صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۹ - ۱۱ مهر ۱۴۰۲

لزوم تقویت روحیه مشورت در جامعه اسلامی به تأسی از پیامبر اکرم(ص)

نماینده آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: پیامبر (ص) با وجود بی‌نیازی از مشورت در همه امور با یاران خود مشاوره و سپس تصمیم به انجام کاری می‌گرفتند و از همین رو ضروری است روحیه مشورت در جامعه اسلامی به تأسی از پیامبر اکرم(ص) تقویت شود.
کد خبر : 871218

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از ارومیه، آیت‌الله عسگر دیرباز در مراسم گرامیداشت هفته وحدت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه گفت: پیامبر گرامی اسلام عالی‌ترین ظرفیتی است که یک مخلوق میتواند داشته باشد.

وی ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام با تعالیم خود دین اسلام را که دارای برترین تعالیم برای بشریت است در جهان توسعه داد و امروز دین مبین اسلام یکی از ادیان زنده و با نشاط کره زمین محسوب می‌شود که امیدواریم روزی فرارسد که بشریت در برابر تعالیم اسلام و قرآن به عنوان بهترین نسخه برای پیشرفت و تعالی سر تعظیم فرود آورد.

دیرباز با اشاره به روحیه بالای مشورت در پیامبر گرامی اسلام به‌رغم بی نیازی به مشورت تصریح کرد: نمونه‌ای از مشورت پیامبر در مورد جنگ احد است، ظاهراً نظر پیامبر اکرم (ص) این بود که مسلمانان در درون مدینه باشند، امّا نظر اصحاب این بود که از مدینه خارج شوند، و حضرت هم نظر خود را بر آن‌ها تحمیل نکردند.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: پیامبر (ص) با وجود بی‌نیازی از مشورت، در همه امور با یاران خود مشاورت و سپس تصمیم به انجام کاری می‌گرفتند و از همین رو ضروری است روحیه مشورت در جامعه اسلامی به تاسی از پیامبر اکرم (ص) تقویت شود.

وی خاطرنشان کرد: حضرت محمد (ص) که به تعبیر قرآن کریم، خوش خلق‌ترین بندگان خدا بود همواره برای جوانان و تأثیر رفتار‌ها و تعاملات بزرگسالان بر شکل گیری شخصیت ایشان، اهمیت قائل بود و مشورت را به عنوان یکی از اصول اساسی اسلام با رفتار‌های خود در میان یاران نهادینه می‌کرد.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه پیامبر همواره یاران خود را به پیشرفت تشویق می‌کردند عنوان کرد: زمانی که یکی از یاران ایشان در امری موفقیتی کسب می‌کرد پیامبر گرامی اسلام ضمن تشویق آن شخص، به لزوم تلاش بیشتر برای کسب موفقیت‌های بیشتر تأکید می‌کردند.

وی با اشاره بر اینکه امید، همّت و پرورش حسّ خودباوری، سهم عمده‌ای از آموزه‌های جاودانی پیامبر اعظم (ص)، خطاب به جوانان را به خود اختصاص داده است خواستار افزایش مشارکت دانشجویان در برنامه‌های مختلف و تصمیم گیری‌های اساسی دانشگاه شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی هم در ادامه این مراسم گفت: نامگذاری هفته وحدت را به‌راستی باید میراث بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برای جوامع اسلامی بدانیم و امروز ضرورت دارد بیش از پیش اهل تسنن و اهل تشیع با تاکید بر مشترکات و اصول اعتقادی اسلام ناب محمدی پاسدار چنین اقدامی باشند.

محمدرضا ولیلو با اشاره بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «اجازه ندهید دشمن وحدت ملی را به هم بزند» خاطرنشان کرد: تأکید رهبر انقلاب بر موضوع وحدت ملی و هم راستا با آن امنیت ملی تا جایی است که ایشان کسانی که امنیت ملی را تهدید می‌کنند، دشمن ملت می‌دانند که دانسته یا نادانسته برای دشمن کار می‌کنند.

وی اظهار کرد: آنچه اهمیت وحدت ملی را از منظر رهبری ۲ چندان می‌کند، این است که دستاورد‌های عظیم انقلاب اسلامی در پرتویی از برکت معنوی وحدت به‌دست آمده و استمرار وحدت نیز عامل پویایی و ثبات نظام است و دانشگاه‌ها به عنوان یکی از عوامل اقتدار جامعه یکی از مهم‌ترین بستر‌های تجلی وحدت به شمار میروند.

ولیلو همچنین جوانان، علم و وحدت را از دیگر عوامل اقتدار جامعه اسلامی برشمرد و افزود: حضور جوانان در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ورزشی باعث افزایش اقتدار نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف می‌شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در ادامه بیان کرد: نگاه هفته وحدت، نگاهی وحدت آفرین در همه مشترکات موجود در جهان اسلام و مسلمانان است، نگاهی که به تعبیر امام علی (ع) موجب می‌شود تا دست قدرت و توانای پروردگار در جمعیت و جماعت اسلام تجلی کند.

حجت الاسلام سجاد بیگی با اشاره بر اینکه هفته وحدت فرصت مناسبی است تا با همدلی و وحدت کلمه توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کرد تصریح کرد: در این برهه حساس، لزوم وحدت میان مسلمانان بیش از پیش احساس می‌شود و دولت‌های اسلامی نباید اجازه دهند، دشمنان اسلام با تفرقه افکنی، امت واحد اسلام را از همدیگر جدا و متفرق کنند.

وی راه مقابله با توطئه‌های دشمنان در ایجاد تفرقه میان مسلمانان را تلاش و ممارست اندیشمندان و دانشگاهیان برای نفی خشونت، تقویت صلح و اندیشه‌های برگرفته از آموزه‌ها و سیره پیامبراکرم (ص) دانست.

انتهای پیام/

ارسال نظر