صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۴۹ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲

عطوان: بانک مرکزی باید قبل از تعیین تکلیف، منشا ناترازی هر بانک‌ را بداند

مدیر نظارت بر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری بانک مرکزی در رابطه با مشخص شدن تکلیف وضعیت بانک‌ها ناتراز لظهار کرد: مهم است بدانیم منشا ناترازی بانک‌ها چیست. مجامع برخی از مؤسسات که هیئت سرپرستی برای آن‌ها منصوب شده از سمت بانک مرکزی برگزار و تعیین تکلیف نهایی شدند.
کد خبر : 870721

به گزارش گروه اقتثصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی عطوان؛ مدیر نظارت بر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری بانک مرکزی در برنامه میز اقتصاد در رابطه با زمان انتشار آمار تسهیلات کلان گفت: بر اساس قانون بانک مرکزی، پیگیری‌های زیادی برای دریافت اطلاعات از بانک‌ها و بررسی آن‌ها به منظور انتشار آمار صورت گرفته است و فقط تعداد کمی از بانک‌ها اطلاعات خود را منتشر نکردند که دلیل آن اصلاح در اطلاعات فرستاده شده بود.

او افزود: به زودی چندین بانک باقی‌مانده نیز اطلاعات خود را منتشر می‌کنند و شاید بانک مرکزی به این جمع‌بندی برسد که این اطلاعات قابل انتشار نیست و مطابق قانون بانک‌هایی را که اطلاعات خود را منتشر نکردند به مجلس معرفی می‌کند.

عطوان با اشاره به این موضوع که تا مدتی بعد از شهریورماه بانک‌ها فرصت دارند اطلاعات خود را منتشر کنند، تأکید کرد: بعد از ارسال اطلاعات، همکاران آن‌ها را بررسی می‌کنند و تاکنون ۸ یا ۹ بانک اطلاعات خود را منتشر کردند و این مسیر برای دریافت اطلاعات ادامه دارد. 

مدیر نظارت بر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری بانک مرکزی در رابطه با مشخص شدن تکلیف وضعیت بانک‌ها ناتراز تصریح کرد: مهم است بدانیم منشا ناترازی بانک‌ها چیست. مجامع برخی از مؤسسات که هیئت سرپرستی برای آن‌ها منصوب شده از سمت بانک مرکزی برگزار و تعیین تکلیف نهایی شدند. در روز‌های آتی مجامع باقی‌مانده نیز برگزار می‌شود، چون مصوبات آن اخذ شده است.

او افزود: سه موسسه باید تعیین تکلیف نهایی شوند و برای برخی از بانک‌ها یا موسسه اعتباری ناترازی که قابل اصلاح هستند برنامه بازسازی تدوین و محور‌های بازسازی را به این بانک‌ها اعلام کرده‌ایم. روند اصلاحی این بانک‌ها را در ۲ سال دنبال می‌کنیم؛ ضمن اینکه هم‌اکنون ۳ موسسه و یک بانک نیز در آستانه حل‌وفصل نهایی (انحلال) قرار دارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر