صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۰ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲
بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه؛

امکان اقامت و اشتغال نخبگان بین‌المللی فراهم شد

نمایندگان مجلس با اکثریت آرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را مکلف کردند تا امکان اشتغال، اقامت و تسهیلات کنسولی را برای دانش‌آموختگان بین‌المللی نخبه در کشور فراهم کند.
کد خبر : 874917

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ادامه رسیدگی به جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه ۲ آبان ماه) قرار دارد.

وکلای ملت در این جلسه بند ث ماده ۹۸ لایحه برنامه توسعه کل کشور را با اکثریت آرا به تصویب رساندند.

بر اساس این مصوبه، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است ظرف مدت یکسال پس از ابلاغ این قانون، امکان اشتغال، اقامت و تسهیلات کنسولی دانش آموختگان بین المللی نخبه‌ای که تقاضای لازم برای کار آن‌ها در کشور وجود دارد، را فراهم نماید. آیین نامه اجرائی این بند توسط معاونت مذکور با همکاری وزارتخانه‌های امور خارجه، کشور، اطلاعات، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.

همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی ماده ۹۹ لایحه برنامه را به منظور اصلاح ویرایشی به کمیسیون تلفیق ارجاع دادند.

*ارجاع بند مربوط به اعطای مجوز جذب دانشمندان غیرایرانی به کمیسیون تلفیق لایحه

همچنین بهارستان‌نشینان در این جلسه بند «پ» ماده ۹۸ لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور را جهت بررسی مجدد به کمیسیون تلفیق ارجاع دادند.

در بند «پ» ماده ۹۸ لایحه برنامه آمده بود که به وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجازه داده می‌شود، نسبت به پذیرش و جذب دانشمندان غیرایرانی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری در دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی دولتی و غیردولتی با اولویت علوم و فناوری‌های مطرح شده در اولویت «الف»، «ب» و «ج» نقشه جامع علمی کشور و بر اساس آئین نامه تنظیم شده توسط وزارتین و تصویب هیئت وزیران به عنوان عضو هیأت علمی اقدام کنند.

لازم به ذکر است که مصوبات نمایندگان در جلسه علنی درباره جزئیات لایحه برنامه هفتم برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تأیید شورای نگهبان و ابلاغ از سوی رئیس جمهور به دستگاه‌های اجرایی دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر