صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۵ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲

دستیابی سپاه به توان پرتاب چند ماهواره با یک ماهواره‌بر + عکس و فیلم

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه به این توانمندی رسیده‌ایم تا ماهواره‌های کوچک را به صورت چند ماهواره در یک پرتاب، پرتاب کنیم، گفت: این سومین پرتاب موفق ماهواره‌بر قاصد است که پیش‌ از این ماهواره‌های نور ۱ و نور ۲ را پرتاب کرده بود.
کد خبر : 870231

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار علی جعفرآبادی فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه در گفت‌وگویی با شبکه خبر درباره پرتاب ماهواره نور ۳ اظهار کرد: ماهواره نور ۳ که امروز ساعت ۹:۳۰ پرتاب شد و یک ساعت و نیم بعد که دوباره روی کشور ما بود، ماهواره در عرض ۱.۵ ساعت به طور خودکار کاملاً پایدار شده و آن فرایندی که ما در ماهواره نور ۱ داشتیم در ماهواره نور ۳ به صورت خودکار در یک ساعت انجام شده و این نشان دهنده بالا رفتن تجربه و تخصص دانشمندان در کنترل ماهواره است.

وی افزود: مأموریت ماهواره نور ۳ مأموریت سنجشی و شناسایی است. دوربینی که در ماهواره نور ۳ استفاده شده نسبت به ماهواره نور ۲ تا ۲.۵ برابر دقت عکس آن بهتر است و همچنین یکسری سنسور‌های سیگنالی روی ماهواره نصب شده که از ماهواره‌های نور ۱ و ۲ متفاوت است.

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به سوالی راجع به اینکه گام‌های بعدی سپاه برای هوافضا چیست؟ گفت: الحمدلله این سومین پرتاب موفق ماهواره‌بر قاصد بود. قبلاً هم ماهواره‌های نور ۱ و ۲ را پرتاب کرده بود. امروز این پرتاب موفق نشان داد که ماهواره‌بر قاصد صلاحیت‌های لازم را برای شروع پروسه تولید خواهد داشت. بعد از این به فضل الهی ما قادر خواهیم بود که ماهواره‌های دولت، کشور، دانشگاهی را پرتاب کنیم. ماهواره‌های کوچک را به صورت چند ماهواره در یک پرتاب قادر خواهیم بود که پرتاب کنیم. انشاءالله دیگر ما پرتاب ماهواره‌های زیر ۵۰ کیلوگرم را به تثبیت رساندیم و بعد از این هم بر روی ماهواره‌بر قائم کار می‌کنیم که انشاءالله ماهواره‌های سنگین‌تر را هم پرتاب کنیم.

جعفرآبادی در خصوص برنامه‌های آتی هوافضای سپاه گفت: بعد از این پرتاب ماهواره را با نرخ بالاتری شروع خواهیم کرد و قصد داریم منظومه‌ای از ماهواره‌های ایرانی را در مدار قرار دهیم که کاربرد‌های مختلفی خواهند داشت. این ماهواره‌ها برای کاربرد‌های مردم‌یاری، تجاری، دیدن مخاطرات طبیعی، آثار و کمک‌رسانی به مردم و در حوزه دفاعی می‌توانیم از این ماهواره‌ها برای اشراف اطلاعاتی، فرماندهی و کنترل و برای هدایت تجهیزات هدایت‌پذیر از این منظومه ماهواره‌ای استفاده کنیم.

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر