صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

با کمک این فناوری جدید سرعت پردازش کامپیوتر هزار برابر می‌شود

تیمی از متخصصین کامپیوتر در دانشگاه ماساچوست موفق شدند با بهره گیری از یک ابزار هوش مصنوعی، سرعت پردازش و محاسبات کامپیوتری را تا هزاران بار افزایش دهند.
کد خبر : 874165

به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، محققان به تازگی ابزاری به نام اسکالن (Scalene) طراحی کرده اند که برای بهینه سازی نرم افزار مشهور پایتون، یکی از کندترین، اما محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی ساخته شده است.

پایتون طی سال‌های اخیر به دلیل ماهیت کاربر پسندش در بخش‌های مختلف علوم داده و یادگیری ماشینی محبوبیت زیادی به دست آورده است.

امری برگر (Emery Berger)، استاد علوم کامپیوتر و از پژوهشگران ارشد این تیم مطالعاتی در این رابطه می‌گوید: پایتون یک زبان برنامه نویسی شامل باتری است و در عصر علم داده و یادگیری ماشینی بسیار محبوب شده است، زیرا برنامه‌ای کاربر پسند است، اما با این حال، عملکرد پایتون پاشنه آشیل آن محسوب می‌شود.

برگر در این رابطه توضیح می‌دهد: در برخی شرایط پایتون کاربر را دیوانه کرده و به طور مشهودی ناکارآمد است. این برنامه به راحتی بین ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ برابر کندتر از زبان‌های دیگر برنامه نویسی اجرا می‌شود و برخی از فرایند‌ها توسط پایتون ممکن است ۶۰ هزار مرتبه کند‌تر انجام شوند.

برای مقابله با این نا کارآمدی، برنامه نویسان از پروفایلر‌ها استفاده می‌کنند. پروفایلر ها، ابزار‌هایی هستند که برنامه‌ها را برای مشخص کردن مشکلات عملکرد اجرا می‌کنند. با این حال، بسیاری از پروفایل سازان فعلی، بدون ارائه راه حل‌های عملی، صرفاً نقاط ضعف یک برنامه را شناسایی و معرفی می‌کنند.

به گزارش آنا، در این شرایط، فناوری جدید اسکالن، تنها بخش‌های کند یک برنامه را شناسایی نمی‌کند. این ابزار عمیقاً در سه ناحیه حیاتی مسئول سرعت تنبلی پایتون یعنی سی پی یو، جی پی یو و استفاده از حافظه وارد عمل شده و سرعت سیستم را بهبود می‌بخشد.

پس از شناسایی نقاط ضعف، این برنامه از فناوری هوش مصنوعی - همان نیروی محرکه ChatGPT - برای بهبود شرایط استفاده می‌کند.

دکتر برگر در این رابطه می‌گوید: این فناوری در حقیقت یک داشبورد عملی است. اسکالن تنها یک سرعت سنج نیست که به شما می‌گوید سیستم شما چقدر سریع یا کند پیش می‌رود، بلکه به شما می‌گوید که چگونه می‌توانید سریع‌تر بوده و چرا سرعت شما تحت تأثیر قرار می‌گیرد و برای رسیدن به حداکثر سرعت چه کاری می‌توانید انجام دهید.

به نظر می‌رسد که جامعه فناوری با این دیدگاه موافق است، زیرا اسکالن تاکنون بیش از ۷۵۰ هزار بار از زمان شروع عرضه آن در GitHub دانلود شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر