برگزیدگان «نخستین رویداد ملی طراحی و ساخت خودروی پرنده» معرفی شدند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برگزیدگان «نخستین رویداد ملی طراحی و ساخت خودروی پرنده» که با هدف گسترش حمل و نقل پیشرفته در ساختمان فارابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، معرفی شدند.
این مراسم، با حضور علیرضا رهایی سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اقبال شاکری نماینده مجلس شورای اسلامی، سید سلمان سید افقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، حسنعلی حق شناس مدیر توسعه موسسه دانش بنیان برکت، امیر شیخ دبیر رویداد بود.
فراخوان این رویداد از شهریور سال گذشته آغاز شد که در دو بخش هم زمان برگزار شده است بخش اول شامل مسابقه طراحی و ساخت مدل کوچک مقیاس در راستای ایجاد فضای رقابتی علمی در جامعه دانشگاهی و صنعتی کشور است.
بخش دوم، مجموعهای از اقدامات ترویجی شامل اجرای برنامههای رسانهای و برگزاری نشستهای تخصصی پیرامون رفع موانع بهره برداری از صنعت هوانوردی عمومی و تاکسی هوایی در کشور است. طراحی مفهومی وسیله مورد نظر در فاز اول، توسط شرکت کنندگان انجام شد. طراحی فرآیندهای مسابقاتی، حاصل ۹ ماه مطالعه و مشورت با اساتید و صاحب نظران این حوزه توسط تیم برگزاری رویداد صورت گرفته است.
پس از پایان ثبت نام، آموزش و هدایت تیم های شرکت کننده توسط اساتید شروع شد. بعد از دریافت گزارش های پیشرفت، گزارش و ارائه نهایی توسط تیمها، اعضای هر تیم برای دفاع از طرح خود در جلسهای با حضور داوران، نمایندگان نهادهای ذیربط و سرمایهگذاران حاضر شدند.
تیمهای برتر پس از اتمام داوری مشخص و در مراسم اختتامیه که امروز در حال برگزاری است، اهدای جوایز انجام و برنامه فاز دوم رویداد اعلام می شود.
تقدیر از سه تیم برتر رویداد به همراه «رونمایی از طرح ساخته شده» توسط یکی از تیم های حاضر در حاشیه این برنامه برگزار شد.
علیرضا عبدالهی به نمایندگی تیم شوق پرواز، محمدامین فرهمندفر به نمایندگی تیم کندو، یسنا ملازاده به نمایندگی تیم سیرنگ از برگزیدگان این دوره از مسابقات بودند.
در این مراسم، علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این مسیر لازم است اتاق های فکر در هر بخشی به وجود بیاید تا محوری برای حوزههای مختلف ارائه شود.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر مطرح کرد: در زمینه ایجاد اندیشکدهها بسیار دیر شروع کرديم ولی با سرعت خوبی در حال پیشرفت هستیم؛ ضمن آنکه امروزه اندیشکدهها دارای جایگاه خوبی در کشور دارند.
وی بیان کرد: با برگزاری رویداد خودروهای پرنده گروه ها و تیم های مختلفی ایده های قابل توجهی ارائه کردند.
رهایی اضافه کرد: قبلا در حوزه رباتیک این تجربه را داشتیم. در زمانی که نهادی به این حوزه توجهی نداشت، دانشگاه امیرکبیر با برگزاری رویدادهای مختلف، تیمهای ایده های خود را ارائه کرد و برخی از آنها نه تنها در سطح ملی، بلکه در سطح بین المللی جایگاه های خوبی به دست آوردند. در کشور استعدادهای خوبی وجود دارد، اما باید زمینه بروز آن در کشور فراهم شود.
همچنین امیر شیخ، دبیر رویداد ملی طراحی و ساخت خودروی پرنده گفت: در این رویداد ۲۸ تیم از سراسر کشور ثبت نام کردند که در نهایت از ۱۱ تیم ۳ تیم تقدیر شدند.
انتهای پیام/