صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون آموزشی وزارت بهداشت:

۱۳۰۰ دستیار در مرحله تکمیل ظرفیت، پذیرش می‌شوند/ ساماندهی شبکه ملی نخبگان

معاون آموزشی وزارت بهداشت از جذب ۱۳۰۰ دستیار در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری سال ۱۴۰۲ با اولویت بومی گزینی خبر داد.
کد خبر : 870383

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابوالفضل باقری فرد عنوان کرد: در دستیاری، ظرفیت بر اساس نیاز کشور اعلام می‌شود و کسانی پذیرش می‌شوند که حداقل‌ها را از نظر علمی دارا باشند.

وی گفت در مرحله اول آزمون دستیاری، ۴۶۰۰ دستیار و در مرحله تکمیل ظرفیت با توجه به نیاز دانشگاه‌ها و اولویت مناطق محروم، ۱۳۰۰ دستیار پذیرفته می‌شوند.

 باقری فرد با بیان این مطلب که وزارت بهداشت معطل صندلی‌های خالی نمی‌ماند و هر جا نیاز باشد ظرفیت برای پذیرش دستیاری اعلام می‌کند، افزود: میزان ظرفیت پذیرش برای دستیاری در هر سال متفاوت است و می‌توان گفت نسبت به پارسال بیش از ۲۰ درصد افزایش ظرفیت در آزمون دستیاری داریم.

وی تصریح کرد: علاوه بر افزایش ظرفیت دستیاری باید میزان پذیرش در رشته‌های دستیاری را هم افزایش دهیم چرا که شرایط سخت دوره دستیاری باعث کاهش انگیزه افراد می‌شود در نتیجه باید شرایط رفاهی و معیشتی دستیاران را ارتقا، دهیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان این نکته که افزایش ظرفیت پذیرش نیازمند تکمیل زیرساخت‌ها و توسعه فضا‌های آموزشی است تا کیفیت آموزش پزشکی حفظ شود، افزود: به ازای هر پزشکی عمومی باید یک متخصص داشته باشیم، ولی بر اساس آمار اعلامی سازمان نظام پزشکی این میزان نیم درصد است و ما تلاش می‌کنیم در طی ۴ سال آینده این میزان را تا ۷ دهم افزایش دهیم.

وی اظهار کرد: ما تلاش کردیم تا محدویت‌ها در برگزاری آزمون دستیاری تا حد ممکن برطرف شود و در همین راستا انتخاب رشته محل در آزمون دستیاری را از ۱۰ رشته به ۱۰۰ رشته محل افزایش یافت.

همچنین رشته‌های بیهوشی و طب اورژانس بدون گذراندن طرح می‌توانستند در آزمون دستیاری سال جاری شرکت کنند و رشته جراحی قلب هم جزو دوره دستیاری قرار گرفت.

باقری فرد با تاکید بر این نکته که مهلت انتخاب رشته در مرحله تکمیل ظرفیت تمدید نخواهد شد، افزود:داوطلبان برای انتخاب رشته در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری هر چه سریعتر اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در بخشی دیگر از صحبت‌های خود به پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اشاره و بیان کرد: دانشجویان از ۷۲ دانشگاه در ۵ حیطه مرحله انفرادی و گروهی از ۳ تا ۷ مهر ماه به رقابت می‌پردازند که در روز پایانی بررسی نهایی انجام و در روز شنبه ۸ مهرماه با حضور مقام عالی وزارت از برترین‌های حوزه‌های انفرادی و گروهی تقدیر می‌شود.

وی با اشاره به این مطلب که سازماندهی و ساماندهی شبکه ملی نخبگان با هماهنگی مرکز امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت در حال انجام است، افزود: باید از استعدادها، تفکرات و طرح‌های نخبگان در راستای حل مشکلات نظام سلامت بهره برداری شود.

 باقری فرد افزود: تسهیلات لازم برای ادامه تحصیل نخبگان باید در نظر گرفته شود و مدال آوران المپیاد‌های علمی بعد از گذراندن این رقابت علمی رها نشوند بلکه از استعداد‌ها و ایده‌های نو آن‌ها برای رفع نیاز‌های کشور در حوزه سلامت استفاده شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر