صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۰ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲

چکاب ایمانی چیست و چه معیاری دارد

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سمنان گفت: اگر بخواهیم درجه اعتقاد و باور خود را بسنجیم، بهتر است سراغ قرآن برویم.
کد خبر : 875376

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام رضا کهساری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان سمنان در رویداد طرح ملی اعتلا گفت: استادان دانشگاه به عنوان معلمان جامعه باید چراغ معرفت الهی را در خود روشن کنند تا در کلاس و محیط دانشگاه رفتار تأثیرگذاری داشته باشند.

کهساری با اشاره به اینکه از نظر بهداشتی و جسمانی هر انسانی باید در سال دوبار چکاب کامل شود، اظهار کرد: همه ما به وجود خدا، معاد و نبوت معتقد هستیم، اما گهگاهی نیاز داریم خود را از نظر ایمانی نیز چکاب کنیم.

وی یادآور شد: سوال این است که راه چکاب ایمانی چیست، چه معیاری دارد و کجا باید خودمان را بررسی کنیم تا ببینیم چه مقدار از باور و اعتقاد برخوردار هستیم؟

کهساری با بیان اینکه کتاب الهی کتابی کامل است و همه چیز را بیان می‌کند، اضافه کرد: اگر بخواهیم درجه اعتقاد و باور خود را بسنجیم، بهتر است سراغ قرآن برویم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سمنان افزود: همه ما افراد معتقدی هستیم، اما اعتقادمان به پرودگار متعال یکسان نیست و هر کسی به اندازه معرفت خودش به خدا معتقد است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان سمنان با اشاره به اینکه هر اندازه که این معرفت بیشتر باشد، تاثیر آن در زندگی بیشتر است، اضافه کرد: یکی از آثار خداباوری این است که انسان‌های خداباور در برابر لغزش‌ها و خطرات به خدا پناه می‌برند.

این استاد دانشگاه گفت: گاهی این خطرات نفسانی و اخلاقی است و گاه جانی، اما خداباوران در هر شرایطی به خدا پناه می‌برند.

انتهای پیام/

ارسال نظر