حذف حکم جنجالی دوره سرپرستی؛ کاوه مشاور دبیر شد
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، طی دو سال گذشته همواره جایگاه مدیریت تیمهای ملی محسن کاوه، محل اعتراض عدهای مربیان و اهالی کشتی بوده است. سال قبل کاوه که یکی از مربیان سازنده کشتی استان تهران و مربی علیرضا دبیر و پژمان درستکار بوده، نامش در کنار تیم بلیش تاکستان قرار گرفت.
باوجودی که نام او رسما در کنار بلیش دیده نمیشد، اما همه میدانستند که مسئول مستقیم تیمی که درنهایت هم قهرمان لیگ برتر آزاد شد، محسن کاوه است. همین موضوع مورد انتقاد بسیار از مربیان و اعضای تیمهای دیگر قرار گرفت. کسی به جایگاه سرمربیگری تیم ملی جوانانِ محسن کاوه کاری نداشت، انتقاد از جایگاه مدیریت تیمهای ملی او بود که عده زیادی معتقد بودند این جایگاه با دخالت در برنامههای لیگ و همکاری با تیمهای لیگ برتری در تعارض است.
ادعای منتقدان این بود که کاوه با استفاده از جایگاه اولی در تیمهای ملی، میتواند همه کشتیگیران جوان و بزرگسالی که قادر به عقد قرارداد در لیگ برتر هستند، به تیمی که میخواهد ببرد، بنابراین او نباید در لیگ برتر دخالتی داشته باشد تا با اهداف مدیریت تیمهای ملی در تعارض نباشد. همکاری کاوه با بلیش، منتهی به این شد که تیم دومِ لیگ برتر سال گذشته (بانک شهر)، درنهایت مدعی شد که تیم فدراسیون قهرمان لیگ شده است!
هرچند این ادعا محرومیتی برای مربی بانک شهر به همراه داشت، اما حاشیهها به همین جا ختم نشد و در ادامه، پیش از آنکه استارت لیگ برتر بخورد، سروصداها از لیگ دسته اول بلند شد. باز هم خیلیها کاوه را مسئول مستقیم تیمی که درنهایت قهرمان شد، میدانستند و چندین مصاحبه جنجالی از سوی مربیان دیگر تیمها علیه او رسانهای شد.
محسن کاوه هم در آن مقطع از اینکه فدراسیون کشتی در قبال مواردی که او «اتهام» میدانست، از او دفاع نکرده، ناراحت شده و حتی تهدید به استعفا کرد. باتوجه به اینکه مسابقات جوانان جهان در پیش بود، او تیمش را به اردن برد و هرچند بعد ازقهرمانی جوانان در مسابقات آسیایی، انتقادات زیادی روی تیمش بود، اما جوانان با اقتدار قهرمان جهان شدند و همین قهرمانی آب سردی بود بر پیکره انتقاداتی که اگر تیم کاوه شکست میخورد، پایانی بر آن متصور نبود.
بعد از قهرمانی جوانان، کاوه حضور فعال و مستمری در اردوی بزرگسالان نداشت، هرچند باتوجه به جایگاه مدیریت تیمهای ملیاش، میتوانست در همه اردوها و مسابقات باشد. تیم به بلگراد و سپس بازیهای آُسیایی رفت. بعد از آن نیز استارت اردوی مجزای امیدها زده شد، اما باز هم خبری از محسن کاوه نبود. البته که در آن روزها نیز درگیر بیماری برادرش نیز بود.
نام او در بین مسافران اعزامی به کشتی زیر ۲۳ سال جهان دیده نمیشد و در اردوها هم حضور پیدا نکرد، برخلاف اینکه سال گذشته کاوه و درستکار با هم تیم امیدها را به اسپانیا برده بودند. همین حضور بسیار کمرنگ مشخصا به معنای حذف آرامِ پست مدیریت تیمهای ملی بود، پستی که در زمان سرپرستی بهروز نعمتی برای محسن کاوه صادر شده و او در کنار غلامرضا محمدی سرمربی وقت تیم ملی آزاد بزرگسالان قرار گرفته بود. بعد از آمدن علیرضا دبیر به فدراسیون، سرمربیگری تیم ملی آزاد جوانان هم در پی استعفای پژمان درستکار از این سمت، به محسن کاوه سپرده شده بود.
حالا دیگر جایگاهی به اسم مدیر تیمهای ملی در کشتی آزاد وجود ندارد و همانطور که در مراسم تقدیر از مدالآوران مسابقات جهانی بلگراد، علیرضا دبیر اشارهای به آن داشت، کاوه فقط سرمربی جوانان است و امروز هم رسما فدراسیون کشتی با اعلام حکم جدید دبیر به عنوان مشاور ارشد در امور فنی تیمهای ملی و ناظر و نماینده ویژه رئیس فدراسیون در تیم ملی آزاد بزرگسالان، ضمن احترام به مربی باسابقه و کارکشته کشتی کشور، پایان رسمی فعالیت او به نام مدیر تیمهای ملی را اعلام کرد.
به این ترتیب کاوه که اکنون با تیم انبوهسازان هوتن قائمشهر همکاری دارد، نمیتواند مثل لیگ برتر و لیگ دسته اول فصل گذشته مورد انتقاد مربیان و دستندرکاران تیمها قرار بگیرد.
انتهای پیام/