حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد از ایدههای نوین دانشجویی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید ضرغامی در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین دوره مسابقات ملی بتن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان اظهار کرد: دانشگاه آزاد در واقع با پول برای مردم ساخته شده و مسئولانی که در مسیر خدمت به مردم قرار دارند، میتوانند از فضاها، امکانات و شرایط بهره لازم را ببرند.
وی بیان کرد: درهای دانشگاه به روی مسئولان نظام و مدیران ارشد جامعه باز است تا با کمک ایدهها و نظر دانشجویان و تبدیل آن به محصول، مشکلات جامعه را حل کنند.
ضرغامی اضافه کرد: مسابقات فناورانه در گذشته باعث شده تا تیمهای شرکت کننده در آن، امروز وارد فضای اقتصادی و تولید کشور شوند که نمونه آن در بخش تولید خودروها و موتورهای برقی قابل مشاهده است.
وی یادآور شد: این تیمها امروز وارد فضای رقابتی شده و حضورشان نسبت به گذشته در بازار و تحول اقتصادی پررنگتر خواهد بود.
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مسابقات امروز هم ضمن نشان دادن توانمندی دانشجویان، دانشآموزان و پژوهشگران در واقع نشان دهنده توانمندی کار گروهی، مسالهای را حل کردن و برای هدفی جنگیدن است.
ضرغامی اضافه کرد: همه این مسائل و هدفگذاری در قالب مسابقات در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح و به آن پرداخته شده است.
وی افزود: معاونت فناوری و نوآوری پنج سال قبل با توجه به وجود شرایط، امکانات و بستر و زیرساختهای آزمایشگاهی، کارگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی، شکل گرفت.
این مسئول یادآور شد: این شرایط در فضایی با نام «سرای نوآوری» فراهم شده و همگان میتوانند از امکانات این مکان در امور فناوری و نوآوری استفاده کنند.
ضرغامی تصریح کرد: از طرحها و ایدههای نو که در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال و کمک به حل مشکلات کشور، نقش داشته باشند، استقبال و حمایت میکنیم.
براساس این گزارش بیست و یکمین دوره مسابقات ملی بتن روز پنجشنبه با حضور ۳۰۰ نفر شرکت کننده در قالب ۲۳۰ تیم از ۲۵ استان کشور در ۱۱ محور آغاز شده و مسابقات یک روزه خواهد بود. بتن سبک، اسلامپ معین، بتن پرمقاومت، تیر سبک خمشی، بشقاب پرنده بتنی، پایاننامه و رسالههای برتر، چالشها و راهحلهای بتنی، سازه محافظ تخممرغ، هنر- خلاقیت و دستسازهای بتنی، طراحی نما با ابتکارات بتنی (ضلع ورودی ساختمان) و نیز مدلسازی سازه بتنی (طراحی سازه بیمارستان در مناطق زلزلهخیز) محورهای اصلی مسابقه است.
کارگاههای آموزشی، نمایشگاه دستاوردهای بتنی، مدیریت استاندارد ملی و بتن و نیز ایدههای بتنی با چاپگرهای سه بعدی بخشهای جانبی مسابقه در نظر گرفته شده است.
بتن بازیافتی، مبلمان شهری، سقفهای بتنی، روسازیهای بتنی، ساختمانهای سبک، بتن سبز و محیط زیست، مدیریت هزینه و ساخت، کفپوشها و جداول بتنی، بتنهای خود ترمیم شونده، بتن و ساخت و سازهای هوشمند و نیز فناوریهای نوین در صنعت ساختمان هم محورهای بخش ایدهآرا این مسابقه ملی است.
انتهای پیام/