صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲

رضوانی: شنا نیاز به انقلابی بزرگ دارد/ باید در ورزش‌های پایه سخت کار کنیم

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: در شنا نیاز به یک انقلاب بزرگ داریم و مربی خوب خارجی می‌خواهیم.
کد خبر : 873164

محسن رضوانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص عملکرد کاروان ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو و نگرانی‌ها برای المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: ۱۰ سال است که ریاست فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو را بر عهده دارم و در عرصه ورزش نتوانستیم پیشرفت لازم را داشته باشیم. در این دوره از بازی‌های آسیایی تعداد مدال‌های کمتری نسبت به سه دوره گذشته کسب کردیم، ضمن اینکه از لحاظ مرغوبیت مدال هم دچار افت شدیم. مدال‌های طلا بیشتر در ورزش‌های درگیرانه مانند ووشو (ساندا)، کشتی، کوراش و کاراته بود. در والیبال، دوومیدانی، سنگنوردی و شطرنج هم طلا گرفتیم، ولی در مجموع ۷ مدال طلا نسبت به دره قبل کمتر گرفتیم.

بحرین در جدول مدال‌ها به ما نزدیک شد

وی ادامه داد: ما باید در ورزش‌های پایه سخت کار کنیم تا بتوانیم در مدال‌آوری موفق‌تر عمل کنیم. به عنوان مثال تیم شنای چین در رشته شنا ۲۸ طلا، ۲۱ نقره و ۱۶ برنز گرفت. اگر همین یک رشته ورزشی را برای بازی‌های آسیایی پررنگ ببینیم در بازی‌های آسیایی دور بعد از الان جلوتر خواهیم بود. در دوومیدانی کارمان به شدت سخت است، ولی می‌توانیم تیم مهم‌تری باشیم. در ژیمناستیک هم این توانایی را داریم تا بتوانیم بهتر نتیجه بگیریم. فراموش نکنیم بحرین که جمعیت بسیار کمتری از ما دارد از لحاظ مدالی به ما نزدیک‌تر بود و البته این موفقیت را با ورزشکاران تبعه به دست آورد، ولی زنگ خطری جدی بود که باید با آگاهی بیشتری و سرمایه‌گذاری مناسب‌تر جلو برویم تا استعداد‌های فراوانی را که داریم از دست رفته نبینیم.

تمرکز ملی‌پوشان واترپلو برابر چین از دست رفت

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در خصوص عملکرد ورزش‌های این فدراسیون در بازی‌های آسیایی هانگژو خاطرنشان کرد: در شیرجه اعلام کرده بودیم با توجه به اینکه سام واژیر نتوانست به خاطر مصدومیت از ناحیه گردن و ترک ایران راهی مسابقات شود محمد مقدسی اعزام می‌شود. او در یک ماده به فینال رسید و عملکردش به نسبت انتظاری که از او داشتیم بود. در شنا سامیار عبدلی نمایش خوب داشت و متین سهران هم توانست رکوردشکنی کند، ولی مدالی نگرفتیم. در واترپلو فقط در بازی با چین تمرکز بچه‌ها از دست رفت و خوب ظاهر نشدیم. اجازه دادیم فاصله زیاد شود و فرصت جبران از دست رفت. مقابل ژاپن عالی بودیم و برابر قزاقستان بسیار عالی ظاهر شدیم و کره جنوبی را با اختلاف بالا شکست دادیم و در کل روی دو سه اشتباه فاحش بازیکنان به مدال نرسیدیم.

چیریچ ایران را وطن دوم خود می‌داند

وی درباره اینکه احتمال بازگشت الکساندر چیریچ به عنوان سرمربی تیم ملی واترپلو وجود دارد، عنوان کرد: از عملکرد کادرفنی تیم ملی واترپلو در بازی‌های آسیایی بسیار راضی هستم. چیریچ ایران را وطن دوم خود می‌داند و اگر بخواهد در سطح ملی سرمربیگری کند حتماً به ایران باز خواهد گشت. در حال حاضر قرارداد یک ساله‌ای با یکی از باشگاه‌های کشور مالت بسته و شرایط برای بازگشت فراهم نیست. از عملکرد دژان میلاکوویچ هم خیلی راضی هستیم و به تیم ملی واترپلو کمک شایانی کرد. برای دوره بعد بازی‌های آسیایی کادرفنی بهتر خواهد شد و می‌توانیم آماده‌تر شویم. اختلافات فنی در بین برخی ملی‌پوشان وجود دارد که قطعاً برطرف می‌شود و تیم قوی‌تری خواهیم داشت.

رایزنی‌ها برای جذب مربی خارجی آغاز شده

رضوانی با اشاره به اینکه شنا، دوومیدانی، قایقرانی و ژیمناستیک به ترتیب پرمدال‌ترین ورزش‌های در بازی‌های آسیایی و المپیک هستند، یادآور شد: در شنا نیاز به یک انقلاب بزرگ داریم. اول از لحاظ سخت‌افزار، چون برخی از هیئت‌های استانی ما استخر ندارند. دوم مربی خارجی خوب می‌خواهیم و قطعاً رایزنی‌ها آغاز شده تا به نتیجه برسد. حضور مربی خارجی یک انگیزه برای شناگران است و کادرفنی هم تلاش بیشتری می‌کند. در برنامه استعدادیابی که داریم روی بچه‌های بلندقد حساب کرده‌ایم و می‌خواهیم با جذب آن‌ها در کنار حمایت وزارت ورزش، بتوانیم شنای ایران را متحول کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر