صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با اعطای جوایز برگزیدگان؛

پنجمین جایزه بین‌المللی مصطفی(ص) به کار خود پایان داد

پنجمین جایزه بین‌المللی مصطفی (ص) با برگزاری آئین اختتامیه و اعطای جوایز برگزیدگان در کاخ‌موزه چهلستون اصفهان به کار خود پایان داد.
کد خبر : 871238

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین اختتامیه و اعطای جوایز برگزیدگان پنجمین جایزه بین‌المللی مصطفی (ص) ۱۰ مهرماه با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و استاندار اصفهان در کاخ‌موزه چهلستون برگزار شد.

در این دوره، امید فرخ‌زاد، متولد ۱۳۴۷ در ایران و استاد دانشکده پزشکی هاروارد در حوزه علم و فناوری زیستی و پزشکی با اثر «طراحی، توسعه و ارزیابی بالینی دارو‌های نوین بر پایه نانوذرات پلیمری»، احمد حسن، متولد ۱۳۵۵ در مصر و استاد دانشگاه کوئینز کانادا در حوزه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات با اثر «کاوش مخازن نرم‌افزاری (MSR)»، احمد فوزی اسماعیل متولد ۱۳۴۴ در کامبوج و استاد و رئیس دانشگاه فناوری مالزی در حوزه علوم پایه و مهندسی با اثر «توسعه کاربرد‌های فناوری غشا»، سامیا خوری، متولد ۱۳۳۷ در لبنان و استاد دانشگاه آمریکایی بیروت در حوزه علم و فناوری زیستی و پزشکی با اثر «رویکرد‌های نوین در درمان بیماری ام‌اس: شناسایی عوامل بیماری‌زا و سازوکار‌های تنظیم و تحمل آن و پروفسور مورات اویسال، متولد ۱۳۵۴ در ترکیه و استاد دانشگاه نیویورک ابوظبی در حوزه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات با اثر «فناوری ارتباطات بی‌سیم نوری»، برگزیدگان جایزه بین‌المللی مصطفی (ص) اعلام شدند.

امید فرخ‌زاد و احمدحسن، برگزیدگان غیرمقیم و احمد فوزی اسماعیل، سامیا خوری و مورات اویسال، برگزیدگان مقیم کشور‌های اسلامی هستند.

برگزاری نشست‌های تخصصی فعالان هوش مصنوعی، رویداد دانش آموزی هوش مصنوعی، نمایشگاه هوش مصنوعی با حضور دستاورد‌های حوزه‌های هوش مصنوعی دانشمندان جهان اسلام و ایجاد تفاهم‌نامه‌های علمی متعدد با دانشگاه‌های اصفهان از جمله برنامه‌های این رویداد جهانی از جمعه تاکنون در اصفهان بوده است.

پنجمین دوره اعطای جایزه بین‌المللی مصطفی با حضور ۱۵۰ دانشمند جهان اسلام از ۴۰ کشور دنیا از ۶ مهر در اصفهان پایتخت فرهنگ وتمدن ایران اسلامی آغاز شده است و تا دوازدهم مهرماه ادامه دارد.

این رویداد با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری از اوایل دهه ۹۰ شروع به‌کار کرد و تاکنون چهار دوره آن در سال‌های ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر