صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۷ - ۱۳ مهر ۱۴۰۲

توصیه کنعانی به دولتمردان آمریکایی،‌ آلمانی و انگلیسی

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعتصاب کارکنان بخش‌های مراقبت‌های بهداشتی در آمریکا، آلمان و انگلیس خطاب به مقامات این کشور‌ها گفت: ‏به جای اظهارات مداخله‌جویانه و مغرضانه و اظهار نگرانی دروغین در خصوص زنان و دختران ایرانی، نگران کارکنان خود باشید و به اوضاع نگران‌کننده آن‌ها سر و سامان دهید.
کد خبر : 871639

به گزارش گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، پنج ایالت آمریکا در روز چهارشنبه (۱۲ مهر ماه) شاهد برگزاری اعتصاب کارمندان بهداشتی و بخش‌های مراقبت‌های بهداشتی بود. بر این اساس، ۷۵ هزار کارمند بهداشتی در پنج ایالت «کالیفرنیا»، «کلرادو»، «اورگان»،« ویرجینیا» و «واشنگتن دی سی» در اعتراض به کمبود حقوق و دستمزد خود دست به اعتصاب زدند.

پرستاران، دستیاران بهداشت و سونوگرافیست‌ها، تکنسین‌های بخش رادیولوژی، جراحی، داروسازی و اورژانس در این اعتصاب‌ها شرکت کردند. 

از سوی دیگر هزاران پزشک آلمانی روز دوشنبه در اعتراض به سیاست‌های بهداشتی و اقدامات ریاضتی دولت «اولاف شولتز» صدراعظم این کشور، مطب‌های خود را تعطیل کردند.

در همین خصوص ناصر کنعانی ‏سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) ۱۳ مهر ماه در پیامی به زبان انگلیسی در شبکه اجتماعی ایکس خطاب به مقامات این کشورها نوشت: ‏به جای اظهارات مداخله‌جویانه و مغرضانه و اظهار نگرانی دروغین در خصوص زنان و دختران ایرانی، نگران کارکنان مراقبت‌های بهداشتی، پرستاران و بیماران آمریکایی، آلمانی و انگلیسی باشید و به اوضاع نگران‌کننده آنان سر و سامان دهید.

انگلیس نیز روز گذشته شاهد برگزاری اعتصاب رانندگان ۱۶ شرکت ریلی این کشور بود. 

انگلیس و چند کشور اروپایی از جمله آلمان و فرانسه از سال ۲۰۲۲ شاهد دست به گریبان بحران اقتصادی و هزینه‌های معیشتی هستند که افزایش تورم و نارضایتی در بین بخش‌های مختلف این کشورها را به همراه داشته است. 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر