اعزام ۲۵۰ ورزشکار به مسابقات بینالمللی در تابستان سال جاری
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی در آیین تجلیل از دست اندرکاران، قهرمانان و مدالآوران رقابتهای سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان که در وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد، با بیان اینکه قدردانی و تجلیل از قهرمانان کشور که پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز درآوردهاند، یکی از وظایف ما است؛ گفت: یونیورسیاد دانشجویی با حضور ده هزار ورزشکار، مربی و سرپرست در ۱۸ رشته ورزشی از ۱۲۵ کشور جهان به میزبانی کشور چین در چنگدو برگزار شد.
بشیریان ادامه داد: فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی به عنوان متولی ورزشهای دانشگاهی کشور با برنامهریزی و تصویب تشکیل ستاد بازیها و کمیتههای تخصصی زمینه اعزام یازده رشته ورزشی به این مسابقات را فراهم ساخت.
رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی تصریح کرد: این فدراسیون پیش از آغاز یونیورسیاد با همکاری فدراسیونهای ورزشی در سه مرحله اردوهای تدارکاتی و آمادگی رشتههای ورزشی را برگزار کرد و در نهایت کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران را با نام علمداران و ۸۸ ورزشکار به این مسابقات اعزام کرد.
بشیریان افزود: ورزشکاران اعزامی جمهوری اسلامی ایران به یونیورسیاد چین از میان تمام دانشگاههای سراسر کشور انتخاب شدند، ۳۵۴ مرکز آموزش عالی در مسابقات انتخابی حضور پیدا کردند به طوری که تمام ورزشکاران از همه استانهای کشور حضور داشتند و بیشترین تعداد ورزشکاران از استان تهران و کمترین ورزشکاران از استان کرمان بودند.
رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی با بیان اینکه تمام افرادی که به این یونیورسیاد راه یافتند باید در مسابقات انتخابی شرکت میکردند به طوری که ملی پوشان نیز در این مسابقات حاظر شدند؛ اظهار کرد: در این دوره برای هدایت تیمهای ملی از کادر فنی و تجربهای بهره گرفتیم همچنین کلیه ورزشکاران توسط تیم پزشکی تحت معاینات پزشکی قرار گرفتند به طوری که اگر نیاز به فیزیوتراپی داشتند بلافاصله برای آنها فیزیوتراپی صورت پذیرفت.
وی با بیان اینکه ۳۴ درصد ورزشکاران اعزامی به یونیورسیاد چین را دختران تشکیل داده بودند؛ تصریح کرد: در این دوره از مسابقات نتایج قابل قبولی کسب شد که از جمله آنها میتوانیم کسب ۲۳ مدال شامل ۵ طلا ۶ نقره و ۱۲ برنز و کسب امتیاز المپیک و پیش رو بودن مسابقات آسیایی با فاصله یک ماه اشاره کرد.
بشیریان با اشاره به اینکه ورزشکاران و قهرمانان جهان و المپیک در این مسابقات حضور داشتند؛ اظهار کرد: در این دوره از یونیورسیاد ۲۲ رکورد جدید در رشتههای تیراندازی، شنا و دو میدانی جابهجا شد که بی سابقه بوده است.
رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی گفت: تاخیر دوساله یونیورسیاد سبب شد تا کشورها استقبال بی نظیری از این مسابقات داشته باشند، بیشترین مدال آوری در رشته تکواندو و پس از آن ووشو انجام شد. تیراندازی با کمان برای اولین بار در تاریخ تیراندازی با کمان جمهوری اسلامی ایران مدال برنز را کسب کرد. در رشته قایقرانی ما توانیستیم برای اولین بار با یک ورزشکار مدال نقره را کسب کنیم.
بشیریان افزود: در رشته تیراندازی دو مدال برنز تیمی داشتیم و والیبالیستهای ما توانستند مقام چهارم را کسب کنند. در رشتههای دو میدانی، تیراندازی تفنگ و تپانچه، ژمیناستیک توانستند تا مرحله نهایی پیش بروند که اگر برنامهریزیها انجام شود میتوانیم جایگاه بهتری را کسب کنیم.
رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی تصریح کرد: با فضل پروردگار و حمایت مسئولان، فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی جایگاه ویژهای را در جهان و آسیا کسب کرده است به طوری که اکنون میتوانیم بگویی ما توان برگزاری رویدادهای بینالمللی را داریم.
وی ادامه داد: تلاش فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی سبب شد تا اردیبهشت ماه سال جاری بتوانیم تندیس نقره فدراسیون ورزشهای آسیا را دریافت کنیم و به عنوان عضو فعال در میان ۴۰ کشور دنیا شویم. همچنین تندیس برنز یکی از سه فدراسیون آسیا در زمینه فعالیتهای ورزشی و میزبانی بازیهای شطرنج آسیا و اقیانوسیه و اجرای برنامههای دوران کرونا که حاصل تعامل بخشهای مختلف آموزش عالی و هیئت استانی بود، کسب شد بعلاوه توانستیم عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون ورزش دانشگاههای آسیا را نیز کسب کنیم.
بشیریان تصریح کرد: در مجموع سالی که گذشت سال پرکاری بود که از جمله آنها میتوانیم به اعزام ۲۵۰ نفر به مسابقات بین المللی در تابستان، برونسپاری مسابقات آسیایی و جهانی به بخشهای مختلف آموزش عالی مانند اعزام تیم کشی توسط دانشگاه آزاد تهران و کسب مقام اول جهان، اعزام تیم کشتی فرنگی و کسب مقام دوم، اعزام تیم ووشو توسط دانشگاه شهید بهشتی در دو بخش دخترا و پسران و کسب مقام اول، اعزام تیم شطرنج توسط اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم و کسب مقام اول جهان در دو بخش انفرادی و تیمی در بخش پسران و دختران اشاره کنیم.
وی افزود: همچنین در سال گذشته لیگهای استانی در سه رشته والیبال، فوتسال و بسکتبال در دو بخش دختران و پسران فعال شد به طوری که تیمهای برتر هر استان انتخاب شدهاند و در آبان ماه سال جاری مسابقات در مرحله ملی انجام خواهد شد.
رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی بیان کرد: جشنوارههای ورزشهای استانی در میان بخشهای مختلف فعال هستند که با کمترین هزینه فعالیتهای وسیعی بین بخشها انجام شده است، همچنین با برنامه ریزیها انجام شده در ۹ رشته ورزشی در فستیوال ورزشهای دانشگاهی روسیه حضور داشتیم.
وی در پایان بیان کرد: در نهایت از حمایتهای بی دریغ هاشم داداش پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، رئیس و دبیر کمیته ملی المپیک، فدراسیونهای ورزشی و مدیران تربیت بدنی بخشهای مختلف آموزش عالی، هیئتهای استانی و همکاری خوب رسانههای گروهی و سفارت کشور چین و همچنین گروه صنعتی دانش بنیان گلرنگ که برای اولین بار حامی ورزش دانشگاهی در سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویی بود صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم.
انتهای پیام/