صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بومی‌سازی جریان‌سنج الکترونیکی برای استفاده در مصارف صنعتی و خانگی

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک جریان‌سنج الکترونیکی برای مصارف صنعتی و خانگی شده است.
کد خبر : 872655
حنیف فروزانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی الکترونیک برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان حاضر در رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره محصولی که در این رویداد ارائه کرده‌اند، گفت: ما در حوزه الکترونیک فعال هستیم. این محصول که در نمایشگاه عصر امید ارائه کردیم، ثبت اختراع هم شده و در دانشگاه شریف نیز داوری شده است.
 
وی در ادامه افزود: این محصول یک جریان‌سنج است و میزان سرعت سیال را اندازه‌گیری کرده و می‌سنجد. در صنایع مختلفی همچون آب، گاز و نفت کاربرد بسیاری دارد. این جریان‌سنج با امواج فراصوت کار می‌کند، موجی را می‌فرستد، دریافت می‌کند و از اختلاف امواج، سرعت حرکت جریان سیال را پیدا می‌کند. این یک فناوری جدید است که در ۶ سال گذشته در تمام دنیا به روی کار آمده و دیگر حالت مکانیکی نیست.
 
فروزانی درباره مزیت این محصول دانش‌بنیان در مقایسه با نمونه‌های داخلی و خارجی بیان کرد: این جریان‌سنج زودتر راه‌اندازی می‌شود و نگهداری آن آسان‌تر است. از طرفی هم ارزان‌تر است چرا که قطعات مکانیکی در آن به کار نرفته و از قطعات الکترونیکی استفاده شده است. تجهیزات مکانیکی اصطحلاک بالایی دارد، در نتیجه هزینه تامین و نگهداری و سرویس‌های دوره‌ای آن بیشتر است. این محصول در صنایعی همچون نفت، گاز، پتروشیمی، آب و گاز به صورت خانگی هم می‌تواند استفاده شود. 
 
این فعال حوزه‌ دانش‌بنیان اظهار کرد: در حال حاضر ایده و طرح جدیدی در حوزه آی او تی در دست انجام داریم. با این ایده امواج فراصوت، میزان نشتی که در منازل اتفاق می‌افتد را می‌توان تشخیص داد. در این طرح از تجهیزات الکترونیکی، یادگیری ماشین و هوش مصنوعی استفاده می‌شود. این طرح در مرحله آزمایشگاهی به سر می‌برد. معادل خارجی آن ساخته شده اما در ایران وجود ندارد.

به گزارش آنا، رویداد ملی عصر امید البرز در حوزه تخصصی «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در قالب ۱۵ کمیته تخصصی و با حضور ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان از ۲۲ تا ۲۵ مهر جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار می‌شود.

همراه با این رویداد، نخستین کنفرانس ملی پژوهش و نوآوری در هوش مصنوعی، نمایشگاه دستاورد‌های نوین در هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی با محوریت چالش‌های علمی در حوزه هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر