صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نگرانی از قدرت دستکاری هوش مصنوعی با ابزار تغییر چهره «گوگل پیکسل»

قابلیت جدید گوگل پیکسل در تغییر چهره دوباره بحث در مورد قدرت دستکاری هوش‌مصنوعی را داغ کرده است.
کد خبر : 874446

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جدیدترین گوشی‌های هوشمند گوگل که هفته گذشته عرضه شدند، گوگل پیکسل ۸ و گوگل پیکسل ۸ پرو، یک گام از دستگاه‌های دیگر شرکت‌ها فراتر رفته است. آن‌ها از هوش مصنوعی برای کمک به تغییر ظاهر افراد در عکس‌ها استفاده می‌کنند.

این تجربه‌ای است که همه ما داشته‌ایم یک نفر در یک عکس دسته جمعی نگاهش را از دوربین دور می‌کند یا لبخند نمی‌زند. تلفن‌های «گوگل» (Google) اکنون می‌توانند عکس‌های شما را بررسی کنند تا عبارات گذشته را با هم ترکیب کنند و با استفاده از یادگیری ماشین، لبخندی از عکس دیگر آن‌ها را در تصویر بنشاند. گوگل آن را «بِست تِک» (Best Take) می‌نامد.

این دستگاه‌ها همچنین به کاربران اجازه می‌دهند تا عناصر ناخواسته را در یک عکس از افراد گرفته تا ساختمان‌ها پاک یا جابه‌جا کنند و اندازه آن‌ها را تغییر دهند. این از چیزی که به عنوان یادگیری عمیق شناخته می‌شود، استفاده می‌کند، در واقع الگوریتم هوش مصنوعی است که با تجزیه و تحلیل پیکسل‌های اطراف که می‌تواند ببیند، با استفاده از دانشی که از میلیون‌ها عکس دیگر به دست آورده است، مشخص می‌کند که چه بافت‌هایی باید شکاف را پر کنند.

لزومی ندارد که عکس‌های گرفته شده در دستگاه باشد. با استفاده از «پکسل ۸ پرو» (Pixel ۸ Pro) می‌توانید نرم افزار «مجیک ایدیتور» (Magic Editor) یا «بِست تِک» (Best Take) را روی هر عکسی در «گوگل فوتو» (Google Photos) خود اعمال کنید.

اندرو پیرسال، عکاس حرفه‌ای و مدرس ارشد روزنامه نگاری در دانشگاه ولز جنوبی، موافق بود که دستکاری هوش مصنوعی خطراتی را به همراه دارد. او گفت: یک دستکاری ساده، حتی به دلایل زیبایی شناختی، می‌تواند ما را به مسیری تاریک هدایت کند.

گوگل همزمان با رقابت با مایکروسافت، به‌روزرسانی‌های هوش مصنوعی را فاش می‌کند که این عکاسی نیست، واقعیت جدیدی ایجاد می‌کند. خطرات برای کسانی که از هوش مصنوعی در زمینه‌های حرفه‌ای استفاده می‌کنند بیشتر است.

کیفیت دوربین و نرم افزار کلید رقابت شرکت با سامسونگ، اپل و دیگران است و این ویژگی‌های هوش مصنوعی به عنوان یک نقطه فروش منحصر به فرد دیده می‌شود؛ و همه بازبینانی که نگرانی‌هایی در مورد این فناوری مطرح کردند، کیفیت عکس‌های سیستم دوربین را ستایش کردند.

آیزاک رینولدز از گوگل که تیم سازنده سیستم‌های دوربین گوشی‌های هوشمند این شرکت را رهبری می‌کند می‌گوید: در نهایت می‌توانید آن عکس را به‌گونه‌ای بگیرید که همه آن‌طور که می‌خواهید به نظر برسند و این کاری است که نتوانسته‌اید در هیچ دوربین گوشی‌ هوشمند یا دوربین دیگری انجام دهید.

انتهای پیام/

ارسال نظر