صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۲ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲

فناوری نوین به کمک ساخت «مسکن ملی» برود

عضو انجمن بتن ایران با تاکید بر خروج سیمان و فولاد از بورس کالا گفت: شرکت‌های داخلی دانش فنی لازم را برای سازه‌های پیش‌ساخته در اختیار دارند که نیاز است فناوری نوین ساختمان‌سازی به کمک ساخت مسکن ملی برود و از توان داخلی نهایت استفاده بیشتری صورت بگیرد.
کد خبر : 871056

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، داوود خطیبی عضو انجمن بتن ایران در نشست تخصصی مدیریت زنجیره تامین مصالح از معدن تا ساخت گفت: در مهندسی فروش سیمان، کارخانجات و تولید کنندگان عمدتا سود بالایی نمی‌برند بلکه در این چرخه عمده سود توسط دلالان، بهره‌برداری نادرست می‌شود.

خطیبی افزود: تولیدکنندگان سیمان بر این باور هستند چنانچه مسیر تعیین قیمت مصالح ساختمانی یکطرفه باشد رانت ایجاد می‌شود بنابراین روند فعلی ناکارآمد است.

وی ضمن تاکید بر خروج سیمان و فولاد از بورس کالا گفت: شرکت‌های داخلی دانش فنی لازم را برای سازه‌های پیش ساخته دراختیار دارند که نیاز است فناوری نوین ساختمان‌سازی به کمک ساخت مسکن ملی برود واز توان داخلی نهایت استفاده بیشتری صورت بگیرد.

لطمه به قراردادهای ساخت سازندگان مسکن 

حامد ضیایی رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سازه‌های فولادی ایران نیز درادامه این نشست با بیان اینکه هیئت مدیره بورس کالا یک شرکت خصوصی و اکثرا تولید کنندگان فولاد هستند که این موضوع را سلیقه ای می‌کند، بیان داشت: همچنین با توجه به اینکه زمان تحویل کالا در بورس به سازندگان، زمان‌بر است این مسئه به قراردادهای ساخت سازندگان مسکن لطمه وارد خواهد کرد.

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سازه‌های فولادی ایران گفت: عرضه اقلامی در حوزه ساخت مسکن مانند فولاد در بورس سبب افزایش قیمت آن شده است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر و با توجه به‌ اینکه قیمت پایه که توسط فولادساز اعلام می‌شود می‌تواند بالا رفته چون تصمیم گیری با خود آنهاست، اظهار داشت: بر همین اساس اگر فولاد با قیمت پایه عرضه شود، به سازندگان مسکن کمک می‌شود و در کنار آن سازوکار و هیات مدیره بورس کالا که سهامدار مشخص دارد باید تغییر کند.

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سازه‌های فولادی ایران با اشاره به اینکه روند فعالیت بورس کالا سلیقه ای است و زمان بندی مشخص ندارد که باید اصلاح شود، افزود: در قانون جهش نهضت مسکن هدف اصلی کاهش قیمت است که با وجود بورس محقق نمی‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر