صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بودجه دانشگاه به جای هزینه در امور پژوهشی صرف تغذیه می‌شود

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: علت گرانی شهریه دانشجویان نوبت دوم و پردیس خودگران دانشگاه در اعتبار مدرک آن‌ها به نسبت سایر دانشگاه‌هاست.
کد خبر : 869867

عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره بودجه دانشگاه برای تغذیه دانشجویی اظهار کرد: وجه پرداختی دانشجو بابت غذا یک هشتم نرخ تمام شده است. 

وی افزود: هزینه غذای تمام شده در هر وعده به صورت متوسط حدود ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان است، از سال‌های گذشته به خصوص دو سال اخیر که شاهد افزایش قیمت خوراکی و مواد غذایی بوده ایم با مشکل پرداخت نرخ زیاد بودجه دانشگاه بابت تغذیه دانشجویی مواجه شده ایم. 

معتمدی تصریح کرد: نرخ تغذیه دانشجویی برای دانشجویان نوبت دوم تقریبا با قیمت پایینی همراه است؛ بنابراین گاهی اوقات شهریه دانشجویان تناسبی با قیمت غذای آن‌ها ندارد. 

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: با کمک به دانشگاه‌ها امیدواریم این مابه تفاوت‌ها جبران شود یا راهکاری اندیشیده شود، دانشگاه علامه سال ۱۴۰۲ را با حدود ۶۰ میلیارد تومان بدهی آغاز کرده است که ۴۵ تا ۵۰ میلیارد تومان از آن مربوط به مسائل تغذیه و سلف بوده است. 

معتمدی اضافه کرد: بخش زیادی از بودجه دانشگاه بجای هزینه در امور فرهنگی و پژوهشی در تغذیه خرج می‌شود.

علت شهریه گران دانشگاه علامه اعتبار مدرک آن است 

وی درباره دلیل گران بودن شهریه پردیس دانشگاه علامه به نسبت سایر دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی گفت: کیفیت و امکانات دانشگاه‌ها و پرداخت حقوق به استادان با دانشگاه‌های دیگر متفاوت است؛ بنابراین هزینه‌ها افزایش می‌یابد و به نوعی اعتبار مدرک هم امری مهم است. 

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه برخی از دانشکده‌ها در مقطع دکتری پذیرش استعداد درخشان ندارند، تاکید کرد: بیشتر رشته‌ها بدون کنکور در دکتری دانشجو پذیرش می‌کنند، اما در مابقی رشته‌هایی که اینگونه نیست بررسی‌های بیشتری باید صورت بگیرد تا دلیل آن مشخص شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر