صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کنترل از راه دور گلخانه‌ها و مرغداری‌ها با اینترنت اشیاء

یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه اینترنت اشیاء موفق به طراحی و تولید محصولی برای کنترل از راه دور گلخانه‌ها و مرغداری‌ها شده است.
کد خبر : 872305

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرایند خودکار کردن عملیات در محیط‌ها و هوشمند کردن تجهیزات، استفاده بهینه از نیروی انسانی و دستگاه‌های مختلف باقابلیت کنترل راه دور از ویژگی‌های اینترنت اشیاء است.

هوشمند سازی مزایای مختلفی شامل، پایداری زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی از مزایای بسیار مهم عصر هوشمندسازی است. همچنین مصرف انرژی، مدیریت آسان، بهبود کارایی، صرفه‌جویی در هزینه، افزایش امنیت و سرعت بالا از دیگر ویژی‌های استفاده از اینترنت اشیاء است.  

حال یک شرکت دانش‌بنیان که درزمینهٔ هوشمندسازی تجهیزات فعالیت می‌کند توانسته سخت افزاری تولید که از راه دور و از طریق اینترنت نور، دما، رطوبت، اکسیژن، گاز‌های سمی، رطوبت خاک را در محیط‌های خاص کنترل و با آن‌ها را خاموش یا روشن کند.

محمدعلی کیانی فرعضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد واحد حاجی‌آباد هرمزگان و یک شرکت دانش‌بنیان حاضر در رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» که 22 تا 25 مهر در کرج برگزار می‌شود در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره این محصول گفت: این تجهیزات با استفاده از رله، سنسور و قطعات ایرانی و بومی ساختهشده که ازلحاظ قیمت نسبت به نمونه خارجی مقرون‌به‌صرفه است. همچنین این تجهیزات شامل خدمات پس از فروش هستند.

وی ادامه داد: این تجهیزات از طریق اینترنت و از راه دور اطلاعات حسگر‌ها را می‌خواند و دستور می‌دهد سیستم روشن شود یا دما و... در محیط‌هایی مانند مرغداری‌ها، گلخانه‌ها، استخر‌های پرورش ماهی و باغ‌ها کنترل کند. همچنین این محصول قابل استفاده در خانه‌های هوشمند نیز می‌باشد. در حال حاضر این فناوری در دانشگاه برای کنترل وسایل گرمایشی و سرمایشی، استفاده می‌شود.  

کیانی‌فر افزود: اگر این تجهیزات مجهز به (iot) «آی او تی» یعنی اینترنت اشیاءء صنعتی شود، می‌تواند در صنعت هم کاربرد داشته باشد.

به گزارش آنا، رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در قالب ۱۵ کمیته تخصصی و با حضور ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان از ۲۲ تا ۲۵ مهر جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار می‌شود.

همراه با این رویداد، نخستین کنفرانس ملی پژوهش و نوآوری در هوش مصنوعی، نمایشگاه دستاورد‌های نوین در هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی با محوریت چالش‌های علمی در حوزه هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر