صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۷ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲

تحلیل «ببلیومتری» در حوزه «فین‌تک» با استفاده از درون‌یابی «ببلیومتریکس»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد با تحلیل «ببلیومتری» در حوزه «فین‌تک» عنوان کرد: برای این منظور از برنامه «بیبلیوشاینی» یک برنامه وب مبتنی بر زبان R و شامل درون‌یابی «ببلیومتریکس» استفاده شد.
کد خبر : 875024

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری علم و فناوری آنا، مقاله میثم دعایی عضو هیئت علمی گروه مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین به‌عنوان یکی از پنج مقاله برگزیده نخستین همایش بازار سرمایه معرفی شد.

دعایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره جزئیات این مقاله اظهار کرد: در این مقاله تحولات کتاب‌سنجی در حوزه فین‌تک به صورت جهانی با نگاهی به وضعیت ایران مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: در این پژوهش با استفاده از یک روش جستجوی علمی در پایگاه‌داده WOS در بازه زمانی ۲۰۲۳-۱۹۹۵، تحلیل ببلیومتری در حوزه فین‌تک از ۱۱۸۴ سند انتخاب شده انجام شد.

عضو هیئت علمی گروه مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین تأکید کرد: برای این منظور از برنامه بیبلیوشاینی یک برنامه وب مبتنی بر زبان R و شامل درون‌یابی ببلیومتریکس استفاده شد.

دعایی متذکر شد: با کمک جریان کاری در نرم‌افزار، مجلات برجسته، نویسندگان، کشورها، مقالات و موضوعات مشخص شدند و تحلیل‌های نقل‌قول و شبکه اجتماعی انجام شدند.

وی در ادامه توضیح داد: شواهد نشان می‌دهد که این حوزه به‌سرعت درحال‌رشد و توسعه بوده و نقشه جامعی از کتابشناسی فین‌تک تاکنون ارائه نشده و تحقیقات انجام‌شده به طور پراکنده و بدون همگرایی در جهان به‌تدریج در حال گسترش است.

عضو هیئت علمی گروه مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین تبیین کرد: مهم‌ترین و موفق‌ترین استارت‌آپ‌های حوزه «فین‌تک» شامل آسان‌پرداخت، آریاپی، نوبیتکس و زرین‌پال است.

دعایی تشریح کرد: آسان پرداخت یکی از ارزشمندترین پلتفرم‌های پرداخت دیجیتال در ایران و آریاپی یک شرکت ارائه‌دهنده خدمات ارزی است که خدمات خود را به صورت آنلاین و ۲۴ ساعته در هفت روز هفته به مشتریان ارائه می‌دهد.

وی اضافه کرد: نوبیتکس (Nobitex) هم استارت‌آپ فینتکی است که سال ۱۳۹۶ به‌عنوان پل ارتباطی بین ایران و جهان به وجود آمده و مبادله دارایی‌های دیجیتالی با ارز رایج را امکان‌پذیر کرده است.

عضو هیئت علمی گروه مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین تأکید کرد که زرین‌پال هم خدمات خود را در ۶ حوزه مختلف یعنی زرین گیت، زرین کارت، زرین لینک، ضمانت پرداخت، لینک شخصی، اپلیکیشن موبایل و مک و ویندوز، کیف پول الکترونیکی، مسیردهی هوشمند به کاربران ارائه می‌دهد.

به گزارش آنا، بیش از ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه نخستین همایش سالانه بازار سرمایه ارسال و از این تعداد ۲۰ مقاله برای ارائه در این همایش انتخاب و در نهایت ۵ مقاله برگزیده شدند.

انتهای پیام/

ارسال نظر