صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

طراحی دستگاه هوشمند کشاورزی با استفاده از تکنیک‌های هوش مصنوعی

یک دانشجو موفق به طراحی و تولید دستگاهی هوشمند شده است که با تکنیک‌های هوش مصنوعی به کشاورزان کمک می‌کند.
کد خبر : 872513
سیدعلی امیراحمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات حاضر در رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیا» که ۲۲ تا ۲۵ مهر در کرج برگزار می‌شود در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره محصولی که ارائه کرده‌اند، گفت: دستگاهی که در این رویداد ارائه می‌کنیم برای کارهای کشاورزی هوشمند کاربرد دارد. از الگوریتم‌ها وتکنیک‌های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا بهره گرفته‌ایم به طوری که ارتباط گیری آن هم برای توسعه روی بستر بلاک‌چین است.
 
وی افزود: این محصول ماه گذشته در نمایشگاه اختراعات سوئیس تحت نظارت بین‌المللی مخترعین جهان توانست مدال نقره اختراعات جهان ۲۰۲۳ را کسب کند. این محصول برای کشاورزی هوشمند و محیط‌هایی که پارامتر برای آن حائز اهمیت است، مانند محیط‌های دقیق آزمایشگاهی، کشت جلبک و باکتری‌ها استفاده می‌شود. طرح در دست اقدام است و نمونه نیمه صنعتی آن موجود است. اگر بتوانیم سرمایه‌گذار جذب کنیم، محصول نهایی خود را تا سال آینده به بازار ارائه می‌کنیم.
 
امیراحمدی درباره مزیت این دستگاه در مقایسه با نمونه‌های داخلی و خارجی بیان کرد: تکنیکی که برای طراحی این محصول به کار بردیم، برای نخستین بار است که در کشاورزی‌های هوشمند استفاده می‌شود که هزینه اجرای طرح را پایین‌تر می‌آورد. حصول اطمینان رسیدن به محصول را نیز بر اساس الگوریتم‌های هوش مصنوعی مشخص می‌کند. برنامه‌ای که روی دانه یا نشاء خاصی از محصول هست، گردآوری می‌شود و اطلاعات آن نشاء می‌تواند در دوره‌های بعد از کشت اصلاح شود و این دستگاه پیشنهاد بدهد. کشاورزان در محیط کشاورزی می‌توانند با استفاده از این دستگاه امید داشته باشد که به چه میزان و برحسب کیلوگرم بر متر مربع محصول برداشت می‌کنند.

به گزارش آنا، رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در قالب ۱۵ کمیته تخصصی و با حضور ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان از ۲۲ تا ۲۵ مهر جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار می‌شود.

همراه با این رویداد، نخستین کنفرانس ملی پژوهش و نوآوری در هوش مصنوعی، نمایشگاه دستاورد‌های نوین در هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی با محوریت چالش‌های علمی در حوزه هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر