کارشناس شبکه جهانی ولایت:
علی شریعتی عنوان کرد: یکی از اصلیترین موضوعاتی که در مسئله مهدویت و امامت مطرح بوده، مبحث تولد امام زمان(عج) است که این شبهه (عدم تولد) توسط خداناباوران، وهابیها و برخی از اهل تسنن القا میشود.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت دبیرخانه مهدویت و دفتر هماندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی خراسان جنوبی، کرسی ترویجی بررسی شبهات مهدویت و امامت با حضور استادان و کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با سخنرانی علی شریفی کارشناس شبکه جهانی ولایت برگزار شد.
کارشناس شبکه جهانی ولایت در این جلسه گفت: یکی از اصلیترین موضوعاتی که در مسئله مهدویت و امامت مطرح بوده، مبحث تولد امام زمان(عج) است که این شبهه (عدم تولد) توسط خداناباوران، وهابیها و برخی از اهل تسنن القا میشود.
علی شریفی بیان کرد: در پاسخ به این شبهه نخست باید مخاطب خود را بشناسیم و اگر خداناباور باشد اساساً از آیات و روایات استدلال کردن سودی ندارد و به درد او نمیخورد، چراکه این مخاطب ادله را قبول ندارد، اما اگر مخاطب ما از اهل سنت باشد فضای دیگری را میطلبد، چراکه مشترکات زیادی با اهل سنت داریم و هر دو مسلمانیم و به قرآن کریم و روایات نبوی اعتقاد داریم.
وی، نخستین پاسخ به شبهه عدم تولد امام مهدی(عج) به مخالفان را دادن جواب نقضی و هجمه دانست و متذکر شد: این شیوه پاسخگویی به شبهات را انبیاء (علیهمالسلام) بهخصوص حضرت ابراهیم (ع) به کار بردند و حضرت ابراهیم نبی(ع) در ابتدا حقانیت خود را اثبات نکرد، بلکه نخست عقیده طرف مقابل را با استدلال باطل کردند که دنبال آن حقانیت نبوت ایشان ثابت شد و ما هم باید در مناظره از همین شیوه یاری بجوییم.
کارشناس شبکه جهانی ولایت در ادامه به بیان و نقل احادیث از کتب معتبر اهل سنت پرداخت و گفت: در کتاب قطبالارشاد جناب مولوی محمدعمر سربازی تصریح میکند که بسیاری از علامات ظهور حضرت ولی عصر(عج) از 400 سال پیش نمایان شده، به همین دلیل برخی علمای اهل سنت بر این امر هستند که حضرت مهدی(عج) به دنیا آمدهاند.
شریفی گفت: در در رابطه با تولد حضرت مهدی(عج) چهار طریق وجود دارد؛ علم نسبشناسی، تاریخ و مورخین، دیدارکنندگان و کسانی که افتخار تشرف حضرت نصیبشان شده و احادیث و روایات و ما با این شیوه پاسخ گویی نیازی به طرق فوق نداریم.