صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲
کنعانی‌مقدم در گفت‌وگو با آنا تأکید کرد؛

بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها و فناوری‌های نوین در انتخابات الکترونیکی

فعال سیاسی اصولگرا گفت: باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین برای برگزاری انتخابات الکترونیکی و افزایش مشارکت مردم بهره برد.
کد خبر : 870667

حسین کنعانی‌مقدم، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تأکید بر استفاده از فناوری‌های جدید در انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: با توسعه فناوری‌های جدید به ویژه در بحث اطلاع‌رسانی و انتخابات ما شاهد وقوع تحولاتی در این زمینه هستیم که می‌تواند به شفافیت آرا کمک کند و این شفافیت می‌تواند موضوعات مرتبط با رأی‌گیری الکترونیکی و موضوعات تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی صحیح و درست را شامل شود؛ بنابراین به طور کلی استفاده از فناوری‌های نوین و ابزار‌های تکنولوژیک فرآیند انتخابات را تسهیل و شفاف می‌کند.

وی افزود: از سوی دیگر استفاده از ابزار‌های نو و فناوری‌های جدید تأثیر بسزایی در افزایش مشارکت مردم و تشویق آنان به حضور در انتخابات دارد. سال‌هاست منتظر این هستیم که انتخابات به ویژه انتخابات مجلس به صورت الکترونیکی برگزار شود تا از این طریق دخالت دست و شبهه تقلب و تخلف را کاهش دهد.

این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه برگزاری انتخابات به صورت سنتی هزینه‌های هنگفتی را به نظام تحمیل کرده است، اظهار کرد: وقتی از شیوه‌های سنتی در انتخابات استفاده می‌شود، قطعاً هزینه‌ها افزایش می‌یابد و برای رفع این مشکل و کاهش هزینه‌ها به ویژه در شرایط کنونی اقتصاد باید انتخابات الکترونیکی را جدی گرفت و برای اجرای آن همت به خرج داد.

کنعانی‌مقدم معتقد است با الکترونیکی شدن انتخابات و استفاده از فناوری‌های نو می‌توان رزومه نامزدها را به صورت یکجا و جامع در اختیار رأی‌دهندگان قرار داد و آن‌ها را در انتخاب فرد اصلح کمک کرد و از این طریق بیشتر به محتوا پرداخت.

وی با بیان اینکه الکترونیکی شدن انتخابات و استفاده از فناوری‌های جدید موجب نظارت‌پذیر شدن بیشتر فرآیند انتخابات خواهد شد، گفت: مردم لحظه به لحظه می‌توانند نتایج انتخابات را رصد و مشاهده کنند و این به خودی خود در نحوه مشارکت فعال آنان مؤثر است.

کنعانی‌مقدم تأکید کرد: البته انتخابات الکترونیکی نیازمند این است که زیرساخت‌هایش را در کشور فراهم کنیم؛ زیرا اگر زیرساخت‌هایش به صورت کامل فراهم نباشد، کشور را وارد چالش جدی خواهیم کرد. به عنوان مثال اگر زیرساخت‌ها قوی و بدون نقص نباشند، مردم را در فرآیند رأی‌گیری با مشکل و سردرگمی مواجه خواهد کرد و از سوی دیگر نظارت را مختل می‌کند و در نهایت به مشارکت خدشه وارد می‌شود.

وی گفت: تا زمانی که زیرساخت‌ها کامل نشده نباید انتخابات الکترونیکی شود و باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه بهره برد تا هرچه سریع‌تر این خواسته محقق شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر