تکلیف مجلس به دولت برای مشارکت با خیران مدرسهساز
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه ۱ آبان) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با بند (پ) ماده ۹۲ لایحه مذکور با ۱۵۱ رأی موافق، ۳ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۸ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
براساس بند (پ) ماده ۹۲ لایحه مذکور؛ سازمان مکلف است نسبت به تنظیم و اجرای سیاستهای حمایتی از خیران مدرسهساز و منظور نمودن معادل کمکهای تحقق یافته آنان جهت تکمیل طرح (پروژه)های نیمه تمام خیران در بودجه سنواتی اقدام نماید، منوط به اینکه تعیین ساختگاه جز طرحهای مصوب دولت و مبتنی بر اسناد آمایش سرزمین صورت گیرد.
در جریان رسیدگی به این بند؛ حسینعلی حاجی دلیگانی اخطاری بر اساس اصل ۳۰ قانون اساسی ارائه کرد و گفت: آموزش رایگان نیازمند فضای آموزشی رایگان است که ماده ۲۳ نیز نیاز ندارد و بر اساس ضرورت هر منطقه، ساخت مدرسه آغاز میشود از این رو انگیزه خیران مدرسهساز به این بند بستگی دارد.
محمدباقر قالیباف در پاسخ به این اخطار با بیان اینکه طبق این بند هر مقدار که خیران اعتبار برای ساخت مدرسه گذاشتند، دولت نیز به همان میزان کمک خواهد کرد، گفت: اما در جایی خیران تنها توانایی پرداخت ۲۰ درصد از هزینه ساخت را دارند و دولت نیز ۲۰ درصد دیگر اعتبار میگذارد که در نتیجه پروژه نیمه تمام باقی میماند و باید برای آن تعیین تکلیف شود تا پروژهای نیمه تمام نباشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مدرسههایی که قرار است از این طریق ساخته شوند باید جزء طرحهای مصوب باشند که هر خیری با اولویت آنها وارد ساخت و ساز شود و دولت نیز بتواند به این پروژهها کمک کند، از این رو نباید هیچ پروژهای در این حوزه داشته باشیم که جزء طرحهای مصوب دولت نباشد.
انتهای پیام/