صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۲۸ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲

خزعلی: پیگیر ایجاد زیرساخت ایجاد بازارچه محصولات برای بانوان هستیم

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: فروش مجازی محصولات و ایجاد بازارچه در استان‌هایی که زمینه ایجاد بازارچه دائم و فصلی و مرزی برای بانوان دارند پیگیری شده و زیرساخت را فراهم می‌کنیم.
کد خبر : 870724

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بنای دولت پشتیبانی ویژه از روستاهاست و تلاش می‌کنیم بیشترین امکانات در اختیار روستاها و مناطقی که می‌تواند به عنوان نمونه و الگوی جامعه اسلامی در سطح زندگی، اقتصاد، تولید، معیشت یا مباحث اشتغال باشد قرار گیرد.

خزعلی روز شنبه در نشست زنان، هفته وحدت و انعکاس همدلی در مشهد افزود: بر همین اساس بسیاری از دستورالعمل‌ها عنایت به این دارد که شرایط بهتری برای روستاها فراهم شود.

او با بیان اینکه بیمه زنان دارای سه فرزند از امسال شروع شده است افزود: برای ازدواج متولدان دهه ۶۰ نیز تسهیلات مختلفی از جمله کالا کارت جهیزیه آماده است، دهیاران در خصوص این ۲ مورد در روستاهای خود پیگیری کنند تا پشتیبانی لازم از افراد واجد شرایط صورت گیرد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: در خصوص ضمانت‌های بانکی برای دریافت تسهیلات زنان سرپرست خانوار روستایی نیز پارسال یک صندوق تشکیل شده است و افرادی که امکان تأمین ضامن ندارند دولت ضامن آنها می‌شود. در خصوص بیمه روستاییان، قالیبافان و صنایع‌دستی نیز دولت پیگیر است تا منابع آن تأمین شود.

او گفت:همچنین فروش مجازی محصولات و ایجاد بازارچه در استان‌هایی که زمینه ایجاد بازارچه دائم و فصلی و مرزی برای بانوان دارند پیگیری شده و زیرساخت را فراهم می‌کنیم.

خزعلی با بیان اینکه تحصیل دختران از مسائل مهم است افزود: با ایجاد خوابگاه و تهیه وسایل حمل‌ونقل ادامه تحصیل این قشر را فراهم کنیم. در روستا نباید بی‌سواد داشته باشیم و هر نفر به سه نفر از بی‌سوادان آموزش دهد و ما نیز حمایت و پشتیبانی لازم را انجام خواهیم داد.

او ادامه داد: برای ارتقای آموزش و مهارت نیز یک درصد از بودجه دستگاه‌های اجرایی به مسئله زن و خانواده اختصاص داده‌ایم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت امکانات تفریحی برای بانوان هم گفت: شهرداری‌ها از بودجه‌ای که دارند پارک‌های مورد نیاز را احداث و یا تجهیز کنند.

او با بیان اینکه عادت به کتاب‌خوانی و بالا بردن سطح آگاهی هم مهم است افزود: اُنس با کتاب باید در روستاها رایج شود.

خزعلی گفت: ارتقای مهارت کاری در مشاغل خانگی و بازرگانی و رساندن محصول به بازار و همین‌طور تعاونی‌هایی که در رشته‌های خاص ایجاد شود پشتیبانی می‌شود. اتحادیه تعاونی‌ها را بنا داریم برای بانوان داشته باشیم و از پیشنهادات در زمینه رشد و شکوفایی روستا و مشاغل خانگی استقبال می‌کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر