صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۴ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲

روسیه حمله اتمی تلافی‌جویانه را شبیه‌سازی کرد

روز چهارشنبه و پس از ساعت پس از آنکه شورای فدراسیون روسیه از تصمیم خود برای لغو تصویب معاهده ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای خبر داد، ارتش این کشور مانور‌های نظامی را برگزار و یک حمله اتمی را شبیه‌سازی کرد.
کد خبر : 875372

به گزارش گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، لایحه ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای اکنون و به دنبال تصویب در دو مجلس سفلی و علیای پارلمان روسیه برای تایید نهایی به دفتر ریاست جمهوری روسیه ارسال خواهد شد.

این لایحه تصویب معاهده ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای توسط روسیه را لغو می‌کند؛ معاهده‌ای که در سال ۱۹۹۶ میلادی امضا و در سال ۲۰۰۰ میلادی تصویب شده بود.

طبق گزارش پایگاه خبری هیل، تصاویر تلویزیونی نشان دادند که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه از طریق تماس تصویری با مقامات ارشد ارتش کشورش بر این مانور روز چهارشنبه نظارت داشت.

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه اعلام کرد، این مانور که شامل تمرین‌های متعدد پرتاب موشک‌های کروز و بالستیک بود، با هدف تمرین برای «واکنش نیرو‌های جنگی استراتژیک به حمله اتمی دشمن» انجام شد.

رسانه آمریکایی نوشت مانورهای مشابهی هر ساله انجام می‌شوند اما این اظهارات شویگو در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان روسیه و غرب بر سر جنگ اوکراین مطرح شدند.

پوتین نخستین بار در ماه گذشته ایده لغو تصویب معاهده ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای به دلیل نگرش غیرمسئولانه آمریکا در قبال امنیت جهانی را مطرح کرد. آمریکا تصمیم گرفته این پیمان را امضا کند اما آن را تایید نخواهد کرد.

مقام‌های روسیه گفتند، لغو پذیرش این معاهده به این معنی نیست که روسیه می‌خواهد یک بمب اتمی را آزمایش کند و هدف روسیه این است که موضعی برابر با موضع آمریکا پیدا کند.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه آمریکا گفت: روسیه ۲۳ سال برای تغییر اوضاع در رابطه با تصمیم واشنگتن برای تصویب این پیمان صبر کرده است اما متاسفانه، هیچ نشانه‌ای دال بر اینکه آمریکا قصد دارد این پیمان را تصویب کند وجود ندارد و به همین خاطر ما نیز چاره‌ دیگری جز اتخاذ موضعی برابر با موضع آمریکا نداریم.

معاهده ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای تمامی آزمایشات اتمی در هر کجای جهان را ممنوع می‌کند اما این پیمان هرگز به طور کامل اجرا نشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر