صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲

ارتقای مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد تبریز از توانمند به ممتاز

مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ریاست جمهوری از توانمند به ممتاز ارتقا یافت.
کد خبر : 874827

علیرضا آهنگرزاده، مدیر نشر علم و امور آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تبریز از ارتقای عضویت مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از«توانمند» به «ممتاز» در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ریاست جمهوری خبر داد و اظهار کرد: شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ذیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف افزایش بهره‌وری زیرساخت‌های آزمایشگاهی کشور، پلتفرم به اشتراک‌گذاری دستگاه‌ها و ارائه خدمات آزمایشگاهی و حمایت توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی را راه‌اندازی کرده است.

وی با اشاره به شاخص‌های ارزیابی افزود: نظر مشتری نسبت به آزمایشگاه (مشتری مداری)، میزان کارکرد آزمایشگاه (میزان بهره‌برداری آزمایشگاه از ظرفیت‌های خود و ارائه خدمات) و میزان همکاری‌های شبکه‌ای آزمایشگاه (همکاری با سایر مراکز عضو شبکه و تلاش برای پیاده‌سازی سیاست‌های کلان شبکه) از شاخص‌های کلی ارزیابی است.

مدیر نشر علم و امور آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: تعهد زمانی، رفتار، ساختار گزارش و تعرفه خدمات برای شاخص مشتری مداری مهم بوده؛ حجم مالی خدمات ارائه شده، تعداد و تنوع مشتریان، ضریب اهمیت آزمون، حجم فعالیت و شاخص ترکیبی کارکرد آزمایشگاه از شاخصه میزان بهره‌برداری آزمایشگاه مدنظر است.

آهنگرزاده بیان کرد: برای شاخص میزان همکاری ارسال گزارش خدمات ارائه شده و همکاری شبکه‌ای، داشتن پایگاه اینترنتی و به‌روز کردن اطلاعات آزمایشگاه در پایگاه اینترنتی شبکه، معرفی رابط و میزان همکاری وی با شبکه، نشر دانش و تبادل ترجمه، شرکت در برنامه‌های شبکه و مشارکت در برگزاری آنها، توافق مراکز برای تبدیل نمونه و ارجاع مشتری و استانداردسازی فعالیت‌های آزمایشگاهی پیاده‌سازی سامانه تشویق عملکرد کارکنان حائز اهمیت است.

وی با اشاره به طبقه‌بندی‌های آزمایشگاه‌ها از آغاز به عضویت، آزمایشی، فعال، توانمند، ممتاز و پیش‌رو اضافه کرد: آزمایشگاه‌های فعال دست‌کم به میزان ۳۰ درصد ظرفیت خود خدمات ارائه می‌کنند. آزمایشگاه‌های توانمند در ارزیابی سالانه بیش از ۳۰۰ امتیاز شاخص کسب کرده، آزمایشگاه‌های ممتاز در ارزیابی سالانه دست‌کم ۵۰۰ امتیاز کسب و اعتبارنامه استاندارد ISO۱۷۰۲۵ را دارند و آزمایشگاه پیش‌رو هم اعتبارنامه استاندارد ۱۷۰۲۵ دارند و دست‌کم ۷۰۰ امتیاز شاخص کل را کسب می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر