صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

فرهنگستان هنر حکمرانی شبکه‌ای ذی‌نفعان را در دستور کار قرار دهد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ضرورت مشارکت فرهنگستان هنر در تدوین اسناد سیاستی حوزه هنر تاکید کرد.
کد خبر : 870062

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور در فرهنگستان هنر؛ ضمن بازدید از این فرهنگستان، با شاه‌حسینی رئیس فرهنگستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در ابتدای این جلسه دکتر شاه‌حسینی رئیس فرهنگستان هنر به ارائه نکاتی درباره مسائل جاری فرهنگستان هنر و برنامه‌های پیش رو را مطرح کرد.
 
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این دیدار با تاکید بر استفاده فرهنگستان هنر از ظرفیت‌های مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در حوزه هنر گفت: فرهنگستان هنر باید حکمرانی پژوهشی داشته باشد، و در جایگاه حکمرانی کشور به ظرفیت‌های علمی اساتید دانشگاه و  پژوهشگران از ناحیه حاکمیت توجه کافی داشته باشیم.
 
وی ضمن تاکید بر پرهیز از ورود به تصدی‌گری توسط نهادهای حکمرانی تصریح کرد: مجموعه‌های سیاست‌گذار باید تصدی‌گری کنند و البته این موضوع درخصوص دبیرخانه شورای عالی نیز تسری دارد.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه باید فرهنگستان هنر حکمرانی شبکه‌ای ذی نفعان را در دستور کار خود قرار دهد، گفت: در نوشتن اسناد باید مشارکت حداکثری افراد اهل فن را مدنظر داشته باشیم.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه با اشاره به تعداد محدود رشته‌های آموزشی دانشگاهی کشور در زمینه‌های هنری، اضافه کرد: فرهنگستان هنر در باب توسعه رشته‌های علوم انسانی و رشته‌های مورد نیاز در موضوعات هنر، می‌تواند نقش مهمی داشته باشد.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: باید دانشگاه‌های کشور را در مسیر نوآوری و نظریه‌پردازی حوزه هنر فعال کنید. سیاست‌گذاری و راهبری دانشگاه‌های هنر در کشور بر عهده فرهنگستان است و نباید در برنامه‌ریزی‌ها کاری کنیم که بار اضافه به فرهنگستان تحمیل شود.
 
وی با اشاره به تدوین سند موسیقی و در دستور کار بودن اسناد سیاستی در موضوعات مرتبط با هنر تاکید کرد: با وجودی که چهار دهه از انقلاب اسلامی می‌گذرد ولی هنوز سند موسیقی در کشور به تصویب نرسیده است و سندهای دیگر از‌جمله سند صنایع دستی، سند نوشت‌افزار  و سند سینما هم این چنین هستند، که ضروری است در این زمینه کار و تلاش بیشتری انجام شود و فرهنگستان هنر می‌تواند در این زمینه مشارکت جدی داشته باشد.
 
گفتنی است؛ در این دیدار  محمدحسین ساعی از اعضای حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز حضور داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر