صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۲۶ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲

بازی‌های پاراآسیایی هانگژو| صعود والیبال نشسته به فینال/کسب ۸ مدال طلا، ۶ نقره و ۹ برنز توسط افتخارآفرینان ایران

روز چهارم از بازی‌های پاراآسیایی صبح امروز آغاز شد و نمایندگان کشورمان در رشته‌های مختلف به مصاف حریفان خود می‌روند.
کد خبر : 875309

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، چهارمین روز از چهارمین دوره بازی‌های پاراآسیایی از صبح امروز در شهر هانگژو چین آغاز شد و نمایندگان کشورمان در رشته‌های مختلف به مصاف حریفان خود رفتند.

«علیرضا زارع» چراغ اولین طلای روز چهارم را روشن کرد

علیرضا زارع در فینال دوی ۱۰۰ متر کلاس T۳۵ بازی‌های پاراآسیایی موفق شد به عنوان نفر اول از خط پایان عبور و مدال طلا را از آن خود کرد.زارع که روز گذشته در دوی ۲۰۰ متر نیز طلا گرفته بود، همچنین موفق شد رکورد بازی‌های پاراآسیایی را که در اختیار یک ورزشکار هندی بود، ارتقا بدهد.

طلا و نقره پرتاب نیزه برای رضایی و افروز/ فرزندان ایران ۴ رکورد را شکستند

چهارمین روز از بازی‌های پاراآسیایی هانگژو، رقابت پرتاب نیزه کلاس ادغامی F۳۳/۳۴ برگزار شد. در این رقابت سعید افروز و عرفان رضایی حضور داشتند که در پایان، عرفان رضایی با پرتابی به میزان ۲۸.۳۸ متر، صاحب مدال طلا شد و رکورد جهان، آسیا و بازی‌های آسیایی در کلاس F۳۳ را شکست.

همچنین سعید افروز، دارنده مدال طلا در پارالمپیک توکیو که در کلاس F۳۴ حضور داشت، با رکورد ۴۰.۱۸ متر مدال نقره را بدست آورد و نایب قهرمان شد. 

افروز نیز موفق شد رکورد بازی‌های پاراآسیایی را پس از ۹ سال که در اختیار یک ورزشکار چینی بود، به نام خود ثبت کند. افروز در حال حاضر رکورد جهان، آسیا و بازی‌های پاراآسیایی است.

لازم به ذکر است با توجه به برگزاری مسابقه با دو کلاس، رده‌بندی نهایی توسط سیستمی مشخص و بر حسب امتیاز محاسبه می‌شود. در واقع رکورد ورزشکار در سیستم قرار گرفته و برای هر کدام امتیاز محاسبه می‌شود تا رده‌بندی نهایی مشخص شود.

درخشش ۲ بانوی پرتاب وزنه در آغاز روز چهارم

دو بانوی ملی‌پوش پرتاب وزنه کشورمان مدال‌های نقره و برنز در بازی‌های پاراآسیایی را کسب کردند. در مسابقه پرتاب وزنه بانوان در کلاس F۳۳ آتنا محمدی‌ها و بتول جهانگیری موفق به کسب مدال‌های نقره و برنز شدند.

در این رقابت که در صبح روز چهارم از بازی‌های پاراآسیایی برگزار شد، محمدی‌ها که به عنوان نفر نخست پرتاب کرده بود، با رکورد ۶.۱۰ متر نایب قهرمان شد و مدال نقره را بدست آورد. 

همچنین بتول جهانگیری با رکورد ۵.۹۹ متر صاحب مدال برنز شد و به مقام سوم در بازی‌های پاراآسیایی رسید.

نکته جالب توجه اینکه مدال‌های طلا و نقره در اختیار نمایندگان ایران بود، اما پرتابگر چینی که آخرین نفر در لیست بود، نه تنها طلا را از چنگ نماینده ایران درآورد، بلکه رکورد آسیا و بازی‌های پاراآسیایی را نیز شکست.

شاهین ایزدیار به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت صعود کرد

ملی پوش پاراشنا ایران به مرحله فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رقابت‌های این رشته در چهارمین دوره بازی‌های پاراشنا صعود کرد.

پایان کار گلبال بانوان ایران با شکست در مقابل ژاپن

تیم ملی گلبال بانوان کشورمان صبح امروز در اخرین مسابقه خود در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو برابر ژاپن با نتیجه ۶-صفر مغلوب شد و از صعود به مرحله نیمه نهایی باز ماند.تیم کشورمان که در سه بازی قبلی خود مغلوب کره جنوبی، چین و تایلند شده بود، بدون پیروزی و کسب امتیاز، پنجم شد. تیم چین با ۱۲ امتیاز، ژاپن و کره با ۷ امتیاز و تایلند با ۳ امتیاز چهار تیم صعود کننده به مرحله نیمه نهایی هستند.

تیم گلبال بانوان ایران با ترکیب فاطمه قایدی، مریم حسام آبادی، ریزان دژآهنگ، زهرا عیدیان، رعنا نیازی ماکویی، معصومه ملایی درختجانی در این بازی‌ها حضور و طیبه ملکی به عنوان سرمربی و آرزو حاجیان مربی و رقیه اله کرمی سرپرستی تیم را برعهده داشت.

۲ طلا، ۳ نقره و ۲ برنز به شطرنج بازان ایران رسید

با پایان رقابت‌های شطرنج‌بازان ایران در دور هفتم (پایانی) بخش استاندارد بازی‌های های پاراآسیایی هانگژو، نمایندگان کشورمان موفق به کسب ۲ مدال طلا، ۳ نقره و۲ برنز شدند.

به گزارش خبرنگار اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی هانگژو، شطرنج‌بازان ایران صبح امروز در دور هفتم (پایانی) بخش استاندارد مقابل حریفان خود قرار گرفتند که طی آن ۱۰ پیروزی، ۵ شکست و یک تساوی حاصل تلاش ملی پوشان کشورمان بود.

پس از پایان رقابت‌های امروز و در بخش استاندارد ۲ مدال طلا به خانم ملیحه صفایی در بخش انفرادی و تیمی b۱ بانوان رسید. ۳ مدال نقره توسط امیر ربی در بخش انفرادی، تیمی b۲ و b۳ بانوان و تیمی b۲ و b۳ آقایان بدست آمد و ۲ مدال برنز به علیرضا قورچی بیگی در بخش انفرادی و تیمی b۱ آقایان رسید. نتایج کامل دور هفتم به شرح ذیل می‌باشد:

در کلاس VI-B۱ مردان، محمدرضا علیزاده مقابل نماینده ویتنام پیروز شد، علیرضا قورچی بیگی برابر حریفی از ویتنام به برتری دست یافت و هادی مشیرآبادی نماینده چین را شکست داد. 

در کلاس VI-B۲/B۳ امیر ربی خوراسگانی مقابل نماینده هندوستان به پیروزی رسید. مجید باقری مغلوب نماینده اندونزی شد. حمزه مصلح رشت آبادی برابر حریفی مغولستان پیروز شد. 

در کلاس PI امیر کچیان نماینده تایلند را شکست داد، ابوالفضل کاظمیان مقابل شطرنج باز چینی به پیروزی رسید، امید ذاکری برابر نماینده هند مغلوب شد و فاطمه بیات برابر حریف چینی شکست خورد.

در کلاس VI-B۱ بانوان، ملیحه صفایی برابر شطرنج باز اندونزی به تساوی رسید، سمیرا آقایی مقابل دیگر شطرنج باز اندونزی به پیروزی رسید و لیلا زارع زاده مقابل نماینده ویتنام به پیروزی دست یافت. 

در کلاس VI-B۲/B۳ عاطفه نقوی مقابل دیگر شطرنج باز کشورمان مریم رحیم زاده به پیروزی رسید. فاطمه رحیمی برابر نماینده اندونزی شکست خورد.

تداوم مدال‌آوری ملی‌پوشان پارادوومیدانی/ فرشته مرادی به برنز بسنده کرد

فرشته مرادی یک برنز دیگر جمع مدال‌های کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو اضافه کرد. ملی‌پوش پرتاب وزنه کلاس F۳۴ در رقابت این ماده با ثبت رکورد ۶.۷۱ متر به مدال برنز رسید و به مقام سوم بسنده کرد.

در این رقابت نماینده چین ضمن شکستن رکورد بازی‌های پاراآسیایی به مدال طلا دست یافت و نماینده هند سوم شد.

مدال برنز پاراوزنه برداری بر گردن آقایی 

زهرا آقایی در رقابت‌های پاراوزنه برداری بازی‌های پاراآسیایی موفق شد دومین مدال بانوان را کسب کند.

 سیده زینب یعقوبی و زهرا آقایی، دو بانوی کشورمان در دسته ۷۳- کیلوگرم به روی تخته رفتند که زهرا آقایی با مهار وزنه ۱۱۴ کیلوگرم عنوان سوم را به دست آورد. او در حرکت اول ۱۱۴ کیلوگرم را ثبت کرد، اما در حرکت دوم و سوم در مهار ۱۲۲ کیلوگرم موفق نبود و با رکورد ۱۱۴ کیلوگرم سوم شد. ژئو لی لی از چین با ۱۳۱ کیلوگرم قهرمان و وزنه بردار قزاقستان با مهار وزنه ۱۱۹ کیلوگرم نایب قهرمان شدند.

لی لی از چین در حرکت چهارم به رکورد آسیا که با ۱۳۸ کیلوگرم در اختیار خودش بود حمله کرد، اما نتوانست وزنه ۱۳۹ کیلوگرم را مهار کند. 

سیده زینب یعقوبی دیگر وزنه بردار کشورمان در این دسته هم در ابتدا رکورد ۱۰۵ کیلوگرم را ثبت کرد، اما در مهار وزنه‌های ۱۱۳ و ۱۱۶ کیلوگرم موفق نبود و با وزنه ۱۰۵ کیلوگرم در جایگاه پنجم قرار گرفت.

زارع: برای این دو طلا خیلی زجر کشیدم

علیرضا زارع پس از کسب دومین مدال طلایش در مسابقات پارادو ومیدانی بازی‌های پارا آسیایی هانگژو اظهار کرد: خدا را شکر که توانستم در دو ۱۰۰ متر هم مدال طلا بگیرم. روز گذشته هم در ۲۰۰ متر توانستم به مدال طلا برسم. خیلی برای این مدال‌ها زحمت و زجر کشیده بودم و خدا را شکر توانستم نتایج زحماتم را بگیرم.

وی افزود: سطح این مسابقات بسیار خوب بود و رقبا خیلی به یکدیگر نزدیک بودند. البته رقیب اصلی من در پارالمپیک روس‌ها و اوکراینی‌ها هستند. امیدوارم در مسابقات جهانی و پارالمپیک بتوانم با آنها رقابت داشته باشم و باز هم برای کشورم افتخارآفرینی کنم. 

زارع تصریح کرد: اگر بخواهیم منطقی باشیم کار در پارالمپیک سخت است و من کمی با آن رکورد فاصله دارم. امیدوارم تمرین کنم و همینطور ادامه دهم تا سهمیه پارالمپیک را به دست بیاورم.

جایگاه رضایی و افروز با هم عوض شد

در روز چهارم بازی‌های پاراآسیایی هانگژو ، رقابت پرتاب نیزه کلاس ادغامی F33/34 برگزار شد. در این رقابت عرفان رضایی به مدال طلا رسید و سعید افروز مدال نقره را به خود اختصاص داد.این نتایج به طور رسمی از سوی کمیته برگزاری بازی‌ها اعلام شد و بر روی سایت نیز قرار کرفت، اما ساعتی بعد از آن، این کمیته با زدن برچسب «تجدید نظر شده» ، نتیجه را تغییر داد. بر این اساس، سعید افروز با ۱۰۶۸ امتیاز به مقام نخست و مدال طلا رسید و عرفان رضایی با ۱۰۵۷ امتیاز در رده دوم ایستاد و مدال نقره گرفت.

برای این برنز خیلی تلاش کردم/پارادوومیدانی‌کاران مدال‌ها را درو کردند

فرشته مرادی مقدم پس از کسب نشان برنز پرتاب وزنه بازی‌های پاراآسیایی هانگژو اظهار کرد: رقابت‌ها خیلی سخت بود چون رقبای من جهانی بودند. خداراشکر توانستم در کلاس اف ۳۴ مدال برنز بگیرم.

دارنده مدال برنز بازی‌های پاراآسیایی در خصوص عملکرد کاروان پارادو ومیدانی ایران گفت: بچه‌های ما مدال‌ها را در اینجا درو کردند. همه جنگیدند تا ایران را در جدول مدال‌ها بالا بکشند و افتخارآفرینی کنند.

وی در خصوص سختی‌هایی که برای این مدال برنز کشیده است تصریح کرد: سختی زیادی کشیدم کتف من ۶ بار در رفته بود اما دوباره تلاش کردم و توانستم موفق شوم برنز به دست بیاورم.

تیراندازان کامپوند میکس ایران از رسیدن به فینال بازماندند

مرحله نیمه نهایی رقابت های تیرو کمان در بخش تیمی میکس کامپوند پیگیری شد و کمانداران ایران متشکل از مریم یاورپور و هادی نوری به مصاف رقیبان هندی رفتند و با نتیجه ۱۵۵ بر ۱۴۵ شکست خوردند.

کمانداران کشورمان با این شکست باید در رده بندی برای کسب مدال برنز تیر بیاندازند.

نکته جالب در تیم هند، ورزشکار دختر ۱۶ ساله این تیم بود که ۲ دست نداشت و با کمک پا و دهان خود، تیر را از کمان به سمت هدف می انداخت و اغلب امتیاز ۱۰ را کسب کرد.

آقایی: انتظار کسب مدال خوشرنگتری داشتم

زهرا آقایی پس از کسب مدال برنز دسته ۷۳- کیلوگرم رقابت های پاراوزنه برداری بازی های پاراآسیایی هانگژو گفت: نخستین حضورم در مسابقات برون مرزی بود که تجربه خیلی خوبی شد و تمام تلاشم را کردم که بدون مدال برنگردم.

وی با اشاره به سطح بالای مسابقات خاطرنشان کرد: مسابقات از سطح خیلی خوبی برخوردار بود و من انتظار کسب مدال خوشرنگتری داشتم اما شاید به خاطر تجربه نخستم در مسابقات و استرس زیاد به مدال نقره و طلا نرسیدم اما قول می دهم در مسابقات جهانی و رقابت‌های دیگر حتما مدال های خوشرنگتری کسب کنم.

ملی پوش پاراوزنه برداری بانوان با بیان این مطلب که موفقیت هایش را مدیون مربیانش است، تصریح کرد: مدالم‌ را به پدر و مادرم تقدیم می کنم. از طرفی تمام موفقیت هایم را مدیون مربیانم هستم که با تمرینات تکنیکی آنها توانستیم به این جایگاه برسیم.

تیراندازان کامپوند میکس ایران با غلبه بر کره جنوبی به برنز رسیدند

 مرحله رده بندی رقابت های تیرو کمان در بخش تیمی میکس کامپوند پیگیری شد و کمانداران ایران متشکل از مریم یاورپور و هادی نوری به مصاف رقیبانی از کره جنوبی رفتند.ملی پوشان ایران در این نبرد جذاب و دیدنی  با نتیجه ۱۵۲ بر ۱۵۰ پیروز شدند.

کمانداران کشورمان با این برد به مدال برنز دست یافتند. فینال این رشته را چین و هند برگزار می کنند.

تیم ملی بسکتبال با ویلچر مردان از راه یابی فینال بازماند

تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران در مرحله نیمه نهایی بازی‌های پاراآسیایی هانگژو در یک بازی نزدیک با نتیجه ۴۳ بر ۴۰ مغلوب ژاپن شد و در عین شایستگی و ناباوری از رسیدن به فینال بازماند.این بازی در نیمه اول با نتیجه ۱۷ بر ۱۴ به سود ایران تمام شد اما در نیمه دوم، ژاپن ۲۹ بر ۲۳جلو افتاد و در نهایت با  نتیجه ۴۳ بر ۴۰ برنده این بازی شد و به فینال رسید. 

تیم ملی ایران مدعی عنوان قهرمانی در این دوره بازی‌های پاراآسیایی بود.

پاراکماندار برنزی ایران: بابت کسب مدال برنز عذرخواهی می کنم

 هادی نوری پس از کسب مدال برنز رقابت های پاراتیروکمان میکس کامپوند اظهار داشت: موفق شدیم به مدال برنز برسیم. تیم کره جنوبی از دیروز تا امروز خیلی جنگ روانی به خاطر تکیه گاه ویلچر ما ایجاد کرد و داوران مدام به ما تذکر می دادند.

وی افزود: به هر حال همیشه ناداوری ها بوده و تلاشمان را کردیم. معذرت خواهی می کنم از همه کسانی که برای من زحمت کشیدند. تلاش کردم بهترین نتیجه را بگیرم اما توانمان همین بود.

نوری در پایان این مدال برنز را در سالروز تولد فرزندش به او اهدا کرد.

مرادی: از عملکرد شطرنج‌بازان راضی هستیم / باز هم مدال طلا می گیریم

بهروز مرادی مربی تیم شطرنج بانوان نابینا و کم بینایان گفت: پس از پایان رقابت‌های امروز  ۲ مدال طلا به ملیحه صفایی در بخش انفرادی و تیمی b1 بانوان رسید.

 سه مدال نقره توسط امیر ربی در بخش انفرادی، تیمی b2 و b3 بانوان و تیمی b2وb3 آقایان بدست آمد و ۲ مدال برنز به علیرضا قورچی بیگی در بخش انفرادی و تیمی b1 آقایان رسید. متاسفانه در بخش توان یابان پی ۱ هم موفق به کسب مدال نشدیم.

وی در پایان با بیان اینکه انتظار داشتیم ۳ مدال طلا در بخش استاندارد کسب کنیم گفت : با این حال ۲ مدال طلا هم نتیجه مطلوبی است و امیدواریم در بخش سرعت هم بتوانیم همین روند را ادامه دهیم و باز مدال طلا کسب کنیم.

دلیر و محمدی در تایم تریل جاده هفتم و نهم شدند

محمد دلیر پارادوچرخه سوار کشورمان در تایم تریل جاده کلاس B (نابینایان و کم) بینایان با زمان ۲۹:۴۲:۸۱دقیقه هفتم شد و از دست یابی به مدال باز ماند.در این ماده کره جنوبی با ۲۳:۱۳:۷۱، اندونزی با ۲۵:۱۲:۱۷ دقیقه و قزاقستان با ۲۵:۱۹:۴۹ دقیقه به ترتیب اول تا سوم شدند.

محمد دلیر در روز نخست مسابقات در تایم تریل انفرادی یک کیلومتر و در کلاس B (نابینایان و کم بینایان) با زمان ۱:۰۶.۳۴۳ دقیقه موفق به کسب مدال برنز شده بودمهدی محمدی دیگر نماینده پارادوچرخه سواری کشورمان در ماده تایم تریل جاده با زمان ۲۷:۱۰:۲۸ دقیقه در کلاس c۴-۵ نهم شد.  اندونزی با ۲۵:۱۴:۱۴ دقیقه، چین۲۶:۲۲:۳۶ دقیقه و ازبکستان ۲۶:۱۰:۸۶ دقیقه به ترتیب اول تا سوم شدند.

فردا تیم ملی کشورمان در ماده استقامت جاده به مسافت ۷۰ کیلومتر سه نماینده دارد.

صعود تیراندازان ریکرو میکس ایران به فینال با غلبه بر تایلند/ مدال نعمتی و عرب عامری قطعی شد

 مرحله نیمه نهایی رقابت های تیرو کمان در بخش تیمی میکس ریکرو پیگیری شد و کمانداران ایران متشکل از زهرا نعمتی و محمدرضا عرب عامری به مصاف رقیبانی از تایلند رفتند.ملی پوشان ایران در نبردی حساس با نتیجه ۶ بر ۲ پیروز شدند.کمانداران کشورمان با این برد راهی فینال شدند و با چین مصاف می دهند.

تیم گلبال مردان ایران از صعود به فینال باز ماند/ جدال با کره جنوبی در رده بندی

تیم ملی گلبال ایران ظهر امروز در مرحله نیمه نهایی چهارمین دوره بازی های پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲، مقابل چین قرار گرفت و با نتیجه ۱۱ بر ۷ از تیم میزبان شکست خورد و فرصت صعود به فینال را از دست داد.نیمه اول با تساوی ۷ بر ۷ به پایان رسید، اما تیم میزبان در نیمه دوم چهار کل به ثمر رساند و فینالیست شد.در دیدار این مرحله تیم ژاپن ۱۰ بر ۵ از سد کره جنوبی گذشت و به فینال راه یافت.بدین ترتیب تیم ملی ایران فردا در دیدار رده‌بندی و برای کسب مدال برنز به مصاف کره جنوبی خواهد رفت.

طلای هاجر صفرزاده با چاشنی رکوردشکنی

فینال دوی ۲۰۰ متر بانوان در کلاس T12 بعدازظهر امروز در ورزشگاه هوانگ لونگ اسپرت سنتر برگزار شد.در این رقابت هاجر صفرزاده ملی‌پوش کشورمان با ثبت زمان ۲۵.۸۷ ثانیه ، به مقام قهرمانی رسید و صاحب مدال طلا شد. صفرزاده همچنین رکورد بازی‌های پاراآسیایی را ارتقا داد.

 نعمتی و عرب عامری در ریکرو میکس تیمی تیروکمان طلایی شدند

مرحله فینال رقابت های تیرو کمان در بخش تیمی میکس ریکرو ادامه یافت و کمانداران ایران متشکل از زهرا نعمتی و محمدرضا عرب عامری به مصاف رقیبانی از چین رفتند.ملی پوشان ایران در نبردی حساس و دیدنی با نتیجه ۶ بر ۲ (۳۸ بر ۳۵) پیروز شدند. کمانداران کشورمان با این برد مدال طلا را بدست آوردند تا چینی ها در این ماده ناکام بمانند.

والیبال نشسته مردان فینالیست شد

تیم ملی والیبال نششسته مردان با پیروزی برابر کره جنوبی به دیدار پایانی چهارمین دوره بازی های پاراآسیایی راه یافت.تیم ایران در سه ست پیاپی و با نتایج ۲۵ بر ۱۳، ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۷ مقابل کره پیروز شد.

هادی رضایی، سرمربی تیم، در این دیدار از تمامی نفرات استفاده کرد تا بازیکنان برای دیدار پایانی از استراحت لازم برخوردار باشند.ایران فردا با قزاقستان در دیدار پایانی رو به رو خواهد شد.تیم ایران در سه دوره قبلی این بازی ها به قهرمانی رسیده است. چهارمین دوره بازی های پاراآسیایی از روز یکشنبه به طور رسمی با حضور ۳۰۰۰ ورزشکار از ۴۳ کشور آسیایی در هانگژو چین آغاز شده است.

ورود مهدی اولاد به لیست طلایی های کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو/ باجولوند برنز گرفت

مهدی اولاد و حسن باجولوند موفق به کسب مدال‌های طلا و برنز در مسابقات پرتاب دیسک بازی‌های پاراآسیایی هانگژو شدند.رقابت پرتاب دیسک مردان در کلاس F11 در چهارمین روز از بازی‌های پاراآسیایی هانگژو برگزار شد.

در این رقابت مهدی اولاد ملی‌پوش پرافتخار ایران با پرتابی به مسافت ۴۲.۷۳ متر به مدال طلا دست یافت و رکورد جدیدی را در بازی‌های پاراآسیایی به ثبت رساند.همچنین حسن باجولوند دیگر ملی‌پوش ایران در همین ماده ، با رکورد ۳۷.۶۲ متر به مقام سوم رسید و مدال برنز را به خود اختصاص داد.امیرحسین علی‌پور دیگر نماینده ایران در این رقابت بود که با رکورد ۳۵.۹۱ متر به مقام چهارم بسنده کرد.

دومین مدال برای بانوی ملی‌پوش پرتاب نیزه/ الهام صالحی به برنز بسنده کرد

الهام صالحی دومین مدال خود در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو را بدست آورد و این بار به مقام سوم رسید. در جریان رقابت پرتاب نیزه بانوان در کلاس F54، عصر امروز الهام صالحی ملی‌پوش کشورمان با رکورد ۱۶.۹۱ متر به مقام سوم رسید و مدال برنز بدست آورد. صالحی پیش از این یک مدال طلا برای کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو به ارمغان آورده بود.

هادی رضایی: برای دیدار با قزاقستان به بازیکنان استراحت دادیم

هادی رضایی، سرمربی تیم ملی والیبال نشسته، گفت در بازی با کره به تمام بازیکنان فرصت حضور در زمین را داده تا در بازی پایانی با قزاقستان با مشکل خستگی رو به رو نشوند.رضایی در خصوص بازی گفت: بازی خوبی بود و ما به بازیکنانمان در بین ست ها استراحت دادیم تا در بازی با قزاقستان از آمادگی بدنی بالایی برخوردار باشند. 

وی در خصوص تیم قزاقستان گفت: قزاقستان تیم خوبی است و من فکر می کنم امسال برای بار دهم است که با آنها بازی خواهیم کرد. چون آنها در ایران اردو زدند و بعد ما در آنجا اردو زدیم. پس از آن هم رقابت های قهرمانی آسیا در این کشور برگزار شد. البته این موضوع برای قزاقستان برد-برد بود و می توانید تاثیر آن را در فینالیست شدن این تیم در بازی های پاراآسیایی مشاهده کنید.

سرمربی والیبال نشسته افزود: هفته آینده باید با مس شهر بابک در رقابت های قهرمانی جهان شرکت کنیم. در آن تیم شش ملی پوش حضور دارند. تا قبل از بازی های پارالمپیک پاریس هم باید با برپایی اردو بتوانیم این تیم را آماده نگه داریم تا از عنوان قهرمانی خود دفاع کند.

رتبه هفتم برای دونده ۱۰۰ متر ایران 

در ادامه مسابقات پارادوومیدانی در روز چهارم بازی‌های پاراآسیایی هانگژو ، مسابقه دوی ۱۰۰ متر در کلاس T47 برگزار شد.در این رقابت داوودعلی قاسمی ملی‌پوش ایران با حریفانش از کشورهای چین، ژاپن (۲ نفر)، اندونزی (۲ نفر) ، هند و فیلیپین مسابقه داد و در پایان با زمان ۱۱.۴۵ ثانیه که بهترین رکورد شخصی اش نیز محسوب می‌شد ، به مقام هفتم رسید.

رضایی: برای دیدار با قزاقستان به بازیکنان استراحت دادیم

هادی رضای سرمربی تیم ملی والیبال نشسته، گفت در بازی با کره به تمام بازیکنان فرصت حضور در زمین را داده تا در بازی پایانی با قزاقستان با مشکل خستگی رو به رو نشوند.
تیم ملی والیبال نشسته مردان با پیروزی برابر کره جنوبی به دیدار پایانی چهارمین دوره بازی های پاراآسیایی راه یافت.تیم ایران در سه ست پیاپی و با نتایج ۲۵ بر ۱۳، ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۷ مقابل کره پیروز شد.
رضایی در خصوص بازی گفت: بازی خوبی بود و ما به بازیکنانمان در بین ست ها استراحت دادیم تا در بازی با قزاقستان از آمادگی بدنی بالایی برخوردار باشند. 

وی در خصوص تیم قزاقستان گفت: قزاقستان تیم خوبی است و من فکر می کنم امسال برای بار دهم است که با آنها بازی خواهیم کرد. چون آنها در ایران اردو زدند و بعد ما در آنجا اردو زدیم. پس از آن هم رقابت های قهرمانی آسیا در این کشور برگزار شد. البته این موضوع برای قزاقستان برد-برد بود و می توانید تاثیر آن را در فینالیست شدن این تیم در بازی های پاراآسیایی مشاهده کنید.

سرمربی والیبال نشسته افزود: هفته آینده باید با مس شهر بابک در رقابت های قهرمانی جهان شرکت کنیم. در آن تیم شش ملی پوش حضور دارند. تا قبل از بازی های پارالمپیک پاریس هم باید با برپایی اردو بتوانیم این تیم را آماده نگه داریم تا از عنوان قهرمانی خود دفاع کند.

پارادوومیدانی؛ حامد امیری قهرمان پرتاب وزنه شد، ظفر ذاکر نقره گرفت

یک طلا و یک نقره در مسابقه پرتاب وزنه کلاس F55 به نمایندگان ایران تعلق گرفت. آخرین نمایندگان ایران در روز چهارم مسابقات پارادوومیدانی در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو موفق به کسب دو مدال طلا و نقره شدند.
در جریان رقابت پرتاب وزنه کلاس F55 که در روز چهارم بازی‌های پاراآسیایی هانگژو برگزار شد، حامد امیری به مدال طلا و ظفر ذاکر به مدال نقره رسیدند.
حامد امیری دارنده چند مدال در بازی‌های پارالمپیک و پاراآسیایی ، در این رقابت با حد نصاب ۱۱.۲۷ متر ضمن شکستن رکورد بازی‌های پاراآسیایی که از سال ۲۰۱۰ دست نخورده باقی مانده بود، صاحب مدال طلا شد. همچنین ظفر ذاکر با رکورد ۱۱.۱۶ متر به مقام نایب قهرمانی دست یافت و به مدال نقره رسید.

توضیح معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک در خصوص مبارزه نکردن دو جودو کار

سعید سلگی معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک ایران از مثبت شدن تست دوپینگ دو جودوکار ایران خبر داد.پیش از اعزام و در جریان اردوهای آماده‌سازی تیم ملی جودو از ملی‌پوشان این رشته تست دوپینگ گرفته شده و در زمانی که ملی‌پوشان ایران در راه چین بوده‌اند، پاسخ این نمونه گیری اعلام شده است.

در گزارش اعلام شده از سوی نادو ایران، تست دوپینگ دو جودوکار مثبت بوده و اعلام شده که این دو ورزشکار از ماده ممنوعه غیرخاص استفاده کرده‌اند. 
در اصل ما پس از رسیدن کاروان ایران به هانگژو متوجه مثبت بودن تست این دو ورزشکار شدیم. با توجه به این شرایط و ممنوعیت حضور ورزشکار دوپینگی در دهکده بازی‌ها، زمینه برگرداندن ورزشکاران را به ایران فراهم کردیم و چند روز قبل این دو ورزشکار به کشور برگشتند تا با صدور رای میزان محرومیت‌شان مشخص شود. وحید جدی و امید جعفری، دو جودوکاری هستند که با وجود حضور در هانگژو، بدون اینکه مسابقه‌ای بدهند، به ایران برگشتند.

پارادوومیدانی؛  رتبه هفتم برای دونده ۱۰۰ متر ایران 
داود علی قاسمی موفق به کسب مدال در دوی ۱۰۰ متر بازی‌های پاراآسیایی هانگژو نشد. در ادامه مسابقات پارادوومیدانی در روز چهارم بازی‌های پاراآسیایی هانگژو ، مسابقه دوی ۱۰۰ متر در کلاس T47 برگزار شد.
در این رقابت داوودعلی قاسمی ملی‌پوش ایران با حریفانش از کشورهای چین، ژاپن (۲ نفر)، اندونزی (۲ نفر) ، هند و فیلیپین مسابقه داد و در پایان با زمان ۱۱.۴۵ ثانیه که بهترین رکورد شخصی اش نیز محسوب می‌شد ، به مقام هفتم رسید.


صفرزاده: به خاطر این طلا خیلی چیز‌ها را از دست دادم

دارنده نشان طلای بازی‌های پاراآسیایی هانگژو گفت: برای کسب مدال طلا از خیلی چیزها گذشتم و خیلی چیز‌ها را از دست دادم اما ارزشش را داشت. 
هاجر صفرزاده پس از کسب مدال خوشرنگ طلای ۲۰۰ متر زنان کلاس T11 بازی پاراآسیایی هانگژو اظهار کرد: خیلی خوشحالم چون بعد از ۵ سال تلاش و تمرین کردن توانستم این طلا را به دست بیاورم. در این سال‌ها خیلی چیزها را از دست دادم. خیلی آسیب‌ها دیدم. با این طلا به نظر من می‌ارزید که آن سختی‌ها را کشیدم. اما خوشحالم چرا که خیلی تلاش کردم و نتیجه آن را دیدم. از صمیم قلبم خداراشکر می‌کنم. از مربی و خانواده که صبوری کردند و در این مسیر کنارم بودند. امیدوارم در دوی ۴۰۰ متر هم این مدال را تکرار کنم. خدا را شاکرم که نقره دوره قبلم را تبدیل به طلا کنم. 

صفرزاده در پاسخ به این پرسش که چرا با همراه در این ماده ندویده، گفت: در کلاسی که در آن حضور داشتم، می توانستم همراه داشته باشم اما ترجیح دادم که تنها بدوم چرا که این اجازه داده می‌شود که بدون همراه باشم.

وی در مورد شکستن رکورد بازی‌های پاراآسیایی نیز عنوان کرد: تقریبا حدود یک ثانیه و چند صدم ثانیه از رکورد قبلی بهتر دویدم و واقعا به خودم افتخار می‌کنم. 

دارنده نشان طلای دوی ۲۰۰ متر بازی‌های پاراآسیایی هانگژو در مورد برنامه‌اش برای بازی‌های پارالمپیک نیز بیان کرد: صد در صد هدفم حضور در بازی‌های پارالمپیک و روی سکو رفتن است. مطمئن هستم و این قول را می‌دهم که در پاریس بهترین خودم باشم.  مدالم را به خانواده، مربی، مردم ایران و خودم تقدیم می‌کنم. از خود تعریف کردن نیست اما من خیلی دختر صبوری هستم.

نعمتی: خیلی خوشحالم همه تلاشم برای طلا بود 

زهرا نعمتی پس از کسب مدال طلای میکس ریکرو اظهار داشت: اتفاق خیلی خوبی افتاد و خیلی خوب کار کردیم وتیرهای خوبی زدیم. همه تلاشمان را کردیم و خدا را شکر به مدال طلا ختم شد و باعث افتخار بود.
وی افزود: همه تلاشم برای طلا بود و از این بابت خیلی خوشحالم. این مدال را به همه مردم عزیز کشورم تقدیم می کنم.

نعمتی درباره اینکه در پارالمپیک پاریس این موفقیت ها ادامه خواهد داشت، گفت: انشالله تمام تلاش مان را برای موفقیا در پاریس انجام می دهیم.

عرب عامری: با کسب این مدال طلا حس فوق العاده ای دارم

محمدرضا عرب عامری پس از کسب مدال طلا در بخش ریکرو میکس تیمی تیروکمان اظهار داشت: حس فوق العاده ای دارم و چه چیزی بهتر از اینکه انسان ثمره مدت زیادی از تلاش و تمرین خود را بگیرد و بتواند به مدال طلا برسد بویژه اینکه رقبای قدرتمندی هم داشته باشد.

کماندار طلایی ایران در پاسخ به این سوال که در فینال مسابقات مقتدرانه چین را از پیش رو برداشتند، گفت: همه این ها لطف خدا بود. ما در مرحله مقدماتی در جایگاه دوم قرار گرفته بودیم و در فینال با دعای مردم و لطف خدا عالی ظاهر شدیم و به پیروزی رسیدیم.

عرب عامری در پایان گفت: برای پارا المپیک هم برای کسب مدال برنامه دارم و تمام تلاشم را خواهم کرد.

شطرنج نابینایان؛ آغاز رقابتهای سرعت؛  ۱۸ برد، ۴ تساوی و ۱۰ شکست در دورهای اول و دوم

شطرنج‌بازان ایران در دورهای اول ودوم بخش سرعت مقابل حریفان خود قرار گرفتند که طی آن ۱۸ پیروزی، ۱۰ شکست و ۴ تساوی حاصل تلاش ملی پوشان کشورمان شد.

رقابت های شطرنج در بخش سرعت در ۷ دور برگزار می شود که نتایج کامل دورهای اول و دوم آن به شرح زیر است:

در کلاس VI-B1 و در دور اول محمدرضا علیزاده مقابل نماینده چین پیروز شد و علیرضا قورچی بیگی مقابل برابر حریفی از تایلند مغلوب شد و هادی مشیرآبادی به نماینده هندوستان باخت.

در دور دوم نیز علیرضا قورچی بیگی مقابل نماینده تاجیکستان پیروز شد. محمدرضا علیزاده نماینده چین را شکست داد و هادی مشیرآبادی برابر نماینده مغولستان به پیروزی رسید.

در کلاس VI-B2/B3 و در دور اول امیر ربی خوراسگانی مقابل نماینده تاجیکستان به پیروزی رسید. مجید باقری برابر نماینده اندونزی به تساوی رسید. حمزه مصلح رشت آبادی به حریفی از ترکمنستان باخت.

در دور  دوم نیز امیر ربی خوراسگانی نتوانست از سد نماینده اندونزی بگذرد و شکست خورد. مجید باقری  مقابل نماینده تاجیکستان مغلوب شد. حمزه مصلح  مقابل حریف چینی به پیروزی رسید.

در کلاس PI و در دور اول ، امیر کچیان مقابل حریفی از اندونزی به تساوی رسید، ابوالفضل کاظمیان برابر شطرنج باز تایلندی پیروز شد. امید ذاکری برابر نماینده هندوستان به پیروزی رسید و فاطمه بیات برابر حریف قزاقستانی شکست خورد. 

در دور دوم امیر کچیان مقابل نماینده اندونزی شکست خورد، ابوالفضل کاظمیان برابر حریف قزاقستانی پیروز شد، امید ذاکری به نماینده فیلیپین باخت و فاطمه بیات مغلوب نماینده هندوستان شد. 

در کلاس  VI-B1و در دور پنجم ، ليلا زارع زاده  و ملیحه صفایی برابرحریفانی از اندونزی به پیروزی رسیدند و سمیرا آقایی مقابل حریفی از ویتنام به تساوی رسید.

در دور  دوم لیلا زارع زاده مقابل شطرنج باز ازبکستان به پیروزی رسید و سمیرا آقایی با نماینده هندوستان به تساوی رضایت داد و ملیحه صفایی مقابل ویتنام پیروز شد.

در کلاس VI-B2/B3 و در دور اول ، عاطفه نقوی مقابل نماینده فیلیپین پیروزشد.فاطمه رحیمی برابر نماینده تایلند به پیروزی رسید. مریم رحیم زاده هم نماینده مغولستان را شکست داد.

در دور دوم نیز عاطفه نقوی مقابل دیگر نماینده کشورمان مریم رحیم زاده به پیروزی رسید و فاطمه رحیمی برابر نماینده هندوستان به پیروزی دست یافت.

پاراتنیس روی میز؛ برنز تیم دوبل قطعی شد

با برگزاری روز نخست از رقابت‌های بخش دوبل پاراتنیس روی میز بازی‌های پاراآسیایی هانگژو، برنز تیم ایران قطعی شد.  تیم حسن جانفشان و مهدی رضاپور در بخش گروهی رقابت‌‌های دوبل و در کلاس MD4 امروز دو دیدار را برگزار کرد.
این تیم در بازی نخست با نتیجه سه بر صفر برابر تایلند به پیروزی رسید و در بازی دوم به مصاف کره‌جنوبی رفت که با نتیجه سه بر صفر شکست خورد. این تیم در گروه خود دوم شد و به جمع چهار تیم برتر صعود کرد. تیم حسن جانفشان و مهدی رضاپور فردا در نیمه نهایی به مصاف تایلند می‌رود. 

تیم دیگر ایران با ترکیب محمدعرفان غلامی و ناصر دهقان‌پور در بخش دوبل و در کلاس MD18 به مصاف تیم ژاپن رفت که این بازی نیز با نتیجه سه بر صفر به سود حریف به پایان رسید. با توجه به اینکه رقابت‌های این بخش به صورت حذفی برگزار شد، تیم ایران با شکست مقابل ژاپن از رقابت‌ها کنار رفت.


بسکتبال با ویلچر؛  تیم زنان ایران چهارم شد

تیم ملی بسکتبال باویلچر زنان ایران در مرحله رده بندی بازی های پاراآسیایی برابر تایلند شکست خورد و عنوان چهارم را کسب کرد.
تیم ملی بسکتبال با ویلچر زنان ایران در دیدار رده بندی بازی های پاراآسیایی هانگژو مقابل تایلند قرار گرفت و با نتیجه ۴۶ بر ۳۱ شکست خورد و عنوان چهارم را به دست آورد. شاگران آزاده معینی در کوارتر اول با نتیجه ۹ بر ۷ به پیروزی رسیدند. در کوارتر دوم ۷ بر ۶ شکست خورد و در مجموع نیمه نخست بازی ۱۶ بر ۱۳ نتیجه را واگذار کرد. 

در کوارتر سوم تیم ملی کشورمان عملکرد خوبی نداشت و ۱۸ بر ۶ شکست خورد تا اختلاف امتیاز بیشتر شود در کوارتر پایانی هم در امتیاز ۱۲ برابر شد تا در مجموع دو نیمه با امتیاز ۴۶ بر ۳۱ شکست خورد.
سمیه کهزاپور در نیمه دوم چهار خطا کرد و دیسکالیفه شد و از زمین بازی خارج شد. نانداسومب از تایلند با امتیازآورترین بازیکن مسابقه شد. 

مسابقات بسکتبال با ویلچر بانوان به صورت دوره‌ای برگزار شد. تیم ملی ایران در مرحله گروهی برابر چین، ژاپن و تایلند شکست خورد و برابر لائوس و کامبوج پیروز شد تا در نهایت چین و ژاپن در فینال به مصاف هم بروند و تیم‌های ملی ایران و تایلند نیز به دیدار رده‌بندی راه یافتند. تیم ملی کشورمان در دوره پیشین بازی‌های پاراآسیایی نیز برابر تایلند شکست خورد و عنوان سومی را از دست داد. رقیه امیری، مهسا سعادت، فتانه پورآت، سمیه کهزادپور و زهرا حبیبی ترکیب اولیه تیم ملی ایران برابر تایلند بود.


افروز: قول می‌دهم طلای پارالمپیک را بگیرم

دارنده مدال طلای بازی‌های پاراآسیایی هانگژو گفت: قول می‌دهم علاوه بر رکورد شکنی در پاریس، طلای پارالمپیک را هم بگیرم. 

سعید افروز پس از کسب مدال طلای پرتاب نیزه کلاس F33/34 در  بازی‌های پاراآسیایی هانگژو اظهار کرد: بعد از مسابقات پارالمپیک توکیو، خیلی زحمت کشیدم تا به این مدال دست پیدا کنم و الان هم خیلی خوشحالم که لطف خدا شامل حال من شد و به رکورد جدید رسیده و طلا گرفتم. 

وی افزود: در ادامه مسابقات برای همه ورزشکاران آرزوی موفقیت می‌کنم. انشالله بقیه بچه‌ها هم بهترین رکوردهای را داشته باشند و طلا بگیرند. 

دارنده نشان طلای بازی‌های پاراآسیایی هانگژو در خصوص برنامه‌اش برای آینده گفت: قبل از پارالمپیک، مسابقات جهانی ژاپن را در پیش داریم و می‌خواهم در آن بازی‌ها رکورد را افزایش دهم. در این بازی‌ها هم قصد افزایش رکورد داشتم اما نشد. شرایط مسابقه این موضوع را تعیین می‌کند.  قول می‌دهم در پاریس علاوه بر رکوردشکنی، طلای بازی‌ها را نیز به دست بیاورم. 

وی در پایان گفت: قبل از مسابقات نذر کرده بودم که اگر مدال گرفتم، به نیابت از برادر مرحومم، این مدال را به شهید غلامرضا مصطفوی که از شهدای دارالشفا است، تقدیم کنم. انشالله که روح هردوی آنها شاد باشد.

معینی: تجربه بسکتبال با ویلچر زنان تایلند بیشتر بود

آزاده معینی پس از کسب عنوان چهارمی بازی های پاراآسیایی گفت: متاسفانه بازی آنگونه که می خواستیم پیش نرفت تایلند حریف قدیمی و قدرتمندی است.

وی افزود: تایلند واقعا حریف اصلی و قدرتمند ما است و تجربه بیشتری نسبت به ما دارد دو تورنمنت جهانی را پشت سرگذاشته بود و با آمادگی کامل در این بازی ها شرکت کرد. 

سرمربی تیم ملی بسکتبال باویلچر زنان کشورمان با اشاره به تجربه تایلند اظهار کرد: شاید هر چه بگویم بهانه باشد اما تجربه برای هر تیمی لازمی است و می توانستیم این تیم را شکست دهیم اما در کوارتر دوم نتوانستیم بازی را کنترل کنیم بازیکنان اصلی ما سه و ۴ خطا کردند و نتوانستیم از آنها استفاده کنیم در کوارتر سوم هم اختلاف کم شد اما متاسفانه بازی را واگذار کردیم.

وی خاطرنشان کرد: با کامبوج هم بازی سختی داشتیم چون قبل از مسابقات جهانی در یک تورنمنت بین المللی در تایلند شرکت کردند به نظر من تجربه برای بازیکنان ما که ترکیبی از جوان های زیر ۲۵ سال تشکیل شده لازم است.

پورآت: خیلی زحمت کشیدیم اما مدال نگرفتیم

فتانه پورآت کاپیتان تیم ملی بسکتبال با ویلچر زنان پس از شکست در دیدار رده بندی مقابل تایلند گفت: خیلی دوست داشتیم جایگاه بالاتر از چهارمی داشته باشیم برای این مهم هم زحمت کشیده بودیم اما شرمنده شدیم .
او ادامه داد: تایلند اعزام های زیادی داشته و مسابقات مختلفی را هم در کشور خود میزبانی می کند اما با اینحال از خودمان انتظار بیشتری داشتیم.

صفایی: خوشحالم که ۳ مدال نقره جاکارتا را به  ۲ مدال طلا تبدیل کردم

پس از کسب ۳ مدال نقره بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا تصمیم گرفتم که در هانگژو آن را تبدیل به طلا کنم و خوشحالم که به آن رسیدم.

ملیحه صفایی پس از کسب ۲ مدال طلا در بخش انفرادی و تیمی استاندارد تیم شطرنج بانوان نابینا و کم بینایان گفت: من از سال ۹۷ که از جاکارتا برگشتم تصمیم گرفتم در بازی‌های پاراآسیایی بعدی که در هانگژو برگزار می شود حتما طلا بگیرم و خوشحالم که به هدفم رسیدم.

وی در ادامه گفت: کادر زحمتکشی کنارم بودند که جا دارد از آقای بهروز مرادی که استاد شخصی من در این ۵ سال بودند در کنار خانم پریدر و حداد و استاد هدهدی که از لحاظ روحی، روانی، مدیریت و فنی تلاش زیادی کردند تشکر کنم. زحمات تمام این عزیزان در پایان این موفقیت را برای مجموعه تیمی شطرنج به ارمغان آورد.

صفایی در پایان گفت: امیدوارم در ادامه همین روند بتوانیم در بخش سرعت هم خوشرنگ ترین مدال را کسب کنیم.

پاراشنا؛ ایزدیار به مدال برنز رسید

ملی پوش پاراشنا ایران در فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت بازیهای پاراآسیایی به مدال برنز دست پیدا کرد. 

مرحله فینال رقابتهای پاراشنا چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی در کلاس S۱۰ کرال پشت عصر امروز پنجشنبه در سالن شنا ورزشگاه ژیمناستیک شهر هانگژو چین برگزار شد و طی آن شاهین ایزدیار به آب زد. 
در این مرحله که هشت شناگر حضور داشتند شاهین ایزدیار با زمان یک دقیقه و ۸ ثانیه و ۳۳ صدم ثانیه در جایگاه سوم ایستاد و مدال برنز را از آن خود کرد. شناگر قزاقستانی با یک دقیقه و ۵ ثانیه و ۴۲ صدم ثانیه اول شد و ورزشکاری از ژاپن با یک دقیقه و ۷ ثانیه و ۶۵ صدم ثانیه دوم شد و مدال نقره را برگردن آویخت.

والیبال نشسته؛ با پیروزی بر ژاپن مدال زنان قطعی شد

تیم والیبال نشسته زنان ایران در چهارمین دیدار خود در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو برابر ژاپن به پیروزی رسید و با این نتیجه مدال خود را قطعی کرد. ملی پوشان کشورمان این مسابقه را در سه ست متوالی با نتایج  ۲۵-۱۵ ، ۲۵-۲۲ و ۲۵-۱۷  بسود خود خاتمه دادند. ایران در بازی اول کره جنوبی را برد، سپس از سد مغولستان گذشت و با یک شکست برابر چین میزبان، در چهارمین مسابقه ژاپن قدرتمند را شکست داد. آخرین بازی تیم کشورمان فردا برابر تایلند خواهد بود. تیم زنان کشورمان در حال حاضر پس از چین در رتبه دوم جدول است.

در این دوره از رقابت ها شش تیم حضور دارند که بصورت دوره ای با هم بازی می کنند.

نعمتی: خیلی خوشحالم همه تلاشم برای طلا بود 

 زهرا نعمتی پس از کسب مدال طلای میکس ریکرو اظهار داشت: اتفاق خیلی خوبی افتاد و خیلی خوب کار کردیم وتیرهای خوبی زدیم. همه تلاشمان را کردیم و خدا را شکر به مدال طلا ختم شد و باعث افتخار بود.

وی افزود: همه تلاشم برای طلا بود و از این بابت خیلی خوشحالم. این مدال را به همه مردم عزیز کشورم تقدیم می کنم.

نعمتی درباره اینکه در پارالمپیک پاریس این موفقیت ها ادامه خواهد داشت، گفت: ان شالله تمام تلاش مان را برای موفقیا در پاریس انجام می دهیم.

عرب عامری: با کسب این مدال طلا حس فوق العاده ای دارم

 محمدرضا عرب عامری پس از کسب مدال طلا در بخش ریکرو میکس تیمی تیروکمان اظهار داشت: حس فوق العاده ای دارم و چه چیزی بهتر از اینکه انسان ثمره مدت زیادی از تلاش و تمرین خود را بگیرد و بتواند به مدال طلا برسد. بویژه اینکه رقبای قدرتمندی هم داشته باشد.

کماندار طلایی ایران در پاسخ به این سوال که در فینال مسابقات مقتدرانه چین را از پیش رو برداشتند، گفت: همه این ها لطف خدا بود. ما در مرحله مقدماتی در جایگاه دوم قرار گرفته بودیم و در فینال با دعای مردم و لطف خدا عالی ظاهر شدیم و به پیروزی رسیدیم.

عرب عامری در پایان گفت: برای پارا المپیک هم برای کسب مدال برنامه دارم و تمام تلاشم را خواهم کرد.

آغاز رقابت های شطرنج در بخش سرعت/ ۱۸ برد، ۴ تساوی و ۱۰ شکست در دورهای اول و دوم

شطرنج‌بازان ایران در دورهای اول ودوم بخش سرعت مقابل حریفان خود قرار گرفتند که طی آن ۱۸ پیروزی، ۱۰ شکست و ۴ تساوی حاصل تلاش ملی پوشان کشورمان شد.

رقابت های شطرنج در بخش سرعت در ۷ دور برگزار می شود که نتایج کامل دورهای اول و دوم آن به شرح زیر است:

در کلاس VI-B1 و در دور اول محمدرضا علیزاده مقابل نماینده چین پیروز شد و علیرضا قورچی بیگی مقابل برابر حریفی از تایلند مغلوب شد و هادی مشیرآبادی به نماینده هندوستان باخت.
در دور دوم نیز علیرضا قورچی بیگی مقابل نماینده تاجیکستان پیروز شد. محمدرضا علیزاده نماینده چین را شکست داد و هادی مشیرآبادی برابر نماینده مغولستان به پیروزی رسید.

در کلاس VI-B2/B3 و در دور اول امیر ربی خوراسگانی مقابل نماینده تاجیکستان به پیروزی رسید. مجید باقری برابر نماینده اندونزی به تساوی رسید. حمزه مصلح رشت آبادی به حریفی از ترکمنستان باخت.

در دور  دوم نیز امیر ربی خوراسگانی نتوانست از سد نماینده اندونزی بگذرد و شکست خورد. مجید باقری  مقابل نماینده تاجیکستان مغلوب شد. حمزه مصلح  مقابل حریف چینی به پیروزی رسید.

در کلاس PI و در دور اول ، امیر کچیان مقابل حریفی از اندونزی به تساوی رسید، ابوالفضل  کاظمیان برابر شطرنج باز تایلندی پیروز شد. امید ذاکری برابر نماینده هندوستان به پیروزی رسید و فاطمه بیات برابر حریف قزاقستانی شکست خورد. 

در دور دوم امیر کچیان مقابل نماینده اندونزی شکست خورد، ابوالفضل کاظمیان برابر حریف قزاقستانی پیروز شد، امید ذاکری به نماینده فیلیپین باخت و فاطمه بیات مغلوب نماینده هندوستان شد. 

در کلاس  VI-B1و در دور پنجم ، ليلا زارع زاده  و ملیحه صفایی برابرحریفانی از اندونزی به پیروزی رسیدند و سمیرا آقایی مقابل حریفی از ویتنام به تساوی رسید.

در دور  دوم لیلا زارع زاده مقابل شطرنج باز ازبکستان به پیروزی رسید و سمیرا آقایی با نماینده هندوستان به تساوی رضایت داد و ملیحه صفایی مقابل ویتنام پیروز شد.

در کلاس VI-B2/B3 و در دور اول ، عاطفه نقوی مقابل نماینده فیلیپین پیروزشد.فاطمه رحیمی برابر نماینده تایلند به پیروزی رسید. مریم رحیم زاده هم نماینده مغولستان را شکست داد.
در دور دوم نیز عاطفه نقوی مقابل دیگر نماینده کشورمان مریم رحیم زاده به پیروزی رسید و فاطمه رحیمی برابر نماینده هندوستان به پیروزی دست یافت.

برنز پاراتنیس روی میز در دوبل قطعی شد

تیم حسن جانفشان و مهدی رضاپور در بخش گروهی رقابت‌‌های دوبل و در کلاس MD4 امروز دو دیدار را برگزار کرد. این تیم در بازی نخست با نتیجه سه بر صفر برابر تایلند به پیروزی رسید و در بازی دوم به مصاف کره‌جنوبی رفت که با نتیجه سه بر صفر شکست خورد. این تیم در گروه خود دوم شد و به جمع چهار تیم برتر صعود کرد. تیم حسن جانفشان و مهدی رضاپور فردا در نیمه نهایی به مصاف تایلند می‌رود. 

تیم دیگر ایران با ترکیب محمدعرفان غلامی و ناصر دهقان‌پور در بخش دوبل و در کلاس MD18 به مصاف تیم ژاپن رفت که این بازی نیز با نتیجه سه بر صفر به سود حریف به پایان رسید. با توجه به اینکه رقابت‌های این بخش به صورت حذفی برگزار شد، تیم ایران با شکست مقابل ژاپن از رقابت‌ها کنار رفت.

تیم ملی بسکتبال باویلچر بانوان ایران چهارم شد

تیم ملی بسکتبال باویلچر بانوان ایران در دیدار رده بندی بازی های پاراآسیایی هانگژو مقابل تایلند قرار گرفت و با نتیجه ۴۶ بر ۳۱ شکست خورد و عنوان چهارم را به دست آورد.شاگران آزاده معینی در کوارتر اول با نتیجه ۹ بر ۷ به پیروزی رسیدند. در کوارتر دوم ۷ بر ۶ شکست خورد و در مجموع نیمه نخست بازی ۱۶ بر ۱۳ نتیجه را واگذار کرد. در کوارتر سوم تیم ملی کشورمان عملکرد خوبی نداشت و ۱۸ بر ۶ شکست خورد تا اختلاف امتیاز بیشتر شود در کوارتر پایانی هم در امتیاز ۱۲ برابر شد تا در مجموع دو نیمه با امتیاز ۴۶ بر ۳۱ شکست خورد.

سمیه کهزاپور در نیمه دوم چهار خطا کرد و دیسکالیفه شد و از زمین بازی خارج شد. نانداسومب از تایلند با امتیازآورترین بازیکن مسابقه شد. مسابقات بسکتبال با ویلچر بانوان به صورت دوره‌ای برگزار شد. تیم ملی ایران در مرحله گروهی برابر چین، ژاپن و تایلند شکست خورد و برابر لائوس و کامبوج پیروز شد تا در نهایت چین و ژاپن در فینال به مصاف هم بروند و تیم‌های ملی ایران و تایلند نیز به دیدار رده‌بندی راه یافتند. 

تیم ملی کشورمان در دوره پیشین بازی‌های پاراآسیایی نیز برابر تایلند شکست خورد و عنوان سومی را از دست داد.رقیه امیری، مهسا سعادت، فتانه پورآت، سمیه کهزادپور و زهرا حبیبی ترکیب اولیه تیم ملی ایران برابر تایلند بود.

شاهین ایزدیار به مدال برنز رسید

مرحله فینال رقابتهای پاراشنا چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی در کلاس S۱۰ کرال پشت عصر امروز پنجشنبه در سالن شنا ورزشگاه ژیمناستیک شهر هانگژو چین برگزار شد و طی آن شاهین ایزدیار به آب زد. در این مرحله که هشت شناگر حضور داشتند شاهین ایزدیار با زمان یک دقیقه و ۸ ثانیه و ۳۳ صدم ثانیه در جایگاه سوم ایستاد و مدال برنز را از آن خود کرد. شناگر قزاقستانی با یک دقیقه و ۵ ثانیه و ۴۲ صدم ثانیه اول شد و ورزشکاری از ژاپن با یک دقیقه و ۷ ثانیه و ۶۵ صدم ثانیه دوم شد و مدال نقره را برگردن آویخت.

با پیروزی بر ژاپن مدال والیبال نشسته بانوان قطعی شد

تیم والیبال نشسته بانوان ایران امشب در چهارمین دیدار خود در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو برابر ژاپن به پیروزی رسید و با این نتیجه مدال خود را قطعی کرد.ملی پوشان کشورمان این مسابقه را در سه ست متوالی با نتایج  ۲۵-۱۵ ، ۲۵-۲۲ و ۲۵-۱۷  بسود خود خاتمه دادند.ایران در بازی اول کره جنوبی را برد، سپس از سد مغولستان گذشت و با یک شکست برابر چین میزبان،  در چهارمین مسابقه ژاپن قدرتمند را شکست داد.آخرین بازی تیم کشورمان فردا برابر تایلند خواهد بود. تیم بانوان کشورمان در حال حاضر پس از چین در رتبه دوم جدول است.در این دوره از رقابت ها شش تیم حضور دارند که بصورت دوره ای با هم بازی می کنند.

اولاد: با وجود شکستگی قوزک پا طلا گرفتم/ هدفم رکوردشکنی بود اما نشد

مهدی اولاد پس از کسب مدال طلای پرتاب دیسک بازی‌های پاراآسیایی هانگژو اظهار کرد: خداراشکر با وجود آسیب و شکستگی قوزک پایم که در پرتاب وزنه ایجاد شد امروز مسابقه دادم. هدف کلی کسب مدال طلا برای کاروان است اما خودم بیشتر برای رکوردشکنی آمده بودم چون اختلافم در آسیا با نفر دوم ۱۰ متر است اما این آسیب متاسفانه از رکوردشکنی جلوگیری کرد.

وی گفت: جا دارد از دکتر براتی تشکر کنم که در این سه روز فاصله بین پرتاب وزنه و دیسک بسیار برایم زحمت کشیدند. با مسکن پیش آمدم و توانستم مسابقه را اداره کنم. من فقط سه پرتاب داشتم و با همان قهرمان شدم. از پرتاب سوم به بعد درد شروع شد و نشد که رکوردشکنی اتفاق بیفتد. 

وی در خصوص مسابقات پارالمپیک گفت: ۱۰ ماه تا پارالمپیک زمان داریم اما بین آن مسابقات جهانی ژاپن را داریم. قبل از جهانی پای من باید عمل شود و بعد از دوره نقاهت تمرینات بدنسازی را شروع می‌کنم تا بتوانم در ژاپن شرکت کنم و بعد به پارالمپیک فکر می‌کنم. 

وی گفت: قصدم این بود که از همان ابتدا مدالم را به کمیته ملی پارالمپیک و دکتر کوهپایه‌زاده، دکتر براتی و دکتر کارگری که اینجا هستند و در این مدت کمک می‌کنند تقدیم کنم. آنها تلاش می‌کنند که ورزشکاران خود را به مسابقات برسانند.

مرتضی مهرزاد: قزاقستان تیم قابل احترامی است

مرتضی مهرزاد، عضو تیم ملی والیبال نشسته ایران، از قزاقستان به عنوان تیم قابل احترامی یاد کرد.مهرزاد در خصوص بازی با کره گفت:  کره تیم خوبی بود و من امیدوارم با این پیروزی دل مردم را شاد کرده باشیم.

وی در خصوص دیدار با قزاقستان گفت: قزاقستان تیم قابل احترامی است و ما پیش از این بارها با این تیم بازی کرده ایم. امیدوارم بتوانیم در آخرین تورنمنت رسمی پیش از پارالمپیک پاریس، عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم. 

تیم ملی فوتبال نابینایان ایران به فینال رسید 

تیم ملی فوتبال نابینایان ایران امروز در چهارمین بازی خود در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو به مصاف مالزی رفت و با نتیجه دو بر صفر پیروز شد. ملی‌پوشان ایران با این پیروزی ۱۰ امتیازی و با چین که ۱۳ امتیاز دارد، راهی فینال شدند. 

البته یک روز از مرحله گروهی این رقابت‌ها باقی مانده و هر کدام از تیم ها فردا یک بازی دیگر انجام می‌دهند. تیم ملی ایران هم در آخرین بازی خود در این مرحله فردا به مصاف چین می‌رود که این دیدار حکم بازی تدارکاتی پیش از فینال را برای ایران دارد.

در بازی تیم ملی ایران و مالزی، دو بازیکن ایران به نام‌های مرتضی کریمی و کامبیز محکم مصدوم و راهی کلینیک شدند که به گفته کاوه عزیزی، سرپرست تیم ملی مشکلی برای حضور در بازی فردا ندارند. 

احمدرضا شاه حسینی دیگر بازیکن تیم ملی که روز گذشته مصدوم و راهی بیمارستان شد، دچار دررفتگی کتف شده است. عزیزی در رابطه با وضعیت این بازیکن نیز گفت:«کتف‌ شاه حسینی را جا انداختند و امیدواریم به بازی فینال برسد.»

انتهای پیام/

ارسال نظر