صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۴ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲

شروط رئیس جدید مجلس نمایندگان آمریکا برای کمک به اوکراین

طبق بیانیه منتشر شده از سوی کاخ سفید، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ضمن آنکه به «مایک جانسون» رئیس جدید مجلس نمایندگان آمریکا تبریک گفت، از او خواست تا سریعا اقداماتی را در راستای بودجه اضافی برای نیاز‌های مربوط به امنیت ملی از جمله کمک به اوکراین انجام دهد.
کد خبر : 875362

به گزارش گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، «مایک جانسون» نماینده جمهوری‌خواه از ایالت لوئیزیانا اواسط روز چهارشنبه پس از هفته‌ها آشفتگی سیاسی در کنگره آمریکا به دنبال برکناری «کوین مک‌کارتی» رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا، به عنوان رئیس جدید این مجلس انتخاب شد.

طبق گزارش روزنامه آنلاین «کی‌یف ایندیپندنت»، پس از انتصاب جانسون به عنوان رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا از کمک‌های اضافی به اوکراین حمایت می‌کند، گفت: ما همگی حمایت می‌کنیم. ما شرایطی را خواهیم داشت که طبق آن حمایت‌ از اوکراین را انجام می‌دهیم.

وی افزود: ما خواستار پاسخگویی و اهدافی شفاف از سوی کاخ سفید هستیم اما گفت‌وگوهایی را در این خصوص خواهیم داد که به نظرم مفید و سازنده خواهند بود.

جانسون، یکی از وفادارترین حامیان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در کنگره، پیشتر از منتقدان ارسال کمک به اوکراین بوده است. در ماه مه ۲۰۲۲، جانسون به بسته کمکی ۴۰ میلیارد دلاری به اوکراین رای منفی داد و مدعی شد که تمرکز او بر «حل چالش‌های اقتصادی داخلی» است.

برکناری تاریخی کوین مک‌کارتی - در حالی‌که پیش از این هیچ رئیس دیگری از مجلس نمایندگان آمریکا برکنار نشده بود - پس از آن رخ داد که کنگره به یک بسته بودجه داخلی اضطراری برای جلوگیری از تعطیلی دولت رای داد. در این بودجه ۴۵ روزه که برای ادامه کار دولت در نظر گرفته شد، هیچ کمکی به اوکراین ارائه نشد.

از زمان آغاز عمیات نظامی روسیه در اوکراین (۲۴ فوریه ۲۰۲۲)، غرب کمک‌های مالی و تجهیزات نظامی گسترده‌ای را به اوکراین ارسال کرده است. در این میان، آمریکا از بزرگترین حامیان کی‌یف محسوب می‌شود. روسیه هم بارها از غرب خواسته است تا «پمپاژ» تسلیحات به اوکراین را متوقف کند و اعلام کرده که ادامه چنین روندی درگیری‌ها و خصومت‌ها میان روسیه و اوکراین را طولانی‌تر می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر