشگاه علم و صنعت با جایگاه نخست کشوری ۳ و نیم برابر شد

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: سرانه مقالات دانشگاه علم و صنعت ۳ و نیم برابر شده، یعنی در این زمینه نخستین دانشگاه کشور شناخته شده‌ایم.
کد خبر : 875639

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، منصور انبیا رئیس دانشگاه علم و صنعت در نشست «شاخص‌های اثرگذاری برون‌داد‌های پژوهشی و فناوری» که امروز در محل دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، اظهار کرد: نخستین مهندس کشور به نام میری در سال ۱۳۱۱ مدرک خود را از دانشگاه علم و صنعت دریافت کرده و این دانشگاه امروزه یکی از بهترین دانشگاه‌های ایران است.

وی افزود: امروز با تماس وزیر علوم متوجه شدیم که سرانه مقالات دانشگاه علم و صنعت حدوداً ۳ و نیم شده است، یعنی در این زمینه اولین دانشگاه کشور شناخته شده‌ایم، براساس پایگاه استنادی جهان علوم اسلام در دانشگاه علم و صنعت تعداد دانشمندان یک درصد ۱۲ نفر و تعداد دانشمندان دو درصد برتر ۶۴ نفر است.

رئیس دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: درصد بالاتری از دانش‌آموختگان ایران نسبت به سایر دانشگاه‌های کشور جذب بازارکار می‌شوند و در شاخص‌های وزارت علوم رتبه یک کشوری را دریافت کرده‌ایم که نشان می‌دهد نه‌تنها در پژوهش، بلکه در آموزش هم به خوبی درخشیده‌ایم.

انبیا افزود: در شورای عالی انقلاب فرهنگی پژوهش نیازمحور مدنظر است و سامانه «نان» به‌عنوان سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها مأموریت رسیدگی به این موضوع را برعهده دارد که مؤسسه استنادی جهان اسلام مسئولیت آن را برعهده دارد.

وی متذکر شد: در بند «ج» بودجه ۱۴۰۲ اعتبار ویژه‌ای به امر پژوهش اختصاص داده شده و شورای توسعه و پژوهش مکلف شده تا این پول را در این‌مسیر به استفاده بگیرد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت یادآور شد: دانشگاه‌ها باید بیشتر کار کنند و پروژه بگیرند تا شناخته شوند و در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان اسلام براساس شاخص‌های موجود رتبه‌بندی شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر