صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۵ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲

گشایش سرای نوآوری بانوان در سیستان و بلوچستان با ۱۲ هسته فناور

مشاور رئیس دانشگاه آزاد در امور زنان و خانواده، دلیل گشایش سرای نوآوری بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با ۱۲ هسته فناور را تشریح کرد.
کد خبر : 870040

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرای نوآوری بانوان دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان با حضور عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده، مسعود اکبری‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، زهرا ابراهیمی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان، هژیر میرلاشاری مسئول خدماتی و تجاری‌سازی پارک علم و و فناوری سیستان و بلوچستان و استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان گشایش یافت.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این مراسم بیان کرد: در نقشه جامع علمی کشور بر ایجاد فضا‌هایی که موجب ایجاد انگیزه برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه شود، تأکید شده تا بتواند علم آموزش داده شده را به جامعه پیوند بزند.

قاسمی تأکید کرد: ایجاد مراکز رشد، مراکز کارآفرینی، مهارت‌آموزی و هسته‌های فناور در این راستا پیشنهاد شده و در نقشه علمی کشورتأکید شده است.

وی متذکر شد: با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و تأکید بر حل مسائل جامعه، باید بر راه‌اندازی چنین مراکزی اهتمام داشته باشیم.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: در دانشگاه‌ آزاد اسلامی این فضا در شکل‌های مختلفی ایجاد شده و امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با نگاه ویژه ایجاد فضای کسب و کار در قالب سرای توآوری راه‌اندازی می‌شود.

قاسمی یادآور شد: در نگاه تحول‌آفرین دانشگاه، موضوع حل مسائل حوزه بانوان، ایجاد فضا‌هایی برای کارآفرینی، اشتغالزایی و علمی که بانوان در دانشگاه می‌آموزند، مهم است و مقرر شده بیرون از دانشگاه به سود دانشجویان باشد.

وی تبیین کرد: این نگاه ویژه است که از چندسال گذشته در دانشگاه با حضور دکتر طهرانچی بر آن تأکید و دستورالعمل‌هایی نیز ابلاغ شده است.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده اضافه کرد: دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه راه‌اندازی سرای نوآوری بانوان را پیشنهاد کرد؛ چراکه معتقدیم سرای نوآوری ویژه بانوان مهم است، از این حیث که بتواند به بخشی از مسائلی که بانوان در بازار کار در خارج از دانشگاه دارند یا حتی در ترغیب دانشجویانی که در دانشگاه تحصیل می‌کنند اثرگذار باشد.

قاسمی ابراز امیدواری کرد که راه‌اندازی راه‌اندازی سرای نوآوری بانوان الگویی برای فعالیت در سایر واحد‌های دانشگاهی باشد تا بخشی از مسائل و موضوعات در حوزه بانوان از قبیل اشتغالزایی و کارآفرینی تسریع شود.

وی توضیح داد: با توجه به آمار قابل توجه بیکاری در میان بانوان تحصیل‌کرده گام‌هایی برداشته‌ایم تا فضای حضور اجتماعی و حتی اقتصادی بانوان در جامعه تسریع شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم گفت: در راستای اجرای سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی به گشایش سرای نوآوری بانوان در استان سیستان و بلوچستان اقدام کردیم.

اکبری‌زاده اضافه کرد: سیستان و بلوچستان از استان‌های مستعد در زمینه صنایع دستی است که توسط بانوان انجام می‌شود و در این زمینه جزء استان‌های پیشروی کشور است.

وی متذکر شد: صنایع متنوع دستی به شکل بومی و خانوادگی نهادینه شده و این صنایع دستی می‌تواند منبع درآمد قوی برای خانواده‌ها باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دانشگاه با سرمایه‌گذاری روی این موضوع و ترکیب آن با دانش روز می‌تواند نسبت به پیشرفت این هنر و صنعت گام‌های مؤثرتری برداشته و جامعه هدف را گسترش دهد.

اکبری‌زاده متذکر شد: امیدوارم در راه ارتقای سطح دانش و آگاهی‌های عمومی و مهارتی به‌خصوص جامعه بانوان در استان سیستان و بلوچستان گام برداشته و با برنامه‌های متنوع جزء دستگاه‌هایی باشیم که در این حوزه پیشرو هستند.

به گزارش آنا، همزمان با افتتاحیه سرای نوآوری بانوان دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان، فن بازار دائمی بانوان خلّاق نیز با شرکت ۱۲ هسته فناور در زمینه‌های آیینه کاری، سوزن‌دوزی، بافتنی، مجسمه‌سازی، تابلوسازی، مواد غذایی خانگی و ... در ۱۲ غرفه آغاز به کار کرد.

از مجموع ۳۷ هسته و شرکت فناور مستقر در مرکز رشد واحد زاهدان، تعداد ۱۲ هسته خلّاق با مدیریت بانوان مشغول به فعالیت بوده که با افتتاح سرای بانوان، فعالیت این هسته‌ها به صورت تخصصی‌تر ادامه یافته و شتاب بیشتری خواهد گرفت.

حضور منتور‌های تخصصی در کنار هسته‌های فناور و استفاده از ظرفیت استادان موجب ارتقای هسته‌های فناور فعال در این حوزه شده و موجب شکل‌گیری و جذب هسته‌های بیشتر در این حوزه خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر