صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۳ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲

واحد‌های دانشگاهی شهرقدس، ملارد و صفادشت در حوزه صنعت و فناوری متحول می‌شوند

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌های شهرقدس، ملارد و صفادشت از توسعه این واحد‌های دانشگاهی در حوزه صنعت، نوآوری، فناوری و کارآفرینی خبر داد.
کد خبر : 875421

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حامد افشاری سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌های شهر قدس، ملارد و صفادشت در بازدید از مرکز صفادشت و دیدار با کارکنان و استادان این واحد دانشگاهی از گسترش و توسعه فضای فناوری و کارآفرینی و صنعت و نوآوری واحد‌های سه‌گانه شهر قدس، ملارد و صفادشت خبر داد.

افشاری در این باره در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: با توجه به نزدیکی واحد صفادشت و همجواری با شرکت‌های صنعتی و بنگاه‌های اقتصادی و صنایع در این منطقه به‌منظور استقرار و جذب متقاضیان در حوزه صنعت و کمک به افزایش استاندار‌های کیفی محصولات مرتبط با این شرکت‌های صنعتی در راستای مأموریت این واحد براساس سند تحول اقدام خواهد شد.

وی افزود: مرکز رشد واحد‌های دانشگاهی شهر قدس، ملارد و صفادشت با همکاری شرکت دانش‌بنیان و حمایت‌های علمی لازم از سوی صاحبان صنایع در نظر دارد با واگذاری فضا‌های بلااستفاده و حائز شرایط واحد صفادشت راه‌اندازی آزمایشگاه و کارگاه‌های صنعتی و فضای تولیدی را در تحقق رشد تولید ملی با اخذ مجوز‌های لازم اجرا کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس گفت: این واحد دانشگاهی با به‌کارگیری همه ظرفیت‌های موجود درصدد است تا به برترین واحد دانشگاهی در کسب درآمد‌های غیرشهریه‌ای تبدیل شود.

افشاری یادآور شد: اگر دانشگاه بخواهد این نقش را به خوبی اجرا کند در سند تحول، پیش بینی یکسری اقداماتی شده و به صورت تبیین شده پیش روی ماست و باید در اجرای آن اهتمام بورزیم؛ بنابراین ابتدایی‌ترین مسئله برای اجرایی شدن سند تحول مواجه شدن با مسائل کشور است؛ باید مسائل و مشکلات کشور را در بخش مهار تورم، تولید واقتصاد دانش بنیان و رفع مشکلات صنعت بشناسیم و بدانیم چه مسائل محلی و بومی و چه مسائل ملی و بین المللی است و پروژه‌های ملی را در راستای شکوفایی افتخارات کشور را آغاز کرده و این مسیر را ادامه دهیم تا به نتایج مطلوب برسیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر